|
![]() |
#1831 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imaš u postavkama da ti tipka glumi menu, a kada stisneš duže da tek onda budu zadnje pokretane aplikacije. To ti miče traku sa tri menu točkice pošto očitava da imaš menu dugme. |
![]() |
![]() |
#1832 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pozadinu u draweru na stocku se ne može mijenjati. Bootloader, jep, pisat će relocked. Kod nas prema iskustvima korisnika to ni ne gledaju na servisu pa prolazi. Za micanje crne trake bi trebao preusmjerit Recent apps da otvora na kratki tap Manu, u postavkama ima negdje. Sumirano, isplati se stavit neki custom rom gore. |
|
![]() |
![]() |
#1833 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Ok, hvala, pomoglo je, sjeda mi polako taj launcher, a i ledicu imam napokon ![]() Koliko dobijete sa stock romom on screen time-a? Znaci ono, klasika, unutar jednog dana, 3G, wlan, sinkronizacije on. |
![]() |
![]() |
#1841 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da li netko zna kako da "resetiram" sve postavke na custom OM-u, znači, da s nule instaliram samo appove koje želim a ne da mi sve povuče na mob kako je i bilo nakon flashanja sinoć sam htio vratiti stock rom, pa sam nešto zbrljao, pa sam ponovno flashao isti rom, s tim da sam prije toga radio wipe, erase cachea, sve, i upali se mob i ponovno sve gore... |
![]() |
![]() |
#1842 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
A tokom flashanja kod fleshanja drugog roma moraš uvijek u recovery prvo odabrat fatory reset/full wipe Ako si vraćao nandroid onda normalno da je sve bilo nazad. |
|
![]() |
![]() |
#1843 |
Lika u mom srcu
|
što je nandroid? da ne googlam sad pokušao sam vratiti stock Sense backup koji sam napravio pa nisam mogao, smrzne se na bootanju, pa mi je rečeno da moram koristiti superwipe scriptu...? želim se vratiti na stock Sense jer mi ovo ne radi kako treba, svakih malo se stilta, gubi mi gsm signal, pifdarije razne... ili ako moš preporučit neki Sense based rom a da sve radi |
![]() |
![]() |
#1845 |
Fresh Juice
|
ViperX Ali ovi tvoji problemi bi rekao da su povezani s HBOOTOM, koji je na mobu, i koji rom uopće imaš? HBOOT provjeriš tak da ugasiš uređaj i upališ s volume down+power. Ne razumijem što misliš pod "vraćanje sotck sense backupa". |
![]() |
![]() |
#1846 |
Lika u mom srcu
|
hboot je 1.39 rom imam Icecoldjelly od lordclockana tu s foruma sinoć sam morao ponovno flashati ovaj ROM, ali danas radi užasno, smrzava se, sporo reagiraju tipke. koma. nov sam na androidu i gubim se totalno po ovim triper kombinacijama romova boot.imga, kernela i ni sam ne znam čega sve ne, ništa mi nije jasno ![]() znači, što bih ja htio, da kad flashnem novi rom gore da mi mob bude clean, bez ikakvih aplikacija, sifri, postavki ikona, blabla, da me doslovno trazi email adresu pri prvom bootu, jer pošto sam friški ovdje svašta sam instalirao i sam mi to nekako odmah sam sve vraca ono što ja želim je vratiti stock Sense koji je došao na mob-u, imam recovery file koji je napravljen nakon root-a. kako to vratiti na mob? |
![]() |
![]() |
#1848 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Bootaš u CWM i izabereš wipe/erase everything, nakon toga flashas koji god rom imaš pohranjen na (virtualnoj) sd kartici. S time dobiješ ono što hoćeš, sve clean. Stock rom imaš na xda, ili recimo na ovoj stranici. No vraćanje u baš stock stock stanje se i ne isplati jer ćeš prije ili kasnije poželjeti ponovno flashat, staviti noviji JB isl. pa ćeš ponovno morat otključavat bootloader. Stoga ako želiš 99% stock ROM, instaliraj HD revolution, stime da ćeš i dalje imati prednosti rootanog moba. |
![]() |
![]() |
#1849 |
Lika u mom srcu
|
ma nisam mislio da ga unrootam, nego da imam ponovno sense sučelje, prevenstveno zbog kamere jer ovaj rom, (nisam ni probao druge još) ima 4.2.2. kameru koja je očaj, nit radi panoirama, nit burst mode, komande su u banai itd... idem sad staviti zadnju verziju ICJ pa ću vidjet. |
![]() |
![]() |
#1850 |
Premium
|
Pošto si imao iphone, zašto si ne isprobaš MIUI? mislim da bi mogao bit zadovoljan, nije ICJ jedini rom... u tome i je ljepota androida ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1851 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
probat ću još ovu 2.2 verziju, pa nakon nje, na viperX ću otić, želim nešto Sense based edit: ma po netu gledam MIUI i kad sam vidio da je pun kineskih znakova i slova i da ga kinezi rade, zgadio mi se odmah. još jedno pitanje, kako staviti druge ikone u rom? jer su mi ove android jadne drugo: da li postoji neki tweak da mi na lockscreenu izbaci notifikacije za propuštene pozive, mailove, fajs poruke, tipa ko na iphone-u? a da radi kako treba, jer sam probao lockscreen pro, i generalno to je ta ideja, no slabo reagira, kasni na komande, nekako nepouzdan, i plus, ne vidim ni stanje signala i baterije s njim... unlock hvata svaki drugi put i to kasni jedno 2 sekunde nakon swipanja |
|
![]() |
![]() |
#1852 |
Fresh Juice
|
Pa za svaki rom moraš flashat njegov boot.img, zato ti ni ne rade drugi romovi. |
![]() |
![]() |
#1853 |
Premium
|
na ovoj slici sam stavio objašnjenje, + to što kolega reče, svaki rom ima svoj boot.img koji također moraš flashat (iako ponekad nema potrebe ako je riječ o istim verzijama androida, a možeš staviti i neki drugi kernel koji opet ima svoj boot.img)... ali ne iz CWM neg iz windowsa u cmd-u upišeš određene komande...u uputama kod manje više svakog roma piše točno koje su to, tj. ove: fastboot flash boot boot.img te nakon toga fastboot erase cache, dosta bitno! Ili skineš skriptu sa xda koja to obavi sama... Dali ćeš prvo flashat boot.img ili ROM je nebitno. Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 25.02.2013. u 23:09. |
![]() |
![]() |
#1854 |
Premium
|
najprije uđi u fastboot mode i flashaj boot.img, nakon toga u recovery mode moraš napravit full wipe, mada većina romova već ima aroma installer pa to možeš napravit odtamo ako trebaš detaljne upute javi se na pm |
![]() |
![]() |
#1855 |
Premium
|
ako ti je do brzine probaj lexterminu, ako ti je do modibilnosti uzmi viper x i miran si Zadnje izmijenjeno od: karlanal. 25.02.2013. u 23:04. |
![]() |
![]() |
#1857 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1858 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1859 |
Lika u mom srcu
|
meni je zapravo do što funkcionalnijeg mobitela, u njegovim osnovnim fukcijama kao mobitela, znači da mogu normalno razgovarati, da mogu normalno primiti drugi poziv na čekanju, i šaltati se između poziva, da mi normalno radi bluetooth jer ga koristim u autu s auto radiom, da imam fully functional cameru, sa svim mogućnostima koje je donio Sense u kameri, itd itd, ako me razumijete.. igre na mobu uglavnom ne igram, ako i da to su neke za ubijanje vremena, ali moram imati stabilan mob koji je praktičan, svakodenvna komunikacija mailovima, fejsom, whatsappom, itd mi je presudno da bude 101% funkcionalno. jedino što bih volio je da vizualno nije dosadan, da se dade složiti lijepi homescreen ![]() nije mi nitko odgovorio, kako to pokrenem Super wipe skriptu? Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 25.02.2013. u 23:23. |
![]() |
![]() |
#1860 | |
Premium
|
Citiraj:
Tebi Gabre treba iPhone ![]() |
|
![]() |
![]() |
|