|
![]() |
#2072 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Gift ne prolazi, ako stavi manju cijenu mozda.Ukoliko budu sumljicavi na Carini traziti ce te racun sa Paypal-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#2077 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Je tko imao iskustva s jeftinim miševima? Prijenosno računalo svugdje nosim a miš stalno ostane na nekom stolu. Treba mi jedan koji bi služio kao rezerva budući da stalno negdje pogubim bežićnog miša a dok frend ili neki poznanik ne vrati ili se vidimo prođe dosta vremena.- A doma kada radim nešto mi je potreban. Mislio sam neki najjeftiniji, tj. ovaj od 20kuna bežićan http://www.ebay.com/itm/250783602544 ili od 10 kuna, ovaj http://www.ebay.com/itm/390545448737
![]() |
#2078 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2079 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Meni kaze prijateljica da zavisi jer npr na carini u ZG je veci priljev paketa pa svasta prode jer ne stignu sve obradit dok je na carini u ST drugacija stvar. Sad neznam jel ovo istina tako da neka neko iskusniji potvrdi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Premium
|
čekam samo malu g9 ledicu iz Kine i danas dobijem žuti papirić,zaokruženo tiskanica iz Kine, niš jasno..pogotovo obzirom da je male veličine a poštar je do sad trpao u sandučić sve što je stigao.. jel imao ko slično, znači tiskanica ?? lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Daj ne paničari. Poštar je samo obavio svoj posao kako treba i ostavio ti obavijest o prispjeću pošiljke.
![]() |
![]() |
#2085 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() do sad mi je u posticu uspio ugurat nemoguce pa ovo da radi svoj posao je jednostavno preveliki šok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
item iz kine poslan 20.2., meni jutros na vratima, free shipping, ovo je rekord |
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
očito da sve što ide avionom dođe relativno brzo. Externu ladicu za HDD sam čekao 3 i pol mjeseca. A sad već mjesec dana čekam 2 komada IDE-to-SATA HDD konvertere. Dok sam naručivao USB 3.0 adaptere (muško-ženske, A-to-B) i došli su za 5-6 dana, naravno, AirMail. Ovo ostalo, nikad doći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 |
Registered User
|
Meni se cini da su se kinezi probudili poslije njihove nove godine pa sada rijesavaju zaostatke i vise aviona krece iz Kine za Europu tako da i ono sto je nedavno kupljeno nadje mjesta u avionu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Narucio 19.02 trenerku, platio 8 funti shipping i jos je cekam, kakve sam srece doci ce za 45 dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ne znam da li je bilo u temi, previše stranica, a možda i nije prava tema, ali..,, Zbog čega mi banka uzima više novaca nego što je prikazano na ebayu i paypalu? recimo neku stvar platim 12.99$ , i na paypalu mi toliko uzmu, a u a na izvještaju iz banke skinu 13.92$, i tako neki postotak za svaku transakciju.. zovem ja u banku, i kažu mi oni da ne uzimaju nikakvu proviziju,, radi se o visi i zagrebačkoj banci.. frend koji ima račun u erste kaže da nema tih problema, tj da su mu iznosi identični.. inače napravio sam devizni račun u prvom mjesecu i rekao da mi uplate dolare za 300kn.. odmah su mi bez ikakve transakcije uzeli prvo nekakvu -konverzija za naknadu tečaj zaba 3,55$ -prijenos tečaj zaba 1,05$ -prijenos tečaj zaba 2,05$ - opet neki prijenos 2,15$ napominjem, nikakvu transakciju nisam još tada imao i već sam bio 8$ lakši ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vjerojatno ti kupljeno konvertiraju u kune po prodajnom, pa onda u dolare po kupovnom i tu dodje razlika.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
@balki, a najbolje taj problem riješiti jest da odabereš da ne pretvara po PP tečajnoj listi već po bankovnoj. Imaš par stanica gore sve napisano od moje strane i korisnika vedranzemana (sry ako je krivi nick ne sjećam se jel taj točno).
![]() |
![]() |
#2095 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Razlog je banalan. Novi poštar nema ključ od zbirnih vrata pošt. sandučića jer se jedino tako mogu ubaciti malo veće pošiljke.
![]() |
![]() |
#2096 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako je netko kupovao: može preporuka baterije za Htc Desire HD? Od kojeg proizvođača su pouzdane i slično? Thx Replacement, naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
ali mi je svejedno umjesto 2,78$ kolko je na ebayu i paypalu, sa banke skinuto 2,89$ mislim nisu neke pare, samo me zanima da li to tako mora biti, ili mi je nešto drugo krivo podešeno.. kao što sam rekao, radi se o Zabi, dok mi frend kaže da u erste banci njemu ne uzimaju ništa.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2099 | |
dark paradise
|
Citiraj:
http://myworld.ebay.co.uk/raajjshop/...84.m1439.l2754 E sad, mislim da je nešto manji kapacitet bio ali ništa strašno. Ako si pri parama rađe orginal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Premium
|
Thx.. A naravno da nisam pri parama.. No baterija mi ne treba još, nije hitno, samo se pripremam.. Našao sam što mi treba kod ovog selera i spremio, nek se nađe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|