|
![]() |
#2071 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Boje su realnije daleko više na bilo kojem telefonu naspram sgs3, a vjerujem i svih sa OLED tehnologijom. Je li imao tko prilike isprobati Gigabyte pametne fonove? Moj SGS3 će u prodaju pa tražim budget zamjenu. GS202 mi se sviđa. |
![]() |
![]() |
#2073 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Može pomoć? Nedoumica između Sony X Miro, Huaweii Ascend Y200, ZTE Blade III, LG Optimus L5. Svi su skoro isti po pitanju hardwera, jedino Ascend ima Androdi 2.3, svi ostali imaju ICC, a npr. ima isti procesor i sve ostalo. E sad, meni treba neki malo "izdržljiviji" mobitel, i znam da smartphoni su sve samo ne to, al ako se ova 4 usporede koji bi bolji bio? Hvala. |
![]() |
![]() |
#2075 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: doky. 24.02.2013. u 22:49. |
|
![]() |
![]() |
#2076 |
Guest
|
koji mobitel ima jednako dobar ekran kao iphone 4s ili približno jedanko dobar ? mislim na svijetlinu, živost boja itd... ? odnosno koji podatak mi je bitan da bih mogao tražiti mob s takvim ekranom ? hvala ! |
![]() |
#2077 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Ajde ovako, iPhone 4 i 4s više manje imaju isti ekran. Znači to je IPS LCD ekran kakvu tehnologiju koristi dosta proizvođača. Pretpostavljam da to tražiš. Primjerice Lumia 920. E sad, što se tiče živosti boja, tu je su najjači ekrani s AMOLED tehnologijom (OLED), primjer je Galaxy serija ili Lumia 920... Što se tiče oštrine ekrana odnosno famozne "retina" gustoće, trebaš potražiti ekrane sa što više PPI (dpi), +300, ako tražiš oštrinu prikaza kao na iPhonu 4s... Nadam se da sam ti barem malo pomogao? |
|
![]() |
![]() |
#2079 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
zanimaju me mobiteli koji imaju bar 5mpx kameru,dobro snimanje videa,i wifi.naravno i da cijena nije neka velika,može biti i neki stariji mobitel razmišljao sam o samsungu s5560 ali mu je loše snimanje videa.možda i samsung jet kupio bi iz nekog oglasnika,do 500kn |
![]() |
![]() |
#2081 | |
Guest
|
Citiraj:
Hvala na odgovorima cure ![]() |
|
![]() |
#2082 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ovako, znam da bi trebao pretražiti temu i vjerojatno bi našao odgovor, ali jednostavno nemam vremena. Naime, imam sat vremena da se odlučim između novog iphone 4 8 GB za 0 kuna ili novog galaxy s3 mini za 198,00 kuna pa bi bilo super ako je netko probao osobno oba uređaja da iznese svoja iskustva. najviše me brine kod galaxya manja gustoća pixela jer si ne mogu predočiti kakva će biti slika... ima čak manje ppi od moje xperia neo koju trenutačno koristim... s druge strane, nekako sam više prevržen androidu (apple ne volim) ali to nije preusdni faktor jer nisam ni planirao kupovati novi mobitel, ovo je uletilo sasvim slučajno, a i dalje ću koristiti xperiu... koliko vidim po hardverskim specifikacijama su slični, čak je galaxy možda malo bolji... sugestije? hvala |
![]() |
![]() |
#2083 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Moj frend je donedavno imao iphone 4 i produživao je ugovor u vipu te uzeo galaxy s3 mini. On je ono, nezahtjevni korisnik mobitela, nikakav power user, al veli da se preporodio. On sam je do tad mislio da je sve osim iphonea shit, al sad veli da se nikad ne bi vratio nazad. Stari iphone je ostavio ženi koja pak s druge strane neće niš osim njega. ![]() I slika je odlična na miniju, ne boj se. Mislim ono, provjeri u nekom telecom centru.
#2084 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2085 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Re: Preporuke za mobitel
Ma Mini uzmi, koristio neko vrijeme i dobar je uredjaj. Samo ako primjetis piksele odmah uvijek ces ih xd |
![]() |
![]() |
#2086 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2087 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pozdrav boysi, dal ima ko od vas HOX+? Zanima me dal postoji vidljivi napredak spram HOXa? Gledam nekaj da bi si uzel HOX, al pošto je dost mušićav po pitanju (ekran, wifi itd) nekih stvari, a to je sve lutrija s njim, pa nebi htel da si navučem "probleme".. Čak razmatram da uzmem SGS3, al ima prenapadne boje, pa vidim da je HTC (SLCD2) po tom pitanju bolji.. |
![]() |
![]() |
#2088 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja fakat ne znam o čem ti pričaš? SGS3 ne valja? Si ga uopće gledao uživo? Osobno, i SGS3 I HOX imaju fantastične ekrane. Sve ostalo je seruckanje i traženje dlake u jajetu. IMO da napomenem.
#2089 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A ovaj HOX+ je prošel nezapaženo kod nas... |
|
![]() |
![]() |
#2090 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Meni HOX ima bolji ekran od SGS3, a i bolje mi leži u ruci, kad sam radio u T-Mobileu dosta sam se igrao s obojcom i subjektivno mi je definitivno HOX bio bolji, naravno oba su zvijeri i fulati se nemre s njima. |
![]() |
![]() |
#2094 |
Premium
|
Hvala obojci. Hehe, 200 po 200 i eto me opet na sgs3. jednostavno sam shvatio koje su mi stvarne potrebe i da koliko god uređaj koštao neće zadovoljiti moje apetite. Treba mi jednostavno nešto što radi kako spada i da ne košta više od 1000kn. i9000 mi se sviđa, ali teško da ću ga naći za te novce u urednom stanju. njuškalo je teški face palm. |
![]() |
![]() |
#2095 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
One x nema problema sa ekranom i WiFijem. Možda prvi modeli. Isto tako, boje na S3 su super.. Brutalne, pogotovo crna. Ne vjeruj pričama, pogledaj mob uživo.. |
|
![]() |
![]() |
#2096 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ali opet, mogu se kladit da su sva tri lošiji od i9000, da ne spominjem da na i9000 stvarno ide svašta od ROM-ova što bi meni recimo bilo dosta bitno. Čak i CM10 odlično radi na njemu, ma mobitel je legenda. Iskreno, ne bi volio sa SIII prelazit na nekog magarca al' dobro ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2097 | |
Premium
|
Citiraj:
Za SGS3 sam već rekel gore u postu, njega sam imal par mjeseci, vrijeme je da isprobam taj SLCD.. |
|
![]() |
![]() |
#2098 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pozdrav, zanima me vase misljenje...planiram uzet android mob da je oko 4.3" ekran a najvise me interesira htc one s, ali posto ga nema bas previse po oglasima (planiram dat max 2000kn) gledam si xperiu S ali citam po svuda da je baterija slaba...meni treba 1 dan da izdrzi znaci pregledat par mailova, par poziva, koja poruka, gtalk i tako nista strasno...imao sam sensation ali njemu je baterija bila slaba za moje koristenje pa molim pomoc oko izbora znaci dal cekat na one s ili uzet xperiu s |
![]() |
![]() |
#2099 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Želim mob koji može upogoniti službeni CM koji gore jednostavno radi i bok. Uf WP... sve je to divno i krasno, ali napokon sam komp oslobodio tiranije M$-a pa sada da uzmem WP mob pored Andoroida i Linuxa nema smisla, što više što mi android, posebno CM, omogućava da budem geek koji jesam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2100 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|