|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Kao što sam pretpostavio od jučer uključeni novi kanali na HotBird 6 11900/29900/H. Znači pogledaš od jednom na 9 raznih slika, kod prenosa utrke. Šta te interesuje, taj kanal gledaš, sve u HD rezoluciji. Jedva čekam da počne sezona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Ja njima nista ne vjerujem dok ne vidim na svoje oci na sta to lici. U ovo su jos umijesani i T-com, Bnet i Oyo (Nova) = da me ubijes nece dopustit da to sve prođe besplatno. Mora biti neka caka koju nisu rekli.
![]() |
![]() |
#34 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 07.03.2013. u 09:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#36 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
BBC One cijelu sezonu pokriva i cijelu prošlu sam tako gledao. David Coulthard i Eddie Jordan su stručni komentatori i užitak je slušati nekog tko zna što priča. Probao sam Top Gear gledati, pa ne ide, nadam se da će proraditi do početka sezone.
![]() |
#37 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
BBC stream nije radio svaku utrku, kad znam jer sam neke gledao na BBC, neke ne. upravo preko shielda.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
nadam se da je ovako oke, na f1 hr forumu sam našao upute za gledanje pa ih dole kopiram, što se mene tiče all credits go to speedy56 s tog foruma (a vidim da je on zahvaljivao pak ekipi s nekog trećeg foruma, sad e još ispast da je netko to ovdje pisao ![]() "" Uz već dobro znane načine gledanja F1 na internetu (Vipbox, Eplsite, Thefirstrow, ![]() Krenimo redom: 1. BBC iPlayer/ BBC-jev F1 portal Svi znamo da je BBC britanska nacionalna televizijska stanica i da Britanci gledaju njihov odličan prijenos F1 i na iPlayeru. Pristup iPlayer imaju samo Britanci. Ili ne? Da se ispravim - "pristup iPlayeru imaju samo ljudi s britanskom IP adresom". I da se još malo ispravim - "pristup iPlayeru imaju SVI ljudi na planeti s lažiranom britanskom IP adresom". E to je to ![]() Skinite i instalirajte Expat Shield. To je jedan od rijetkih, ako ne i jedini besplatan program za malo prije navedene radnje. LINK - http://www.expatshield.com/ - http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv - http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/ BBC-jev prijenos je manje-više isto s*anje, drugo pakovanje kao i Sky. Analize prije i poslije utrke, odlični komentatori, itd, itd... Kvaliteta slike preko ove metode je 1500Kbps SD quality 832x468. Istina, nije HD, ali je dosta bolje od svim nam dragog i ljubljenog Kreatorovog prijenosa reklama, a da ne pričam o Vipboxu&Co. Jedini problem je što BBC live prenosi samo 10 utrka (od 20). Evo i popisa: 14/04 Grand Prix of China 12/05 Grand Prix of Spain (Barcelona) 09/06 Grand Prix of Canada 30/06 Grand Prix of Great Britain 28/07 Grand Prix of Hungary 25/08 Grand Prix of Belgium 08/09 Grand Prix of Italy 13/10 Grand Prix of Japan 27/10 Grand Prix of India 24/11 Grand Prix of Brazil Napomenut ću da BBC ima i live timing, te onborard kamere iz bolida ![]() 2. Wiziwig TV http://www.wiziwig.tv/ Kao prvo. Na ovom site-u imate prijenosa svega. Od Lige prvaka do biciklizma i naravno, Formule 1. Većina razvikanijih streamova ide barem u 1500kbps i 832x468 (danas sam naletio na jedan od 3500kbps ![]() Da nebi sve bilo tako divno i krasno - ovaj način zahtjeva malo rada (ali vjerujte mi, vrijedi ![]() Dakle, prvo treba reći da ovo nije klasičan "stream site", već Torrent stream. Evo i tog rada u koracima: 1. Skinite i instalirajte Torrent Stream. Program će dodati plug in u browser i instalirati program TS Player. Nakon instalacije restartate browser i u postavkama browsera omogučite plug in. 2. Drugog koraka nema! To je to! LINK http://torrentstream.org/ Još želim napomenuti da vam na site kraj linka za stream piše "Flash" i "Acestream". Flash su vam klasični streamovi kao Vipbox i dosta su niskog bitrate-a (cca. 500kbps). Acestream je prava stvar koju želite. Kada kliknete na njih će vam se TS Player automatski pokrenuti, tada treba pričati nekih pola minute i dalje gledate! Acestreamovi su uglavnom viših bitrate-a (1500kbps). Isto vrijedi i za "StreamTorrent". Još nisam rekao da ovim načinom imate Sky-ev prijenos. Besplatno je kao i 1. metoda. ------------------------------------------------------ Meni je osobno jako drago da sam naišao na nešto ovakvoga, jer Vipboxevi, Eplsiteovi na plazmi od 110 cm jednostavno su negledljivi. Nadam se da sam nekome pomagao. ![]() !!!Velike zahvale cijeloj ekipi s drugoga foruma!!! ![]() ![]() ekola, ako se slučajno kosi s nekim pravilom , brišem.. ako je pak već bilo, sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
BBC će izgleda prenositi 9 utrka, više detalja na linku: http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/21682493 Ja u zadnje vrijeme gledam Top Gear preko aplikacije FILMON za W8 http://apps.microsoft.com/windows/en...d-ab989172e185 Valjda će funkcionirati i za F1 prijenose
![]() |
#40 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Digla se buna u vezi T-coma na njihovom forumu, ali navodno će se moći pratiti live stream na SPTV web sajtu. Čini se da Peter Windsor ima novi show; The Racer's Edge Zadnje izmijenjeno od: kian. 10.03.2013. u 15:58. Razlog: The Racer's Edge |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Počinje ![]() Fotke: 2013 Australian Grand Prix build-up in pictures Formula One Arrives In Melbourne 2013 Australian GP - Thursday in Pictures Za vrijeme utrke F1LT & F1 on Twitter i poslije utrke Team radio Podcasti za slušanje: Technical Word of F1 2013 with @ScarbsF1 JA on F1 Podcast #1: Hamilton, Perez, and Honda’s possible return to F1 BBC Formula 1 I za kraj mladi Ferrarijev kamp za buduće mehaničare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: begi. 15.03.2013. u 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Osobni opis - pitaj me
|
tesko da ce nastaviti u ovih sat vremena......... ali ajd, dosta sam i vidio u prvim kvalifikacijama ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ljudi jedno pitanje torrent stream, di vidim ili di nadjem listu streamova, odem na njihovu stranicu i stisnem playlist u onom playeru i tamo bih trebao dobiti trenutno streamove. Ili sam ja nesto opako pobrkao ![]() Trazim te Acestream ali ja nigdje nevidim linkove, na koga se mogu nakacit ![]() EDIT: nasao sam par kanala preko njihovih facebook i twiter stranica...
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 16.03.2013. u 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja isto nisam imao sreće. Šta god nađem, steka. Pokušao gledat, za test, Filipovića i štekalo nolesno. Osuđen sam na Prasička i reklame. Ne moram ni spominjati Nevenove gume ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sports sve je ovdje, malo glupo posto nije nitko naveo na njihovoj stranici...ali ovdje pisu ace stream-ovi i bitrate
![]() |
#57 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probudim se, kavica i sjetim se da je trka. Upalim telku, Sportska Tv i vidim Kimi 1., Alonso 2. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Osobni opis - pitaj me
|
bravo kimi, bravo lotus, bravo ferrari. bravo i sutilu osim sto ove najmekse gume su kod njega ispale katastrofalno lose.......... mercedes podbacio nekako. hamilton je bio u gornjem vrhu vozaca, ali nikako ono, prijetnja. mclaren je skroz podbacio, ako sam ih vidio par puta u utrci....... webber zaspao na startu, ali generalno i on ok skupio bodova. no lotus i ferrari, uz RB, ce krojiti ovu sezonu. mozda mercedes proradi bolje, nadam se i mclaren, ali po danasnjoj utrci bas i ne ![]() danas kimi i alonso definitivno najbolji, bolidi su im odlicni, voznja obojice odlicna, zasluzeno prvo mjesto kimiju i alonsu drugo. ovo iza mi je nekako manje vazno, vettel prijetio prvih 5 krugova sa novim setom guma pa nestane, massa isto tako negdje.......... i da, dobra utrka. nije najbolja, prvih 20 krugova puno bolji od ostatka utrke, no ja zadovoljan jer nema sanse da ce biti dominacija RB-a ili jos nekoga ponekad. lotus odlican (barem u rukama kimija), jedva se ceka sljedeca utrka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Into my head it goes
|
![]() |
|
|