Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 01.03.2013., 12:48   #781
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Dobra vijest - nećete izvisiti kod upgradea OS kao vlasnici W7 mobitela
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2416002,00.asp
Staro 01.03.2013., 14:04   #782
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
pa i w7 je bio ugrejdabilan. Sve to uzeti sa zrnom soli.
Staro 01.03.2013., 16:29   #783
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Je, ali ne na WP8. Pitanje je da li je Windows Phone Blue novi OS tj. WP9 ili samo WP8 SP1.
Staro 02.03.2013., 22:34   #784
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Je, ali ne na WP8. Pitanje je da li je Windows Phone Blue novi OS tj. WP9 ili samo WP8 SP1.
Pa ako je suditi po dosadasnjoj praksi, Blue je blizi SP1 nego WP9, odnosno mislim da je to za WP8 ono sto je mango bio za WP7

p.s. Sada sam se upravo druzio sa Lumiom 920, brutalan uredjaj nema sta.... dool.... sada imam osijecaj da se ova moja Lumia 900 stvarno vuce ko polucrknuta dzukela

Zadnje izmijenjeno od: AtOmIc. 02.03.2013. u 22:36. Razlog: nove info
AtOmIc je offline  
Staro 03.03.2013., 01:02   #785
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
ma upgrade

"Blue isn't simply a fancy new name for a service pack. With Blue, Microsoft is working to transition to a more rapid update pace."
Xenon je offline  
Staro 03.03.2013., 08:56   #786
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

........... može brisanje..
zvonac je offline  
Staro 03.03.2013., 08:59   #787
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Citiraj:
Autor AtOmIc Pregled postova

p.s. Sada sam se upravo druzio sa Lumiom 920, brutalan uredjaj nema sta....
Ne budi škrt na riječima
Daj malo više informacija o Lumiji

Baš gledam da bi ju uzel najviše radi fotića i videa, pošto je tu praktički vladar tog polja, eventualno je bolja možda Nokia 808, al to je druga priča..
Čak ni stroj HTC One nemre parirat Lumiji..
zvonac je offline  
Staro 03.03.2013., 15:35   #788
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
hrabra izjava s obzirom da One nije još ni došao u dućane... Jedino po čemu lumia 920 moožda može biti bolja je kamera.
sh0kre je offline  
Staro 03.03.2013., 16:14   #789
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

pa čovjek je i reka da ne može parirati lumiji u pogledu fotića i videa.
A i reviewi su pokazali da ne može.
Staro 03.03.2013., 16:18   #790
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Ne budi škrt na riječima
Daj malo više informacija o Lumiji

Baš gledam da bi ju uzel najviše radi fotića i videa, pošto je tu praktički vladar tog polja, eventualno je bolja možda Nokia 808, al to je druga priča..
Evo ovako ukratko moja neka usporedba vs lumia 900. Lumia 920: Kvaliteta izrade i odabir materijala daleko bolji. Uređaj je jednostavno ugodno za drzati u ruci. Razliku u tezini nisam ni primjetio (920: 185g vs 900: 160g).
Ekran i boje su malo ljepse(subjektivna procijena) ali rekao bih da sto se prikaza tice meni su oba sasvim ok, a vise od toga ne mogu reci. Sama ugoda koristenja ekrana na lumiji 920 je daleko bolja, cini mi se zbog onog nekog premaza koji ima preko ekrana.
Iako nisam bas stigao raditi neke testove, jasno je da je brzina u pokretanju aplikacija nebo i zemlja. Kod 920ke maltene sve instant pokrece dok se na mojoj 900 ipak malo mora pricekati.
Brzina neta mi se cini da je tu negdje bila jer smo obojica bili na 3g mrezi i nismo sada neke zahtijevne stranice otvarali, ali vjerujem da je i u tome 920 daleko brza i bolja.
O samoj kameri neznam sta bih vam rekao osim da je perverzno dobra, i da sve sto pisu o njoj je apsolutno istina, ja nisam nikada vidio tako dobre fotke na nekom mobitelu (nisam nikada probao 808). Bar za par koplja ispred svega sto postoji. Ne govorim samo o slici po mraku nego generalnom dojmu. Boje, ostrina, ma sve sve je prebolesno dobro.

Ali sve to sto sam vam napisao jednostavno ne moze dati osijecaj pravi koliko je to dobar uredjaj. Neznam kako bih vam to objasnio. Nije stvar samo u kameri ili samo u ekranu, uredjaj ima hrpu poboljsanja na svim poljima, od samog odabira materijala i kvalitete izrade, do nekih malih sitnica. Kada se onda to sve zbroji rekao bih da pruza jedno jedinstveno iskustvo koje jenostavno nisam dobio od SGS3, Iphona5, HTC ONE X, pa cak ni od HTC 8s i 8x uređaja. Ovaj mobitel jednostavno pruža poseban užitak pri upotrebi. Kada sam to rekao legi(vlasniku) i on mi je to potvrdio i rekao je da je pozitivno bio iznenadjen jer nije ocekivao da ce biti toliko zadovoljan uredjajem(prije toga je imao iphone 4 i iphone 4s). On je kontao kupiti mob malo ga isprobati i prodati dalje, a sada je rekao da mu ne pada na pamet da ga ikome prodaje. Mobitel definitivno ima dusu i svoj neki poseban šarm.

Zao mi je sto ga nisam imao prilike koristiti bar jedan cijeli dan, onda bih vam mogao dati malo smisleniji opis ili mozda cak svojevrsnu recenziju.
Staro 03.03.2013., 16:41   #791
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Na stranu ove baljezgarije da mobitel ima dušu, itd.
Zanima me samo jedan detalj.
Fotografije napravljene 920kom si uspoređivao na monitoru pc-a ili na mobitelu samom?
Jer totalno mi je nerelevantna usporedba fotkat sa 900kom i sa 920kom i gledati fotke na mobu i pričati nešto o njihovoj superiornoj kvaliteti itd, a gledaš ih na ekranu od cca 4"....
Zanima me realna usporedba viđenog na monitoru na pc-u. Hvala.
Staro 03.03.2013., 16:44   #792
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Na stranu ove baljezgarije da mobitel ima dušu, itd.
Zanima me samo jedan detalj.
Fotografije napravljene 920kom si uspoređivao na monitoru pc-a ili na mobitelu samom?
Jer totalno mi je nerelevantna usporedba fotkat sa 900kom i sa 920kom i gledati fotke na mobu i pričati nešto o njihovoj superiornoj kvaliteti itd, a gledaš ih na ekranu od cca 4"....
Zanima me realna usporedba viđenog na monitoru na pc-u. Hvala.
Massive respect.
Fotke na mobitelu izgleda super ali ne vidi oštrina. A kad prebaci na PC onda se vidi jako velika razlika. Može biti zrnatija, masnija, oštra itd.

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline  
Staro 03.03.2013., 20:11   #793
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
hrabra izjava s obzirom da One nije još ni došao u dućane... Jedino po čemu lumia 920 moožda može biti bolja je kamera.
Eh da bar nisam siguran, platil bi ti pivu odmah... Al po svemu viđenom, teško da bu stala uz bok Lumiji, jako teško...Po pitanju fotića i videa, Lumija je tu Bog i batina...
zvonac je offline  
Staro 03.03.2013., 20:20   #794
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ta Lumia 920 je tako overhypeani mobitel da je to smiješno.

Činjenice:
- Dobra izrada, ali ništa specijalno, ista stvar kao N9/L800/900
- Dobra kamera, ali nije bolja od modernih tipa S2/3/N1/2, Xperie itd, jedino što ima OIS, ali i to je upitne funkcionalnosti kad nemaš manualnih kontrola. Mobitel takvog kalibra bi treba moći nuditi manualnu kontrolu blende i ekspozicije, a po mogućnosti i snimanje u RAW-u.
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?...&idPhone3=4899
Noise reduction ubija sliku.
- Ispodprosječan vijek baterije
- OGROMNA veličina i težina s obzirom na dimenzije ekrana i bateriju
- W8 koliko god bio fora, najgori je OS od 3 glavna za mobitele
- Uber skupa s obzirom na slabu tržišnu zastupljenost W8 i činjenicu da je hardverski sasvim prosječan mobitel.

Naravno, nitko ne kaže da mob mora imati 4 ili 8 jezgri i šta ja znam što sve ne, ali činjenica je da je L920 hardverski na razini mid range mobitela, a košta više od većine high end modela i još je veća i teža od tih high end modela sa lošijim performansama i slabijom baterijom.

Zadnje izmijenjeno od: Mar. 03.03.2013. u 20:36.
Mar je offline  
Staro 03.03.2013., 20:38   #795
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Kolko sam čital teška je radi OIS-a... A snimanje je videa, daleko ispred ostalih mobitela, napokon nema više trešnje kod snimanja... Kod S3 jednostavno nisam bil zadovoljan sa slikama, slike su bile prosjek, čak negdje i ispod prosjeka..
Mogu samo reć da ovu Lumiu hvale na sva zvona u pogledu videa i fotića, izuzev 808...
Ni meni se ne sviđa težina uređaja, al pregrmil bi to, ak bi se ispostavilo da je tak dobra kak vele.. Čak nije tolko ni velika, kolko je teška, široka ko S3 a visoka ko HOS... Velim najviše me ova težina uređaja bode u oči...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...okia/Lumia-920
Tu je komentar na slike rađene Lumiom 920, a tip je fotograf, zaključna ocjena je, jedna od najboljih..

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 03.03.2013. u 20:44.
zvonac je offline  
Staro 03.03.2013., 20:46   #796
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ali opet, ako kupuješ mobitel radi foto aparata u njemu i plaćaš masne novce za to... nije najpametnije
Moš tako uzeti bilo kakav smartphone i kvalitetan kompaktni aparat koji ima 100x bolje slike od te lumie
Kažem, ne razumim tu fiksaciju fotoaparatom u mobitelu kad su i ovi na S2/3 i sl vrlo dobri ionako (bar po danu i ok svitlu), pogotovo jer kvaliteta nije značajno bolja od prosjeka.

Pureview 808 je druga stvar, to je puno veći senzor i bolji objektiv od ovog u ostalim mobitelima i to je stvarno OK što se tiče kvalitete slike (iako bi i on trebao imati RAW jer je tvorničko procesiranje slike previše agresivno).
Staro 03.03.2013., 20:50   #797
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Pa baš zato i gledam da ima sve u jednom, Ne fura mi se mobitel i kompakt posebno.. A lumia je odgovor na moje zahtjeve, mada još nije niš sigurno.. Prvo bumo vidli koja bu cijena kod nas.. Al opet, ruku na srce, razlike se vide u loše osvjetljenim uvjetima Lumia vs ostali..
A kolko vidim o WP8 se već pjevaju balade, tak da nema straha
Znači dobije se odličan OS+kamera
zvonac je offline  
Staro 03.03.2013., 21:46   #798
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova

Pureview 808 je druga stvar, to je puno veći senzor i bolji objektiv od ovog u ostalim mobitelima i to je stvarno OK što se tiče kvalitete slike (iako bi i on trebao imati RAW jer je tvorničko procesiranje slike previše agresivno).
izasa mod koji nudi RAW slike. Reci cu nesto sta ne kazem cesto: NJAM NJAM!

a ovonza jopisovu izjavu potpisujen takodjer. Najludje mi je bilo gledati slike sa iphonea na mobitelu. Cili presretan kako su dobro ispale, prebacin ih na komp, te nakon par sekundi nevjerice, razbijem iphone jer je lazljivo i varljivo govno.
A sta se kvalitete lumie 920 tice po pitanju slika, mogu samo reci da to uopce nije nista posebno. Po danu cak losije od sgs3. Kakve su nakon onog updatea, to nisam vidija.
Staro 03.03.2013., 22:49   #799
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Pa baš zato i gledam da ima sve u jednom, Ne fura mi se mobitel i kompakt posebno.. A lumia je odgovor na moje zahtjeve, mada još nije niš sigurno.. Prvo bumo vidli koja bu cijena kod nas.. Al opet, ruku na srce, razlike se vide u loše osvjetljenim uvjetima Lumia vs ostali..
A kolko vidim o WP8 se već pjevaju balade, tak da nema straha
Znači dobije se odličan OS+kamera
Ja ne znam kakve ti balade slušaš ili čitaš, ali hladno ću te spustit na zemlju, sorry.
Wp8 ima toliko mana i failova, da ne da ne zaslužuje hvalospjeve, nego je u odnosu na symbian fail, a kamoli u usporedbi sa androidom ili ios-om, koji su i dalje dobrih 2-3 stepenice ispred.
Najveća i jedina prednost wp8 nad ostalim phone os-ovima, je fluidnost (prividna), a ona je prvi argument svih (nas, jer i ja već cca 2mj koristim wp8 mob kao primarni) korisnika wp8 uređaja. Zašto prividna; zato što ću ti sad reći koja je najveća mana wp8 - ne postoji multitasking na tom os-u, što si imao na symbianu prije xx godina, tamo si upalio app, i ako nisi rebootao mob mjesec dana, za mjesec dana tapneš na taj app i nastaviš gdje si stao, a u wp8, tipkaš u whatsappu, dobiješ npr link nekakav u poruci u whatsappu, klikneš na taj link, otvara ti se internet explorer, pogledaš link, i vraćaš se nazad na whatsapp, a dočeka te 'učitavanje....', pa ti sad čekaj da se whatsapp OPET otvori iznova Koma.
Da ne pričam da za normalan music player moraš platit jer je defaultni koma, pravi navigacijski softver košta ko pola mobitela, movie player također moraš platit, a to sve imaš besplatno i na ios-u i na androidu, bez ikakvih rootanja, jb-a i sl. ludosti.
I zadnje, ali ne najmanje važno, još uvijek neriješeni problem fantomskog punjenja memorije mobitela od strane samog os-a. Dakle jedan veeliki bug wp8-ice je da mobitel sam svakodnevno po malo puni memoriju mobitela, što je ogroman fail obzirom da se aplikacije ne mogu instalirati na vanjsku memoriju, tj sd karticu, a i da mogu, dosta wp8 uređaja uopće je ne podržava. Mada sam sve ovo već vjerovatno i napisao u temi, ali eto, kad vidim ekipu kako diže u nebo nešto što to definitivno ne zaslužuje, a pogotovo uzmemo li u obzir sve bugove wp7 os-a, i bezobrazluk koji su napravili sa nemogućnošću upgrejda wp7 mobitela na wp8, koma....
Staro 03.03.2013., 23:01   #800
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

potpuno se slažem
Staro 03.03.2013., 23:08   #801
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Nema smisla da išta pišem,Jopis je sve rekel,a s botovima je đabe u raspravu. BTW,2 dna sam koristio HTC 8S i povratak na Gnex doživio ko preporod. Ko sa 3310 na neki smartphone...
trouble je offline  
Staro 04.03.2013., 09:43   #802
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Još jedna navigacija CoPilot dolazi za WP8 i neće biti skupo ko navigon

http://blog.copilotlive.com/uk/2013/...ndows-phone-8/

I Joe obećaje da će Microsoft riješiti problem s 'Other storage'

http://wmpoweruser.com/microsoft-ack...storage-issue/
gin.tonic je offline  
Staro 04.03.2013., 10:30   #803
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Imal sam android i nisam bil zadovoljan s nekim stvarima, bumo vidli kak bu se wp8 pokazal.. A to je najbolje da se sam uvjerim, dost ljudi hvali OS a dost ih i pljuje... Argumente nemrem iznosit, zato kaj nemam na temelju čega, neg se oslanjam na mišljenja korisnika dotičnog OSa.. A svi znamo jako dobro da je to individualna stvar..
zvonac je offline  
Staro 04.03.2013., 11:25   #804
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja više ni sam ne znam kaj uzeti od svega što se nudi. Tolika ponuda, a ništa što mi odgovara. Bio sam užasno zagrijan za WP8, pa me onda Jopis ohladi prošlim postom

Želim barem 2-3 dana normalnog korištenja (50% SMS, 10% pozivi, 20% mail, 20% surfanje, navigacija i aplikacije), office editor po defaultu, navigaciju (free po mogućnosti), normalnu cijenu (<2500 kn) i ono što bih volio da ima, ali nije presudno...qwerty tipkovnicu.

Lumia 620 mi je bila skoro savršena, dok nije najavljena 720. Sad se već i 820 cijenom približava toj kategoriji.

HTC 8X me privlači mogućnostima i cijenom <2000 kn, ali falit će mi ta navigacija. Na jeftinu plastiku i on-screen keyboard se naviknem. Svi korisnici 8X koje sam pitao za mišljenje su zadovoljni i to mi ne da mira
Office je ogroman plus svim WP8.

Android mi ne dolazi u obzir. Prešao na Android sa Symbiana i vratio se nazad. iOS imam na iPod touchu i gore sve što mi treba, ali ga ne želim na telefonu. Razmišljao sam čak i o N9, ali opet nisam na čisto koliko je pametno uzimati mrtav OS.

Da mogu povećati ekran E72 na 3.8" i staviti na nju sve dobre strane WP8, imao bih savršen uređaj.

Nek mi netko vrati vjeru u WP8

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 04.03.2013., 11:37   #805
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

WP8 nije loš OS, kod njega je jedini problem što developeri još ne programiraju u njemu naveliko, a ono šta isprogramiraju ne koristi potpuno SDK od WP8 jer rade aplikacije tako da budu kompatibilne sa wp 7.8, i zato je multitasking kilav. Kad se prijeđe potpuno na SDK od WP8, onda će raditi multitasking kao i na iOS-u, šta je po meni sasvim prihvatljivo.

Šta se tiče fantomskog punjenja storage-a, ja toga na nokiji lumiji 620 nemam, tako da ne mogu tu ništa komentirati.
Nokia ima navigaciju, pa je ne moram kupovati (jole ima 8S, hence the anger ).
Nokia također ima svoju aplikaciju za muziku, koja ima equalizer i bolja je od defaultne.
Staro 04.03.2013., 11:46   #806
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sad kad su se dojmovi slegli nakon malo dužeg korištenja....imaš možda što za dodati u onaj review?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 04.03.2013., 12:20   #807
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

jos uvik je sve isto. Cekam da mi stigne update pa cu onda napraviti ponovno review.
Staro 04.03.2013., 12:37   #808
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Šta se tiče fantomskog punjenja storage-a, ja toga na nokiji lumiji 620 nemam, tako da ne mogu tu ništa komentirati.
Počni koristit mob a ne držat ga u ladici
(instaliraj 10ak appova gore, prosurfaj malo netom, primi 10+ mailova na mob, pa vidi kako se neproporcionalno tome povećava zauzeće other files foldera na mobu; app je 1mb a zauzeće se za dva tri dana poveća na 30-40-50mb)
To je jaako dobro znan bug wp8 os-a, a to da ga ti nemaš, je samo stvar nekorištenja moba budući da ti je proveo u ladici većinu vremena, pročitaj wp8 central i rage korisnika, pogotovo nokiinih kojima se other popeo na 4-5 giga za mj dana....

Citiraj:
Nokia ima navigaciju, pa je ne moram kupovati (jole ima 8S, hence the anger ).
Objasni. Nokia drive je afaik dostupan samo za us i gb tržište.
Staro 04.03.2013., 14:41   #809
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Citiraj:
Počni koristit mob a ne držat ga u ladici
Mobitel mi je sada poslovni uređaj. Može li biti gore od toga?

Citiraj:
Objasni. Nokia drive je afaik dostupan samo za us i gb tržište.
Ne znam kako ti, no ja imam drive na njemu, i to sa hrv mapama.
Staro 04.03.2013., 16:10   #810
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Mobitel mi je sada poslovni uređaj. Može li biti gore od toga?
Kako kome, očito. Moj poslovni mob služi isključivo za 2-3h razgovora dnevno, i 5-10 sms-a, ne pada mi na pamet još mrdat ovak po njemu, za razliku od privatnog

Citiraj:
Ne znam kako ti, no ja imam drive na njemu, i to sa hrv mapama.
Nemam. Referirao sam se na ovo - http://wmpoweruser.com/nokia-drive-c...uk-and-canada/

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na