|
![]() |
#3961 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() EDIT: lol. bit ce red držat manje temu otvorenu prije odgovaranja na post neki.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 08.03.2013. u 21:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3967 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Prošla epka je barem imala epic zadnju scenu. ![]()
![]() |
![]() |
#3970 |
Guest
|
Kod TWD-a treba gledat samo zadnjih 5 minuta. Prvih 40 je bacanje vremena. |
![]() |
![]() |
#3971 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nije sredina, nego ide kraj već, to je prvo, drugo kaj se od tih 14 epizoda u 2 nekaj dešavalo, u ostalima oni tako reći bulje u zid i ne naprave koraka ka "boljem životu"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3972 |
Guest
|
Pa niš se nije dogodilo. Ajmo ovako, imaš seriju tipa Breaking Bad. U takvoj seriji niti "muha epizoda" ne smeta. A ovdje je samo natezanje. Sezona 1 je još uvijek nedostižan san. Zombie apocalypse. Ja idiot mislio nakon kaj je Shane rikavela da će ovo negdje krenuti ali eto. Idemo dalje. ![]() Fala Boug tipki za +5 sekundi pa mogu premotati teleće poglede. |
![]() |
![]() |
#3973 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
i nece niti biti, 99.9% bi rekao, ikada opet dosegnut. ono je bilo IMHO fenomenalno (osim posljednje epizode), ono je bio trash, kvalitetan i zanimljiv zamotan u recimo danasnje realno doba. usporediti prvu sa drugom sezonom je nevjerovatan, treca sezona jest bolja od druge, ali....... jednostavno za reci -da je TWD krenuo sa drugom sezonom, onakve kvalitete i onakve nelogicnosti i gluposti na jednom mjestu - nebi izdrzala trecu epizodu. ovako gledam samo jer je jedina takva serija, pa koliko bila losa - gledam ju. ali fenomenalna je davno prestala biti, davno davno. uj, ![]() tako da ocito nas djece ima ovdje vise koji piskaramo gluposti i trebao ici na bug. ja bi barem napisao bag, ali ajd............ to sam ja. nego, s obzirom da imamo jako slican ukus i cjenjenje materijala, @Mad_Duke - kakav je shameless? nisam gledao jer eto - nisam, no moram pitati, kakva je serija? vidim da ima UK i USA verzija, razlike? jel ista tematika ili? preporuka ili?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3975 |
Guest
|
Shameless US je genijalna. Probao gledati UK, ali nije mi sjela (to se skoro nikad ne događa ![]() Mislim, nije genijalna, nije Breaking Bad, prva sezona Wirea ili tak neš. Ali je jako sirova i baš zato mi paše. Da ne velim kako se znam odrapati od smijeha ![]() |
![]() |
![]() |
#3976 |
Osobni opis - pitaj me
|
da, par ljudi mi je reklo da je tako, sirova ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3977 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Once Upon A Time mi postao naporan, al zato mi je Grimm sve napetiji. TWD mi je tak, kaj ja znam... Počeli su treću sezonu super, sad postaju lagano bezveze. :/
![]() |
#3978 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
E za EPIC boya,njemu je sve epic čega je fan pa se nema smisla uzrujavat....COD je najbolji primjer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() necu se uopce zamarati, ali ima i par posjetnica sa nogometa - klik ![]() pogledao jucer dalje spartaka, drugu epizodu. stvarno zadovoljan, jer kada se pogleda, epizoda je preko 50 minuta. bez reklama i slicnih dodatnih minutaza, a vrijeme prode kao 15 minuta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3981 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Druga sezona je počela oke, da bi druga epizoda rasturila skroz. Odlično. Treća epizoda je isto bila dobra. U svakom slučaju jako dobar komentar našeg društva/vrijednosti. |
|
![]() |
![]() |
#3983 |
Guest
|
Justified ..za sad 4. sezona je ![]() |
![]() |
![]() |
#3984 |
Guest
|
Justified više ne komentiram. Iako mi je trenutačna sezona najgora od svih svejedno mi je bolja serija od skoro svih ostalih. Teško je dostignuti nenadje****st druge sezone, ali ide se dalje ![]() BTW. Breaking Bad u 1995. stilu :P http://www.youtube.com/watch?v=ZFjsO...&feature=share Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 13.03.2013. u 21:45. |
![]() |
![]() |
#3985 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Neki dan naletija na Twin Peaks (1990–1991) pa se sitija da ja i ta serija imamo neriješene dugove iz prošlosti. Naime ka dite san to gleda i ima traume od toga, em nisan ništa shvaća, em bi se usra u gaće od straja ![]() ![]() Van toga, prva sezona je vrhunska, druga sezona je ajme majko... 10 novih likova od kojih nijedan nije donio nikakvu kvalitetu, masu glupih dijaloga, scena, ma i kompletnih epizoda, jebena sapunica, da nije snimljena druga uopće, preporučija bi seriju svima, premda je u 2013 "teško" gledat nešto iz '90 (vjerojatno prva serija koju san na PCu ikad gledao u 4:3 ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 15.03.2013. u 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
gleda tko možda supernatural,vidio par puta na tv-u,dopalo mi se,pa sad gledam 5. sezonu..
![]() |
#3989 |
Guest
|
Supernatural mi je odlična serija do 5. sezone. Sada reda radi pratim, ali od 6. sezone mi je bzvz. Trebali su tu završiti IMO. |
![]() |
![]() |
|
|