|
![]() |
#1921 |
Guest
|
Nešto sam udomio. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
kavkazica? prekrasna..planiraš štence imat?
![]() |
#1927 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Križanka šarplaninca i njemačkog ovčara. Umiljata, mazna, poslušna, obožava se igrati s psima i djecom, sve dobre ljude na ulici rado pozdravi. Na one loše reži ili ih izbjegava ako ih pokušavaju podragati. A inače i opasan pas čuvar u slobodno vrijeme ![]() Ne mogu imati leglo, ugovorom je morala biti sterilizirana jer sam ju udomio kad je imala 2,5 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
aha,šteta,to bi pravi dečki bili ![]()
![]() |
#1929 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Super fotka i zgodna cura.. Da je moj cicko ziv sigurno bi mu sline pocele curit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Guest
|
Ma sterilizacija je zakon za udomljene pse. ![]() Nema smisla pariti pse bez rodovnica. Pune su ih ulice i azili. Mješanaca šarplaninca, tornjaka, nj.ovčara i retrievera ima ko miševa. Za moju curicu veterinar kaže da nema pojma šta je. Ima malo labradora, malo posavskog goniča, malo ptičara, malo lisice... ![]() Inače, svi su oduševljeni kad ju vide. Hvale ju, igraju se, tepaju... Ali kad čuju da je udomljeni mješanac s nekim razočaranjem i gađenjem ju pogledaju. Čak me i veterinar pitao jesam li siguran kad sam rekao da hoću sva cjepiva, lijekove i putovnicu... Dođe mi da im šamare dijelim. |
![]() |
![]() |
#1931 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Prva je "poluotrovna" , ima zadnje zube otrovne ali nisza pogubno za covjeka, ostale neotrovne ![]() Hehe, bit ce toga jos (zmijica), samo kad rjesim prostor ![]() Citiraj:
Bas mi je zbog tog i draga, jer je to jedina poluotrovna zmija koja ima identicnu kozu cegrtusinoj,a moze se na ruke bez beda i ja ju hendlam svakodnevno. Takvu glavu ima zbog rovanja i kopanja, i zbog nje se zove hognose ![]()
![]() |
![]() |
#1932 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1933 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Guest
|
E da hoće ostat tako mali. Da imaš u kući 6 blesavih jednogodišnjaka ti bi pare dao da ih netko odnese. ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Nitko nece da komentira moje pašće.. :-( :-P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Premium
|
Nema se tu što komentirati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Jel dečko ili cura? Patim na Samojede i Malamute, daj mi reci, kako podnose našu klimu ljeti? Čitam posvuda da to nikako nisu psi za naše područje jer im je prevruće i da po ljeti pate. Također čitam da su to psi koji dnevno zahtjevaju kilometre i kilometre trčanja i šetanja, doslovno dok ne padnu sa šapi, jer su to radni psi kojima to paše. Po svemu što čitam, to nikako nije pas za mene, pošto danjske smjene radim po 12 sati pa kad dođem kući nisam za ništa a kamoli psa još prošetat 5 kilometara. Imam veliko dvorište tako da bi to moglo donekle pomoći al ne želim da ljeti pati zbog vrućine. A prelijepi su mi svi ti Malamuti, Samojedi i Haskiji... ![]() Inače, moja najveća sreća u životu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1941 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Jedan će ti bit komšija, negdje u Slb ![]() Btw, lijep mali pas. Ja sam imao crnog pekinezera i taj je bio mali lav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
evo nekih mojih ljubimaca ![]() aco-mali aleksandar koji je sad stariji nesto i pocupao si je nesto pera(trazim mu curu da moze natezat pa ce valda prestat sa cupkanjem) http://www.pohrani.com/f/1k/sQ/3BHe9...8836917809.jpg akvarij,240l koji mi je sad prvi na pameti jer pokusavam dobit po dnu "tepih" od biljki http://www.pohrani.com/f/c/ob/4OJ18M...3071495175.jpg zenin pas Max http://www.pohrani.com/f/36/iW/1dp9o...9774041349.jpg http://www.pohrani.com/f/W/kz/eLuPqV...7433659430.jpg i moja maca Mimi. vecu mazu od ove nikad nisam imao http://www.pohrani.com/f/3c/4I/KCGbh...7184217191.jpg edit-zaboravio sam kako namjestit thumbnail ili kako se zove vec kad je mala slika koja se poveca klikom...
pomalo Zadnje izmijenjeno od: MORH. 14.03.2013. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Guest
|
Šta je to bijelo čime ih hraniš? Preslatki su. ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Premium
|
To je posebno mlijeko za štence. Bome košta k'o Svetog Petra kajgana, al ne mogu štediti na njima. Kao mali bomboni su. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|