Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.02.2013., 12:13   #421
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Staro 21.02.2013., 12:40   #422
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
jel netko to isprobao.
jel bolje preko steama ili solo instal?
ima li razlike?
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2013., 12:57   #423
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Citiraj:
Autor kasper_sky Pregled postova
jel netko to isprobao.
jel bolje preko steama ili solo instal?
ima li razlike?
Evo probao sam na brzaka maloprije, nisam se nešto previše zabavljao... Nisam se mogao spojiti na Tavianu niti na Chernarus. Mora da sam nešto krivo radio
Staro 22.02.2013., 12:39   #424
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Staro 22.02.2013., 16:14   #425
Nybelung
Guest

Bezveze... Neće to nikad.
  Reply With Quote
Staro 22.02.2013., 16:48   #426
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Bezveze... Neće to nikad.
Al smo nestrpljivi.
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2013., 16:50   #427
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
Al smo nestrpljivi.
Ma nije on nestrpljiv nego mu je vec dosta muljanja i prodavanja magle. Rocket se zaklinjao da ce DayZ izaci prije bozica prosle godine, a oni tek sad rade je**** animacije. ALOOOOOOOOOOOOOOO.
newyxX je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2013., 17:34   #428
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Do prije Božića je bilo da ce ispolirati mod i prodati ga pod standalone a sad rade sve ispočetka kako i treba...
Sto se mene tiče nek izadje i 2014 jer mod je još zanimljiv
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220
VandaL.pr! je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2013., 17:52   #429
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor newyxX Pregled postova
Rocket se zaklinjao da ce DayZ izaci prije bozica prosle godine
Kog briga kad će igra izaći kad imamo mod koji teško da može biti bolji.

Standalone je najavljivan kao alpha build a onda odgođen za full build, što je čisto OK, sami stanalone ima puno večih problema, ne u engineu, grafici i sličnome, već ovih "diplomatskih" problema.

Ja mu to najviše zamjeram.
Staro 22.02.2013., 18:59   #430
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
al cek, puno je kritika bilo upuceno upravo animacijama, i sada kad ih rade kako treba opet kritike?
ne kuzim.. vi bi htjeli da omanji tim napravi super ispoliranu igru u par mjeseci.. :/

al da.. gledajuci video i meni je prva pomisao bila - necemo mi vidjet taj standalone u 2013..
M.U.P. je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2013., 19:11   #431
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Citiraj:
Autor M.U.P. Pregled postova
al cek, puno je kritika bilo upuceno upravo animacijama, i sada kad ih rade kako treba opet kritike?
ne kuzim.. vi bi htjeli da omanji tim napravi super ispoliranu igru u par mjeseci.. :/

al da.. gledajuci video i meni je prva pomisao bila - necemo mi vidjet taj standalone u 2013..
Nema nitko prigovora na izradu animacija, ali ako se one tek sada rade, to je malo neodgovorno.
A što se tiče omanjeg tima... pa recimo da je igra tj. Bohemia nakon booma Dayz moda zaradila blago rečeno milijune i da će izlaskom Standalonea zaraditi još toliko, u čemu je problem da se angažira još ljudi na projektu?
Staro 22.02.2013., 19:27   #432
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
a pa znas da to ne ide tako..

a sto se tice animacija - mozda se one i rade kasnije kada je engine gotov i kada su neki preduvjeti zadovoljeni..

ja sam se naucio cekat jer rfactor2 je u beti vec godinu dana (igra najavljena 2009), takodjer mali tim i igra se polira konstantno i buildovi se izdaju svakih mjesec dana skoro i iako vec sada rastura trenutne simulacije, ne zure se s gotovom igrom..

asseto corsa takodjer drugi primjer.. tim od nekih 7 ljudi, s tim da su 4 3d dizajnera.. slagali engine sa nekim kombinacijama, vec zavrsili prakticki, al nisu bili zadovoljni sa dugim ucitavanjem staza preko 30 sek i losim sjenama u kokpitu pa su odustali i isli nanovo sa opet drugim kombinacija.. takodjer nema "zurbe"..

meni je to ispravan nacin.. jbga, svatko bi volio da sto prije izadje nesto sto ceka, al ja cu radje pocekat par mjeseci vise pa da se igra updatea novim sadrzajem, a ne patchevima..
do tad se jos uvijek gustamo u rfactoru, koja i nakon 7 godina pruza sate i kilometre zabave..

takodjer i ovom slucaju

Citiraj:
Kog briga kad će igra izaći kad imamo mod koji teško da može biti bolji.
tocno to..
M.U.P. je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2013., 19:38   #433
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Ma meni se opce ne zuri. Igram GW2 vec mjesec dana i dayzu nisam ni prismrdio koliko mi vise nije dobar mod. Previse je to meni lose da bih vise igrao kad nemam tim iako imam full gear. Sad igram GW i cekam DayZ standalone da vidim oce li ista biti od toga. Samo neka vise ne obecavaju i da onda promijene pricu.
Staro 23.02.2013., 11:00   #434
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Citiraj:
Rocket se zaklinjao da ce DayZ izaci prije bozica prosle godine, a oni tek sad rade je**** animacije. ALOOOOOOOOOOOOOOO.
Pa da pratiš s koncentracijom njegove izjave onda bi skužio da je ta verzija koja je trebala izaći u 12 mj 2012-e trebala biti samo malo bolje ispolirani već postojeći mod. Sad rade gotovo sve iz početka uključujući i animacije. Ja sam to spreman čekati. Tko nije i ne mora.
Staro 25.02.2013., 20:06   #435
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Staro 26.02.2013., 14:04   #436
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

FAIL.
Staro 26.02.2013., 15:15   #437
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Citiraj:
FAIL.
FAIL?
Staro 26.02.2013., 15:44   #438
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Prva epizoda je koma. Nista zanimljivo, a bome ni smijesno. Nevidim uopce bit prve epizode. Druga kao da pokusava biti smijesna. Treca pak uvodi nekakvu ozbiljnu pricu. Cetvrtu nisam ni pogledao.
Staro 26.02.2013., 16:45   #439
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Prva epizoda je koma. Nista zanimljivo, a bome ni smijesno. Nevidim uopce bit prve epizode. Druga kao da pokusava biti smijesna. Treca pak uvodi nekakvu ozbiljnu pricu. Cetvrtu nisam ni pogledao.

Mislim da ti ništa nisi skužio od tih clipova.
Staro 26.02.2013., 16:52   #440
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Bome nisam.
Staro 27.02.2013., 00:39   #441
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Priče

Panthera, potez Bovec-Tarvisio, Kranjska gora...

Dvoje nas u Tarvisiu čučimo na 1500 blooda (ja) sa M14-AIM i 5000 blooda (enfield)... Meni slika c/b, trese mi se scope jednu od tri sekunde gledanja. Treci dolazi po nas u dzipu, usput poberemo neki ural i skrpamo gumu da radi.

U Uralu deremo do Kranjske prema Jesenicama po bloodbagove (tam je jedna od 2 bolnice). Stanemo u Kranjskoj kod stambenih zgrada za provjerit hranu/vodu i alicepack. Sa prozora gledam van dok ovi lootaju, skuzim tipa na zgradi 50m dalje, cilja s pljucom na dvojicu iz mog squada u zgradi do - tup M14 u glavu, neces razbojnice style

Odjednom, neki auto prolazi... mi sa prozora po njemu, tip panika i zabije se u benzinsku i eksplodira Ja krenem lootat, uzje*anih zombija na sve strane, strah me sam da me dirnu sam mrtav sa 1500 blooda, frend 50m iza mene... ja grm po grm, on trci po cesti - pljac pljac pljac M24 x2 i frenda skinu... Ostanem ja u grmu 200m od Urala kraj zgrade i frend u zgradi na top katu. On vidi snajperista sa M24 na 200-250m u brdu sa kompicem sa M4A1 CCO. Likovi krenu dole ne znajuci za mene u grmu i njega u zgradi... frend sa G36 po njima, raskrvari jednog, likovi nazad na vrh brda. I onda krene... ja flankam s ljeva i penjem se na brdo. Frend sa zgrade 'zajebava' i puca po njima kad provire, al' G36 nije bas snajper na 250m, jel...

I to traje nekih 15 minuta... puc puc G36, ovi legnu, pomaknu se 10m i provire opet iz grma i gledaju ko puca po njima jer ga ne vide jer ovaj stoji iza zida u zgradi. Ja za to vrijeme puzem po njihovom right flanku dok me ovaj navigira "jos 9 borova pa grm malo niz planinu..."

Dodjem ja, provirim kroz deveti bor, maltene gurnem M14 cijev tipu u facu bez da me cuo (puzo sam i kotrljo se sporo da nis ne cuju). Userem se, bpm na 200, PRAS u glavu, okret, 6 borova nazad sprint. Njegov pajdo krene sweepat bor po bor, a ja cekam... Odjednom proviri iz susjednog bora (5m od mene koji imam 1500 blooda i dalje) i istresem pola clipa u lika Dosta je bilo 2 metka, al' bolje siguran nego zao (TM).

Taaaaaman da cu ga lootat... sjetim se one mudre - ko loota, dobije DMR u celo. Preselim se 4 bora dalje da vidim les... kad eto macana sa MK48 u ghillieu, gleda bor u kojem sam bio, a ja njemu u ledja nekih 30m dalje.

Dalje je povijest... Bloodbagovi, pun Ural oruzja, Coyote Backpack, the lot. Nisu cmoljili nista na chatu, samo ovaj Ghillie guy pito jel ih to sve pobio jedan lik ili sta?
Staro 27.02.2013., 09:19   #442
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Priče

Panthera, potez Bovec-Tarvisio, Kranjska gora...

Dvoje nas u Tarvisiu čučimo na 1500 blooda (ja) sa M14-AIM i 5000 blooda (enfield)... Meni slika c/b, trese mi se scope jednu od tri sekunde gledanja. Treci dolazi po nas u dzipu, usput poberemo neki ural i skrpamo gumu da radi.

U Uralu deremo do Kranjske prema Jesenicama po bloodbagove (tam je jedna od 2 bolnice). Stanemo u Kranjskoj kod stambenih zgrada za provjerit hranu/vodu i alicepack. Sa prozora gledam van dok ovi lootaju, skuzim tipa na zgradi 50m dalje, cilja s pljucom na dvojicu iz mog squada u zgradi do - tup M14 u glavu, neces razbojnice style

Odjednom, neki auto prolazi... mi sa prozora po njemu, tip panika i zabije se u benzinsku i eksplodira Ja krenem lootat, uzje*anih zombija na sve strane, strah me sam da me dirnu sam mrtav sa 1500 blooda, frend 50m iza mene... ja grm po grm, on trci po cesti - pljac pljac pljac M24 x2 i frenda skinu... Ostanem ja u grmu 200m od Urala kraj zgrade i frend u zgradi na top katu. On vidi snajperista sa M24 na 200-250m u brdu sa kompicem sa M4A1 CCO. Likovi krenu dole ne znajuci za mene u grmu i njega u zgradi... frend sa G36 po njima, raskrvari jednog, likovi nazad na vrh brda. I onda krene... ja flankam s ljeva i penjem se na brdo. Frend sa zgrade 'zajebava' i puca po njima kad provire, al' G36 nije bas snajper na 250m, jel...

I to traje nekih 15 minuta... puc puc G36, ovi legnu, pomaknu se 10m i provire opet iz grma i gledaju ko puca po njima jer ga ne vide jer ovaj stoji iza zida u zgradi. Ja za to vrijeme puzem po njihovom right flanku dok me ovaj navigira "jos 9 borova pa grm malo niz planinu..."

Dodjem ja, provirim kroz deveti bor, maltene gurnem M14 cijev tipu u facu bez da me cuo (puzo sam i kotrljo se sporo da nis ne cuju). Userem se, bpm na 200, PRAS u glavu, okret, 6 borova nazad sprint. Njegov pajdo krene sweepat bor po bor, a ja cekam... Odjednom proviri iz susjednog bora (5m od mene koji imam 1500 blooda i dalje) i istresem pola clipa u lika Dosta je bilo 2 metka, al' bolje siguran nego zao (TM).

Taaaaaman da cu ga lootat... sjetim se one mudre - ko loota, dobije DMR u celo. Preselim se 4 bora dalje da vidim les... kad eto macana sa MK48 u ghillieu, gleda bor u kojem sam bio, a ja njemu u ledja nekih 30m dalje.

Dalje je povijest... Bloodbagovi, pun Ural oruzja, Coyote Backpack, the lot. Nisu cmoljili nista na chatu, samo ovaj Ghillie guy pito jel ih to sve pobio jedan lik ili sta?
Ti si najbolji.
Staro 27.02.2013., 10:49   #443
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Smijes se igrat samnom.
Staro 27.02.2013., 11:34   #444
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Citiraj:
Smijes se igrat samnom.
Volim ljude koji znaju prihvatit zajebanciju na vlastiti račun. Ja se vraćam sa standalone-om pa se vidimo. Rado odigram koju s ekipom s experta.
Staro 28.02.2013., 13:53   #445
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Prežalosno.

Taj dev team nema ni skicirano na papiru kako želi da 70% mehanika igre zapravo radi.

Što više gledam, više cijenim ovaj mod što imamo.
Staro 28.02.2013., 13:56   #446
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Citiraj:

Prežalosno.

Taj dev team nema ni skicirano na papiru kako želi da 70% mehanika igre zapravo radi.

Što više gledam, više cijenim ovaj mod što imamo.
Sad su počeli hakat cijele servere a ne da mi se zajebavati više ni na privatnim hivovima. Tvoje mišljenje o standalonu je samo tvoje. A tvoj zaključak je smiješan jel je totalno outsiderski.
Staro 28.02.2013., 14:11   #447
Nybelung
Guest

Ako sam ja dobro skužio iz tog intervjua. "Dev" tim još ništa nije odlučio, ništa osim oružja i odjeće nisu napravili. Uzeli su dosta dodatnog vremena, a igra će opet izaći prvo kao alfa build. Možda i bez vozila u alfa verziji (07:28): "we have not tackled vehicles yet because we want to primarily launch with errr. your character, guns, and things so... Vehicles will be () after we release the initial alpha, probably."

A što sam vam ja gore napisao. "Bezveze...". Izađe li to prije ljeta opet ćemo gledat WarZ fijasko.
  Reply With Quote
Staro 28.02.2013., 14:13   #448
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Moj server je cheat-free već mjesecima. Bar ovi kill/teleport/spawn cheatovi jel.
Ne pamtim kad smo zadnji puta napravili roll back servera.
Imamo preko 300 igrača u whitelistu i nitko ne radi nikakve probleme što se varanja tiče.

Tu i tamo se neki cheater i provuče kroz whitelist kad primimo više novih igrača ali takvi se eliminiraju u par minuta.
Svakog novog igrača spectate-a netko od admina i problem je riješen.
Prije par dana smo banali nekog lika koji je odmah na spawnu imao GPS a 10 minuta nakon se nekim čudom našao na sjevernom airfieldu Taviane.

Naravno da je mišljenje samo moje.
Dont get me wrong, ja ću standalone igrati i vjerovatno obožavati

Ali poslušaj samo što oni govore.
Na svako pitanje odgovaraju sa "ne znam, vidjet ćemo, teško je", a svako pitanje je pitanje neke osnovne mehanike u igri.
Igra je u developmentu već koliko, 7 mjeseci, a sigurne su 3 stvari:

1. It's gonna be done when it's done. (fair enough)
2. Server će odlučivati što klijent radi a ne vice-versa (odlično)
3. Moći ćeš oblačiti svog charactera po zadnjim modnim trendovima (with shoes to match)

Nemaju pojma (ili ne žele reći) na koji će način nešto u igri djelovati.
Staro 28.02.2013., 14:55   #449
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
Moj server je cheat-free već mjesecima. Bar ovi kill/teleport/spawn cheatovi jel.
Ne pamtim kad smo zadnji puta napravili roll back servera.
Imamo preko 300 igrača u whitelistu i nitko ne radi nikakve probleme što se varanja tiče.
Znam kolko je to super, ali gledas sve sa izolirane perspektive. Tebi je super, tebi radi odlicno. I jos mozda 300njak ljudi od kojih je vjerojatno samo pola aktivno. Za vas, odlicno.

Za ostatak od miljon i pol... Eh.

Don't get me wrong, i ja uglavnom smucam svog chara po private hiveovima, ali da su oni imuni na hackere, nisu. Rijetki potraju. Ne znam ni kolko smo ih vise promijenili. Je fun je kad prepoznajes igrace na serveru i vec se znate iz 1v1 obracuna ili squad to squad puškaranja, al' nije fun kad svako malo moras prelazit na novi server, whitelistat se vamo, tamo, bla. Meni nije problem, al' brdo ljudi to odbije.

A zelim mlatit DayZ na 1000 km2 mapi sa 100 ljudi gdje zombiji nisu samo 'omg player near' flagovi.

Intervju nisam jos pogledao, ali da, otezu, pa otezu jos... vrijeme je da netko shvati da se treba ljudima pokazat neki bog. I da ne mogu uzet mod u kojem je najveci gust kad nadjes auto/helic/whatever-with-wheels i onda ga izdat standalone bez toga... Tj. mogu, ali nek ocekuju bitchanje playera.
Staro 28.02.2013., 16:27   #450
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Citiraj:
Z
I da ne mogu uzet mod u kojem je najveci gust kad nadjes auto/helic/whatever-with-wheels i onda ga izdat standalone bez toga... Tj. mogu, ali nek ocekuju bitchanje playera.
Ništa nije uzeto...radi se izponova samo se koristi isti engine. Teško da je najveći gušt naći vozilo ali slažem se da je to bitan dio zabave..
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na