|
![]() |
#901 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
#902 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Godinama sam na AMOLED-u i svaki LCD je za mene loš tako da sam ja vezan samo uz OLED ekrane ![]() Prebacivanje sa amoled-a je jako loša ideja. A što se S4 tiče - 14.3. je predstavljanje, 5" fHD, octa core i 2 gige RAM-a su očekivane specifikacije. Eventualno wireless charging. Prevelik ekran, sve iznad 4,3 meni osobno je overkill. Bitno mi je da ima microSD i izmjenjivu bateriju.
#903 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
u zadnjim čitanjima na xda, našao sam na par mjesta da su svi kerneli koji imaju kernel source update7 imaju fix za SDS.. i kao taj xella bi trebao imati fix... evo ovdje u postu spominju sgs3 xella soft i u postu koji je tu linkan lik kaze da je odpakirao zimage iz stock roma i da je nasao string koji popravlja sds, tj pisanje na eMMC koje bricka uređaje... posto sam od neki dan ponosni vlasnik note2, i skuzio sam da nakon mog prvog sgs2 i note 1 i note 2 ima brickbug(novu vrstu , teze popravljivu) odusevljen sam time, a koraci koje sam poduzeo jesu: Perseus kernel koji (kazu tako) ima blokirano pisanje u eMMC tjekom boot-a... a u pripravnosti mi je stock rom tako da na najmanji znak tiltanja moba( kazu da ce se dan prije vjerojatno pocet resetirat i brejkat) stavljam stock rom i cekam smrt, nakon cega ga nosim u ovlasteni posto imam garanciju... e sad, kao sto se vidi kod gore napisanog, korisnik sam samsung uredaja, pogotovo gornjeg segmenta, i amoled te jednostavna mogucnost modifikacije i flashanja natrag tvornickih romova bez gubitka garancije me drzi kod samsunga dok me ovi njihovi eMMC cipovi tako zivciraju da je to strasno... i uvijek se pitam kako bas ja naletim na svaku seriju koja ima brickbug -.-' sadasnji note 2 ima brickbug ,ali toliko sam odusevljen baterijom ovog uredaja da cu si ga jednostavno ostaviti dok ne dode nesto ekvivalentno jer jednostavno nema trenutno na nasem trzistu sto mi moze izdrazati cijeli dan koristenja(da da ultra heavy user sam)... i sam da kazem nesto o ekranu htc one x-a, ekran je naj naj lcd koji sam koristio, kutevi gledanja, ikone na ekranu kao da lebde, ostrina.. boje.. odlicno.. ali doticni uredaj sam prodao nakon 2 tjedna iz jednog razloga, baterija je ocajna... sve bi bilo u redu da sam ja njega mogao puniti preko auto punjaca normalno, ali koji god sam punjac pokusao koristiti mob bi se konstantno praznio(zbog sigurnosne znacajke koja preventira zagrijavanje baterije)- znaci punio bi se samo kad bi ga ostavio na miru, ali i tada jedva... eto.. mozda malo off topic.. ali da dam i svoj komentar na raspravu.. posto vidim da htc/samsung gori :P |
||
![]() |
![]() |
#904 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
#905 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Moze prepooruka necega da zaljepim na staklo pa da testiram, ako ti nije problem traziti? |
![]() |
![]() |
#906 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Re: Samsung mobiteli
Htc One X vs. Samsung Galaxy Note Znači sva razlika je u ekranu koji je 4.7 vs. 5.3 incha te procesor koji je quad 1.5 vs. Dual 1.4 GHz. Sad zanima me jel netko imao oba telefona i dali se osjeti velika razlika u brzini ? Baterija je sigurno slabija na Htc-u. Te dali se isplati mjenjati Note za One X. Kupio sam Note prije par dana i dobio ponudu da ga mjenjam za One X-a pa ako netko ima iskustva s oba telefona dobro bi došao komentar ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Evo i ovo , cisto da ostale specifikacije usporedis. |
|
![]() |
![]() |
#908 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() HOX je brzi, manje se blesira, tj. zasad uopce ne, naspram Notea kojemu je to normalna pojava, nema glitcha nigdje, nista. Vise ne nosim mobitel po rukama svaki put kad hocu sjest negdje ![]() I da, kad otkljucas bootloader na HOX-u riskiras garanciju, sve u svemu. Ako ti je bitan ekran, ostani na Noteu, boje su dosta izrazenije na njegovom ekranu, meni ga je malo zao, ali imah ga dugo, bilo je vrijeme za promjenu. I HOX ima ledicu, sto mi je na Noteu i S2 neizmjerno falilo. EDIT: Koliko bi morao doplatit? |
|
![]() |
![]() |
#909 |
Premium
|
Hm baterija mi vise traje nego na S2. HOX sam drzao i sve, i nakon para dana koristenja note-a HOX mi dode kao igracka hahah....što se tiče Sensea i TW znam ovoje jer sam koristio nekad htc sense..... nadoplatit? Kakva nadoplata , imam vec dvije ponude HOX-a bez ikakve nadoplate ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
hox je brzi, i kompaktniji i lijepsi i ima ledicu, ali da baterija jednako traje nije istina... s pravim romom note ide do 5 sati screen on, uz uvjet da batrija nije stara godinu dana... moje iskustvo... i da, cijene hox-a su pale dosta... |
![]() |
![]() |
#911 | |
Premijum
|
Novo, staro? A vidi, sve ostaje na tebi, kaj vise hoces, ja osobno nemrem vise gledat Notea, ovo HOX-ovo kuciste mi je zakon, jos bijeli na crni ekran kontrast, mrak ![]() Citiraj:
Ne pricamo o "pravim" romovima nego o stock, a na stock 4.1.2 Note moze koliko je napisano. 3h uvrh glave. Cijene su svima pale, nevjerojatno koliko malo novaca se moze dobiti za S2/Note |
|
![]() |
![]() |
#912 | ||
Premium
|
Citiraj:
EDIT : Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#914 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Note ll ![]() lako je to sve slično. Meni se isto svidija HOX, ali kazu da baterija slabo drži ali inače je mob super, samo ga je pregazija S3 po pogledu marketinga i popularnosti. Ja bi minja u tvom slučaju čisti radi promjene ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 27.02.2013. u 00:31. |
![]() |
![]() |
#915 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#916 | |
Premijum
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne razumijem ove koji govore o zasicenim bojama na amoledu?? Pa kakve bi boje trebale biti nego zasicene...da pokazes neku sliku s bojama na lcdu i amoledu garant bi 95% ljudi reklo da im je ljepsa slika na amoledu, tko mari da li je ta boja realna ili ne bitno da lijepo izgleda. Osim te plastike na mobitelima drugi imaju puno toga uciti od samsunga a uostalom vidi se i po prodaji. Imam note1 i jos uvijek je zvijer od moba, kakav crni hox kad moram u servis slati mobitel da mi bateriju promijene jer je izgubila na kapacitetu. Isto tako puno je softverskih stvari samsung napravio dok ostali cekaju da im padne s neba. Samsung je car ali vidjet cemo do kada??? ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kao da čitam apple fan bojz temu, samo je ovdje u glavnoj ulozi samsung ![]() Prezasićene boje postaju problem pri pregledu fotografija i videa, a posebno do izražaja dolazi amoled koji pojede sve detalje pri prikazu tamnih scena na fotografijama i videima. Sve je to divno i krasno dok ne kreneš gledati film, a ono negledljivo, fotografije kao iz crtića,bijela boja je žuta, plava ili roza ovisno o uređaju. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 27.02.2013. u 11:30. |
![]() |
![]() |
#924 | ||
Guest
|
Nađite si fino review gdje imate ovakav nekakav graf http://www.flatpanelshd.com/pictures...2m-efter-1.jpg I rješili ste praktički "cijelu" dilemu. A na temu ću reći da je VELIKA razlika između crne "boje" koja je skroz crna i crushane crne koja je produkt nečeg potpuno petog. Citiraj:
Citiraj:
Ja sam znao prek ljeta na putu, slušalice u uši i vozi. Dobro, bile su serije, ne filmovi, ali ono. Why not kad ti se ne sluša muzika. |
||
![]() |
#925 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
I tako S3 je izabran za mobitel godine. Kako je netko rekao, ako za s4 ostave izmjenjivu bateriju i sd karticu biti ce i do godine. A ti komentari o jeftinoj plastici cu presmjesni, imao sam i ja 8xxx nokie dva komada izgledale su savrseno, samo im je soft bio iz 3220 nokie.
#928 | |
Premium
|
Citiraj:
Da me ne bi netko krivo razumio, ne prozivam te ni za što ili ne daj Bože da mi je cilj uvrijediti te, samo stvarno ne volim takav način razmišljanja, ali pri tome ni malo ne umanjujem tvoje pravno na mišljenje i iznošenje istog. |
|
![]() |
![]() |
#929 |
Buying Bitcoin
|
Samsung će se morat dobro potruditi da slijedeće godine bude imao mob godine, konkurencija je već sada jaka (jača od S3), počevši od HTC One-a, preko novog Asus Infinityja, Xperie Z, itd. Uostalom tko uopće bira mob godine i po kojim kriterijima? |
![]() |
![]() |
#930 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() eto agree to disagree ![]() |
|
![]() |
![]() |
|