|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Sto sve ima na buvljaku,ajme..
Danas odem sa starim na Preluk(mjesto na kojem se u Rijeci prodaju polovni auti,ukratko buvljak) i secem gledam aute i dodem do jednog standa gdje ima svega.I bacim ja malo oko kada ono vidis napajanja na pola otcupana i to neka prastara cak jednog uzmem u ruku tek tako i fali mu vent unutra...a malo sa strane brdo nekakvih zvucnih kartica,a ja bas prije neki dan bacio jednu takvu,skoro pa bi se zakleo da je moja da nisam svoju raspolovio na pola... znamda ljudi prezivljavaju ali ovo je stvarno... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
...a šta ćeš........to ti je naš BALKAN!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: Sto sve ima na buvljaku,ajme..
Citiraj:
Ne tjera te on da to kupis nit se on kuzi u te stvari ko ti covjek jednostavo oce nes zaradit da prezivi
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
dečki.... to su sirovine, to je biznis, tu je lova.... ![]() cigane malo hebe ta informatika, još se nisu ufurali kako treba la budu.... bez brige.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma sve mi je jasno i sve znam ,ali opet ne kuzim kako cu ja znati da to radi? To ima bar 10 god. Vjerojatno jos nije prodao niti jedan komad,a vidis nisam se sjetio pitati ga sta je to,tko zna sta bi rekao...tko zna mozda doma vozi 64Bitne Win... Zao mi ih je,ali malo pretjeruju da mogu i govno bi prodali....
![]() |
#6 | |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ocito su nesto prodali od svega toga kada su prezivjeli i opet su tamo.... ŠALA! Ali nade se i ponesto zanimljivo na svim tim standovima. npr.kabeli za auto za neku smjesnu cifru,kratke hlacice za 20 kn od čigana,cakavida i kacavida svih vrsta boja i dezena...i tako Sve u svemu prosao cijeli preluk i ima golfova IV ko u prici ,volsvagen zauzima 40% od svih auta.Ali i da imam para za kupiti nesto iskreno bih se zabrinuo jer nisam vidio niti jedan auto da mi se svida...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
tu u osijeku, ima kod trga glavnog jedna baba cigan, se uvijek skampa i prodaje neke odvratne balone za djecu, i tak vec jedno 5 godina ona svaki dan i po zimi i po ljetu, po cijele dane, a jebes mi sve ak je ikad uzivotu jedan balon prodala...
![]() |
#10 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|