|
![]() |
#1021 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ja sam probao Singeda, puno hp i armora i trči ![]() Baš probao Veigara, protiv botova xD Ok champ, treba malo se naučiti s njim gađati, ali combo mu radi puuuuno dmg ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.03.2013. u 11:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja kad sam igrao Veigar vs Ahri, one shottal sam je sa ultijem nakon negdi 25 minuta ![]() to je prava stvar ![]()
![]() |
![]() |
#1023 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
btw, ušao u qualification za gold i odigrao dvije partije..izgubio obje. neki lik iz hrvatske nije banao malphitea, ovi first pickali malphite, on uzeo ashe i ovi uzeli blitza..gg wp ![]() ja ponizio kayle na midu s lux, ali dalje od toga nisam mogao :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
![]() ima nuke pravi, a kasnije je jedan od korisnijih ap jer ima AoE stun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja sam definitivno odustao od ove igre s random ljudima sve ono sta sam napisao jucer se danas samo potvrdilo.Odigrao prvu partiju odmah 6 minuta dva afk.Druga partija Corky 0/12 u prvih 20 minuta i naravno ode offline uz psovanje.Treca partija Try ne razumje da ne ide sam umre 7 puta gurajuci 2 turret na lejnu i naravno sere svima da on voli bit sam,da ima dobar ulty!?? Ma uzas....od random partija odustajem definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
navikneš na to nakon cca. 300 gameova nakon toga ti je reakcija na takve slučajeve - meeeeeeh ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#1033 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#1034 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Premium
|
Citiraj:
Jako puno ljudi igra njega čistog AD šta za njega jednostavno nije u redu. Ali pravi garen će ti dati da igraš prvih 10-tak min, dalje je već problem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ima jedan dobar counter za Garena, što se tiče njegovog ultija. Ako vas previše počne silovat sa ultije, a bude ako malo snowballa, probajte Hexdrinker. Garenov ulti je magic damage i ovo ga fino upije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Novi Renekton, Nida i Draven |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Može, vadim svoje tajno oružje i ne idem mid, nego jungle fiddlestick ![]() (prvi put, dok sam još bio ajmo reći početnik, idem ja jungle fiddlestick, umrem na blue..odem red, umrem i tamo...poslali su me na lane i rekli da ga više nikad ne igram ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zajeb je što nemamo stalni tim, nemamo bar dve tri tim kompozicije, nemamo taktiku pri kretanju u jungle na početku, nemamo taktiku u teamfightu... nemamo ništa, a takav je i rezultat. Možeš se ti tući do sutra na midu, ali ti sam ne možeš ništa učiniti. Ja ću tebi napraviti dobar gank jer ćeš me pratiti, ali top ili bot ne prate gankove, ne prate igru, ne farmaju, samo pokeaju... počinje to već malo ići na živce.
![]() |
#1050 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam odrastao na topu, samo moram vratiti mehaniku nekih championa. Kvakva radi velike greške na topu, morat ćemo mu objasniti neke stvari kad ćemo igrati opet. Nadam se čim prije. Ja recimo isto, nemam odgovor na counterjunglanje, jednostavno sam useless čim zakasnim u jungle.
![]() |
|
|