|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
a gle, jednostavno neki put ne ide pa ne ide. mislim koliko se samo faktora mora poklopiti da se napravi tim koji je ozbiljan i koji će pobijediti taj gejm ![]() ja nažalost, pokušavam se vratiti u Silver I, no teammateovi koje dobivam tu nivo inteligencije otprilike negdje između gliste i žabe. Imagine that ![]() Čim uđem u gejm, vidim "ME ADC!!!". Reko ok, uzmi adc, ja ću te suportati. Počne gejm, on se stane pod turret i počne pisati "Fuck you, shut the fuck up, i hate you, you deserve to die" itd itd... uglavnom stajao je pod turretom, umirao i pisao gluposti. Naravno, ja sam izgubio jedno 15 bodova, a nekakvi tamo debili koji su realno slabiji od nas su pobijedili taj gejm.
![]() |
#932 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
obje stvari ti smanjuju šanse da ga frkneš
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ja se sjećam kad sam još igrao Fioru, jedno vrijeme sam konstantno bio na topu protiv Garena, odmah na početku sam imao jedno 35 armora i oko cca 100 AD. Ubio Garena jednom, dvaput i to je bilo to. Tog frajera nisam mogao ubiti nikako, i to u S2, ultam ga i skinem mu možda 10%hp. Late game imam dva BT-a i oko 400dmg, ja Garena ne mogu ubiti, nego dapače, još bježim od njega. Sad neću ni pomisliti da se idem tući s tim govnom.
![]() |
#934 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sutra Lee Sin ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.02.2013. u 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
kako mi na živac idu tipovi koji se zabrijavaju na mid Talona, nemogu ih podnjet više pogotovo dok picka Talona za mid protv Mordekaisera, mislim ono, koliko debil moraš zapravo biti ?????? baš dok počnem mislit da ima spasa ovoj igri dođu kreteni koji me uvjere da je baš drugačije
![]() |
![]() |
#939 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#947 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislim da sam imao sad prije par dana 6:0 u midu protiv njega, a lik je imao koliko sam vidio gold elo.. Tako da... Neznam kaj je toliko u njemu, ali za sad ga ne gledam ko neku prijetnju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dakle, da li sam ja upravu da moram svakog champion kupit? Nemogu kupit game pa dobit sve ili sta? Edit: Jucer malo probao igrat i nemogu vjerovat da nema kopije/izvedbe Pudge-a ili ti butchera u toj igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
champione imaš u besplatnoj rotaciji (njih 10) koja traje tjedan dana znači ti od utorka do utorka imaš 10 free champova koje možeš igrat a možeš ih i kupiti da ih imaš za stalno i igraš kad poželiš, to možeš IPom (ingame currency koji zarađuješ igranjem) ili RPom (taj currecy kupuješ parama) Što se Pudgea tiče, HAL ti je dobro napisao, njemu najviše slični bi bili Blitzcrank i Thresh (supportovi)
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
30 LP za jednu pobjedu ![]()
![]() |
![]() |
#954 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Šta kažete na Voli-a? Igram ga trenutno u džungli i svaki game carry-am sa gankovima. Q uključim, prebacim ga, E aktiviram i slow-am ga i ostalo napravi drugi champ na tom lane-u. Stvarno prelagan champ a hebeno OP + passive koji me izvuče živog iz dosta situacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
meni je voli dobar i kao support ali da, kao jungler je isto odličan
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
|
Ali voli je pre skviši.. Jedini escape mu je taj Q.. Inače je ok champ, ali protiv nekoga ko zna, nema kaj on raditi ![]() Baš gledam koliko se picka na ranked, skoro nitko ga ne picka ![]() Ali i meni je dobar champ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Premium
|
Citiraj:
Npr. Q ti je inicijacija koja drek ne vrijedi ako protivnički tim ima single target, short cooldown CC, kao što su Ryze prison, Tairc stun, etc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Voli je presquishy? haha Voli je ZIVOTINJA, jebeno se uklapa u trenutno metu. Team koji zna igrat sa volijem i koji je svjestan sto sve taj nezaustavljivi ruski medvjed moze, stompat ce sa njim. Savrsen jungler, savrsen champion za engage team fightova ako se dobro pozicionira i ako se ga uspije dobit u samo srediste borbe, protivnici ce plakat, a za to je dovoljna samo malena kolicina nepaznje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |