|
![]() |
#3933 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Sjetio se serije neke s telke bila mi prije dobra reko idem pogledat. The Shield Definitivno preporuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3934 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#3935 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao zadnju TWD - prosjek, napokon se nekaj počelo dešavati, vidim da su do sada kaj se tiče 3. sezone mišljenja bila podjeljena, meni je 3. nekaj bolja od 2. ali predosadna i preprimitivno napravljena. Di su na početku, tu su i dalje i ništ se ne dešava... Spartacus isto gledam redovito, meni je super 3. sezona.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3937 | |
Guest
|
Citiraj:
http://youtu.be/T4XvW7VuJRw?t=2m53s |
|
![]() |
![]() |
#3938 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
a ono na 1 svijetli trenutak ima 5 apsolutno bezveznih i prenategnut mi je nekako. jel ova dvojica svemirskih divljaka imaju svoj show ili je to bio neki tviter-qrac-palac tizer na pop-up ovima dok ide epizoda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3939 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Naletih na najavu nakon što je Top Gear završio. Izgleda obećavajuće http://www.youtube.com/watch?v=fQZTIDOOz48
![]() |
#3942 |
Guest
|
The Americans i Southland. Odlične serije! Nego jel Vegas otkazan? |
![]() |
![]() |
#3943 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3946 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3949 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3950 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Snimljena je cijela sezona, sto nije tako sa skoro svakom serijom ![]() A odustali su kad je gledanost bila katastrofa, iako to ne znaci da je nece pustiti u dijelu godine kada im je program slab. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3951 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Što je bolje od ostalih 10 epizoda Zero Hour-a :reprize "Shark Tank"a, "seven weeks of non-celebrity episodes of Wife Swap", i za kraj Ugly Betty. http://www.tvrage.com/news/5341/abc-...only-3-airings Ajde, možda ipak vidimo cijelu sezonu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3956 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
nije pitao da li je to njemu puno, nego da li je to ok i fer cijena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3957 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Može se reć da je fer cijena zato što je bluray. Minus je što nema titlova, mada ako si na ti s engleskim, nema veze. S druge strane, nemamo pojma o kojoj je uopće seriji riječ. Ako je neki šit, i 20 kn je previše. Što se tiče toga jel OK cijena ili nije, to opet zavisi od čovjeka do čovjeka. Nekom je danas 100 kn puno, nekom je niš.
![]() |
#3958 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Pogledao Vikings prvu epizodu, zadovoljan sam, sve ok za sada čekam drugu epizodu. Nadam se da će se više manje držati povijesnih činjenica. Iako sudeći po slikama koje sam našao na netu malo sam zabrinut, vidim plavušicu od 50 i kusur kila ak ima i toliko, kak vitla mačem i štitom koji su zajedno teži od nje same. Vikinzi su u povijesti ostali zapamćeni po svojim ženama ratnicama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3959 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Radi se seriji Lost, pogledao sam sve sezone a sad bi još jedanput na blu-ray kvaliteti, ima neke bonus materijale koje ne mogu naći na netu... S titlovima na engleskom nemam problema... Ok, onda ću kupiti ove godine... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3960 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
imas za pogledat i drugu epizodu...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|