|
![]() |
#1383 |
Guest
|
Huh, ja sam jučer dobro prošao, ali danas odustao nakon pete partije (score 1:4). Inače, prvi puta od kada igram jučer upao u minus sa premium tenkom, nisam pucao gold i sl., jedan kill, jedan detected sa nešto sitno dmg, i- minus. Malo kasnije i drugi minus ![]() Uglavnom, to se dogodilo, nakon 60-70 odigranih borbi, dosta sam nagrindao silvera (više od 100 partija), 50%cca sa KV-5 i Lowe-om igrano. Mislim da taj smrad od servera itekako prati income i ostalu statistiku...lowe sada manje zarađuje u prosjeku. Nema to veze sa šablonskim izračunima, kako bi zapravo i trebalo biti... |
![]() |
![]() |
#1387 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo jedna nenormalna partija od maloprije. Poraz koji kulminira sa dvobojom između mene sa 9 killova u T32, i neprijateljskog KV-5 sa 7 killova. Nas dva, oba top tieri, i vjerojatno jedni koji smo znali što treba raditi. Nakon tri minute partije sam dobio pogodak u ammo rack, reload je na oko 16s. Minutu kasnije, padam na 65 HPa, te do kraja, kroz skoro četri minute igre, ostajem na tih 65 HPa. Primio sam 36 pogodaka (9840 potencijalne štete), ni sam ne znam kako sam sve preživio... U jednom trenutku sam primjetio kako sam ispucao sve golde, ni sam ne znam kako, zašto, ni kada sam prebacio na njih... Nepažnja i prokleti tunnel vision... A mogla je biti pobjeda, jer smo na kraju ostali moj ELC AMX i ja, protiv KV-5, ali njubara u ELCu umjesto da se sakrije i da ga makar pokuša gađati, doslovno podleti KV-5ici pod gusjenice, ovaj ga tako drži i uništi LOL! Ja svedem KV-5 na 28 HPa, ali on me napokon dovrši. Tragikomedija! GG ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Tvoja s T32 me podsjetila na moju s KV3,isto 9 komada,70hp-a protiv tigera s pola hp-a...dingao me 3 puta,imao sam i šut da ga uništim i taman mi s leđa dođe njihov arty...neopisivo razočaranje,nisam 3 dana igrao nakon te partije ![]() Evo jedan Ejs Tenkr od maloprije,čudan team...srećom i kod njih čudaka,pa uspio to riješiti ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 10.03.2013. u 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Decki ima li tko ovakav problem vezan uz program za pracenje statistka igre WOT Statistictis....? Kod osvjezavanja mi izbacuje ovakav prozor i to ucestalo pa program postaje "neprativ". ![]() Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 11.03.2013. u 08:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
jel on ima nesto specificno kaj ostali toolovi nemaju ili kaj? instlairaj si XVM i imas www.noobmeter.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Premium
|
Neće me i neće s S51 arty,to je ono zbog čega sumnjam u "slučajnost" MM-a,jednostavno mi neda normalan tim...većinom me baca s crvenima,po 40% chance to win,netko će reć tko još to gleda,taj xvm itd...no iz mog iskustva mogu reć da završi većinom kako xvm pokaže,crveni apsolutni debili,poraz zajamčen...otišao u minus 5-10 borbi s s51 i onda me počasti na kraju s 65% win chance,nije bilo tako glatko no pobrao sam ace tankera nakon silnih razočaranja,u najgoroj mapi za arty,himmelsdorf,3555 damage-a,nešto defense bodova i nešto capture-a. Tu stajem i odustajem od s51 na neko vrijeme,statistika mi je katastrofalna,možda 35%. P.S. neću ni spominjat kako je ovo jedna od rijetkih u kojoj sam preživio,većina večerašnjih bi završio mrtav nakon 2 minute borbe,taman koliko treba skautima da me otkriju i mojim debilima da me potpuno napuste i ostave otvoren prostor za skaute. ![]() P.S. Zadnja 24hr imam 23 poraza,21 pobjedu...effectiveness u ta 24hr mi je 1723,vrlo blizu unicuma (1800),samo potvrda onoga što sam govorio...možeš biti najbolji na svijetu,ako ti je tim pun debila,nema šanse da ćeš izvuć dobar WR ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 11.03.2013. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Banned
|
ma gle. 100% si u pravu. mozes bit isus ak dobijes botove i debose voda si. random je random odnosno uopce nije random. ebena frustracija. danas mi sara; 6 partija ok team, 6 partija katastrofa i tak cijeli dan. odigral sam 50ak ziher. p.s. al jos gore od toga je kad dobijes satro bomba team, a popusis od idiota pos statsima i onda si mislis..covjece..kak su ti ljudi napucali te brojke...pa to je idiotizma teski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Drone
|
Broj partija na dan, nije nešto puno za izvlačenje prosjeka, a kamoli zaključaka. Kako bolje opisati razinu igre najboljih igrača, skillera o kojima govorimo, nego usporediti se! Da li smatrate za sebe kako igrate blizu te najviše razine? Zaboravite na moment efficiency, performance, wn6 i druge mjerače sudjelovanja u igri. Da li ti primjetiš sebe dok igraš, kako vodiš igru, a ne da je obratno? Da li ikad,, ponekad,, uvijek? Ja da, ali rijetko. Ali skiller, unicum igrač, tako igra gotovo uvijek, vodi igru, a ne obratno. I kao posljedicu, ne ovisi toliko puno (kao prije) o timu, i ima wr 60+, bolji za preko 10 od nas svih pojedinačno, čast iznimkama! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 | |
Banned
|
Citiraj:
evo velis zaboravi statse, a ravnas se upravo po njima i opisujes igrace sa 60% i unicum statsima...evo ja onda gledajuci svojih zadnjih 3-4soma mogu rec da sam unicum ili bar blizu i voda sam ak dobijem retarde. ubijem 6-7 5k+dmg i kaj?? voda stari..nula zero nada...ok ajde uzmem derp m4 i ubijem 14 komada je luda britva. isoa bih i do te mjere da kazem da se radi o urbanoj legendi...majke mi Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 12.03.2013. u 00:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 | |
Drone
|
Citiraj:
Tvrdiš da tako dobri igrači ne postoje, da su mit? Jedini mit u ovoj raspravi su standardi i algoritmi u svim tim mjeračima statsa koje treba bolje poštelat, jer su vic. Ja sam živi dokaz, imam pre pre dobre statse za sadašnju, u najboljem slučaju osrednju igru. Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 12.03.2013. u 01:57. Razlog: dopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Premium
|
Ma imam isto mišljenje već zadnjih 2k borbi o randomu... istina je ovo za restart,mnogi su krenuli iz početka i održavali unicum status,ja sam ovu igru prvih 1500 borbi doživljavao totalno nebitnu,čistu zabavu,pucao ptice u zraku,tracks od frendova u platoonu,par teamkillova,itd... ![]() Uglavnom,random frustrira,definitivno...i mnogi koji se hvataju te igre.
![]() |
#1400 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Jucer navecer 4 partije zaredom crko sam u t34 unutar 20 sekundi od pocetka partije. Vražji s51. Ne stignem se niti iskobeljiti do nekih kuca/planina/zastite. Scout me samo zasvetli i moj američki magnet a artiljeriju postane stara krama. Eh nakon 4. partije bez puknutog shela skoro sam bacio laptop kroz prozor -.-
![]() |
#1402 |
Banned
|
ne tvrdim da takvi igraci ne postoje ali se broje u promilima, blago receno. ne mozes na mapi gdje je 30 tankova a preletis ju u 15 sekundi bit bog i batina. moras ili imat totalne idiote na drugoj strani ili botove. kaj kad takva ekipa igra protiv isto takve ekipe? jel onda isto lome statove il legnu kao i ostali? mit je prica o tim svemogucim igracima. velim ti, odigral sam par tisuca tih high tier borbi sa top EU igracima i protiv njih i nisam primjetio nis posebno neog u najmanju ruku cisti prosjek. rijetko kad ostanem fasciniran odigranim..mali milion faktora utjece. mali milion. da ne velim da sma pogledal hrpetinu replayeva od tih famoznih igraca. dobri su, znaju igrat al da su svemirci. nisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 | |
Banned
|
Citiraj:
i jos popusim 3 dana ban jer sam bio bezobrazan hahahah razmisljam skoknut malo na ruski server. navodno je bilo 800k plus online.. Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 12.03.2013. u 11:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Guest
|
Thoroughbredova statistička "analiza" je pogrešna. Tj. ljudi vide ono što žele vidjeti. @Visok ti je eff. rating bio zato što su ti igre sa artiljerijom duže, i/ili si kampirao, pa stigneš napravit više dmg-a. (vidi se po survival ratingu) A i imaš i više capture pointsa što je također relativno velik bonus na eff. rating. (zato ga mnogi ne priznaju) Tako se, inače, boosta eff. i dmg. Uzmeš mrcinu od topa i namjerno se sakrivaš i čuvaš dok ne napraviš 2000 dmga. A ako uloviš još i malo capture pointsa rast će ti sve statistike osim win ratinga, a eff. će ti eksplodirat. Zašto win rate ne raste? - Zato što ti je tvoja guzica vrijednija od tima i timske igre. Ako si baš forsirao S-51 onda ti je i prosječnih 1500 dmga malo. Taj arti može uredno ići preko 3.000, a ni to nije nikakva garancija. Artiljerija je ključ pobjede na svim otvorenim mapama i svaki put kad pobjedim s arti, a da nisam bio prvi po dmgu i expu, znam da je to samo sreća i da me tim izvukao. Da skratim. Nemoj se brinuti, nije ti loša statistika. Pogotovo ako uzmeš u obzir da si tek nabavio artiljeriju. Treba nekad i po par stotina igara dok ne naučiš birati metu, tj. da onaj tenk koji je lakši za pogodit nije uvijek najbolji izbor. A postoji i faktor sreće, jbga. Ako ti dvije granate promašiš, a na drugoj strani neprijetljska S-51 one-shota tvoja dva top tenka, onda ti je poraz skoro siguran. ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 | |
Drone
|
Citiraj:
![]() Ono što je ovdje bitno, ono što tvrdim od početka je: usprkos tome što su (baš kao i svi ostali) podložni milionu vanjskih faktora, najbolji igrači gube manje od svih nas ostalih, jer donose prevagu u korist svog tima u većem broju partija nego većina ostalih igrača. I kao posljedicu toga imaju nadprosječan WR. Ne blizu 100, nego preko 60tak posto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Premium
|
Meni je fenomenalno pregledan i mozes namjestavati koliko zadnjih partija da ti prati pod recent battles,gdje ti onda prati prosjecan dmg,cap,decap,spot,eff,% win,% survive i tako to,ali to je samo jedan od stavki. Mozes pregledat svaki tenk posebno s kojim si igrao: kako si igrao s njim sve u detalje,koga si ubio s tim tenkom. Dalje,prikaz kako si igrao do sada sa razlicitim tierovima,nacijama tipovima tenkova. mnogo mnogo zanimljivih stvarcica @gsxr750k9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() S s51 sam odigrao možda 7 borbi,ako i toliko... Kako ti mislis napravit vise od 1500 štete ako te vlastiti tim ne zaštiti i pusti njihove skaute da te spotaju i pobiju? Kako vi mislite kompenzirati idiote koji odu svi u jednu stranu i potpuno ostave prazno 70% mape? Pričao sam o tome više puta s ekipom iz klana koji ima po 30k borbi,svi se slažu u jednom - random,lutrija,obavezno i dobar platoon s 3 igrača i tu već možeš kompenzirat nedostatak inteligencije suigrača pa i pobjedu uzet... Eto,zadnjih 50 borbi eff mi je 1901 a win7 1708,većinom sam igrao s KV5 i su 22 44 jer grindam lovu...u tih 50 je 7-8 s S51,koji mi sigurno nije podigao ni eff. ni WN7. Btw capture points više ne diže eff,jako malo,a WN7 uopće... Capture points govori da nisam nikakav kamper već idem u rush,napravim hrpu damage-a i probijem se do njihove baze,u tom trenutku sjednem u cap jer većinom prijeti cap na našoj strani,pogađaš zašto...zbog sjajnih suigrača,drugi razlog,nemaš koga više uništit. ![]() Ono o čemu pričam je sažeto u ovom replayu,dakle borim se s 5-6 njihovih tenkova,odvraćam pozornost samo na sebe i umjesto da to moj tim iskoristi i izrešeta s strane,glatko izgubimo...i što se dogodi? Pola tima mi fali i dođu mi s leđa i riješe me u sekundi,neznam kakav igrač moraš biti da ovo pretvoriš u pobjedu. ![]() Dobro je da ne gledamo na stvari jednako jer to nebi bilo dobro za konstruktivnu raspravu,ali pitam se jel mi igramo istu igru? ![]() Citiraj:
Ne može 1 dobar igrač toliko dobrog napravit,koliko 7-8 njubara može napraviti lošeg za svoj tim...
![]() |
![]() |
#1409 | |
Banned
|
Citiraj:
ja govorim iskljucivo iz osobnog iskustva. koristim XVM od pocetka, provjeravam statistike igraca skoro pa svakog na teamu koji ima visoke statse, WN6, eff, w/r i sve ostalo. rijetko, skoro nikad, ponavljam rijetko su ti unicumi prevagnuli. bas suprotno. njih je nosio cijeli team, a ne oni njih. naravno pod uvjetom da nisu bas totalni tardovi dogodi se ponekad da tip masakrira sve zivo i mrtvo, a taj slucaj je bas kada za protivnike ima totalne lajbeke. da mi je vidjet tog igraca, a da je solo u randomu sa pusiona ekipom kak bu prevagnul. takav bi po tebi morao prevagnut svaku partiju jer je i gospodin Nybelung rekao da bi totako trebalo biti jer za njega 50% w/r nije rating. svaka druga partija nije dovoljna da bi bio unicum tip igraca. da ne velim da ima HRPETINA igraca koji imaju w/r 60+ a voda su! a ak cemo vec cjepidlacit ond aje prevaga cim nesto predje 50%. znaci teoretski svako ko ima vise od 50% radi prevagu.. praksa je potpuno druga prica. u svakom slucaju, dobar igrac ce sigurno vise pomoci teamu na vise nacina, a da ce im zagarntirati pobjedu to je totalno diskutabilno. iskreno, gubio sma i kada smo imali 80% sansi. bez komunikacije, bez platoona, mozes bit fakat madjionicar, ne bu ti pomoglo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Premium
|
Btw ovi koji imaju WR preko 60% => 1.imaju ljudi love - free exp all the way,vjerovatno i gold ammo kad već love ne fali 2.igraju isključivo u platoonu 3.klanske Probaj ti s stock tenkom imat statistiku kakvu imaju ti ljudi...no way,no way... Naravno uz sve to su dobri igrači,no uz sve nabrojano,imaju veliku prednost nad ostalim dobrim igračima koji => 1.grindaju stock tenkove,nemaju toliko love za free exp i gold ammo 2.igraju sami u randomu,ili su u platoonu sa ispod prosječnim igračima 3.ne igraju klanske uopće Spomenuo sam klanske jer biti u dobrom klanu je jednako kao biti u dobrom platoonu my 2 cents ![]()
![]() |
|
|