|
![]() |
#1891 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Uglavnom, izgleda da si "bricko" mob. No bez panike za sada, znao sam oživiti totalno mrtve mobitele. Ja sam primjerice stavio krivi kernel, za GT-5500 umjesto za GT-5500I (ili obratno).. da se sve to spasiti, samo da uđeš u download mode. Pretpostavljam da dalje znaš što ti je činiti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Valjda znam,pretpostavljam preko Odina staviti ROM ili sto ? Budem narucio taj za 20kn JIG,neda mi se vise zaebavati,uzeti cu si S2 jer ovo mi je za moje papke premali mobitel. ofkors,ako ga uopce ozivim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako hoćeš posudit ću ti jig (ako ti se žuri, ali da mi ga vratiš ![]()
![]() |
![]() |
#1894 |
Xulos :)
|
Nemojte flashati zadnji samsungov XXUFMB3 za s3 jer je smeće. Lagga, notifikacije su u k., poruke ne rade kako treba, ispada da je to testni fw i da dize raise counter.
![]() |
#1895 |
Premium
|
Hmm, na xda govore da je potpuno stabilan i funkcionalan ![]() Osim toga trenutni HydRx-D v2.4.0 XXEMA2 mi radi perfektno, a sve sam se vec pripremija flashnuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Ako ti je proslo fleshanje bootloadera nista ti jig nece pomoci. Da bi jig radio trebas imati original bootloader. Ako si isfleshao s2 bl,telefon se moze oziviti jedino s jtag opremom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 | |
Premium
|
Citiraj:
Uredno instalirao i od tada mobitel nece raditi. Kako sada znati jesam li flashao bootloader ili ne ? Budem kasnije stavio ROM s kojim sam flashao pa provjeri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Re: Samsung Android mobiteli - root,custom romovi,fleshanje,original romovi etc.
Jel reagira na punjac? Dobijes li animaciju kakvu da ti se uredjaj puni? Probaj izvadit bateriju, prikljucit punjac i ubacit onda bateriju. Znam da ovako ekipa pali Samsunge na kojima je crkla tipka za paljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 | |
Premium
|
Citiraj:
Baterija izvadjena,ponovna umetnuta i prikljucen punjac,nista. Mob jednostavno ne reagira. Jel to onda znaci ni da mu JIG nece pomoci da ga flasham na standardni softver ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
49%winner
|
Nisam siguran, ma mislim da nisi mogao fleshnuti BL na nacin kao sto si rekao (preko zipa, iz recoveryja). Nisam vidio da se to tako radi na sgs2. Uostalom, ako jos uvijek imas taj zip deder ga otvori i pogledaj sto ima u njemu ![]() Takodjer ako se ne varam animacija punjenja dok je mob ugasen bi trebala biti u kernelu, a krivi kernel (boot.img) je lako mogao proci kod fleshanja zipa. Jbga, zaboravio jutros na jig. Budem veceras, sorry.
![]() |
![]() |
#1901 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nije SGS2 vec GT i5500 ili ti ga Samsung Corby,malen smartphone kojeg sam cijedio do zadnje kapi hehe nadam se da cu ga moci vratiti u zivot... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
49%winner
|
Ma znam sto imas ti, ali kazes da si navodno flesao zip od sgs2 - zato pisem sve to sa strane sgs2 jer s njim imam iskustva ![]() Nadji taj zip sto si fleshao pa daj link na dl da vidimo ili ga otvori na kompu i vidi kakvih .img-ova ima u njemu.
![]() |
![]() |
#1903 | |
Premium
|
Citiraj:
Tek bi se onda ziv pojeo .... evo ga ovo sam stavio prije nego sto je mob postao mrtav XFJVA_Deodexed_Zipaligned_MultiCSC.7z mislim da sam odavde skinuo http://filetram.com/mediafire/xfjva-...-7z-8928634055 sad to je bio navodno ICS neki alpha/beta za moj model mobitela,ali pitaj Boga sta je bilo... kasnije sam u komentarima procitao da je namijenjen za SGS2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Premium
|
Ovaj Android 4.2.1. za GS3 (leak) je istina Bog stabilan i amo reć koliko toliko spreman za dnevni usage, ali... Zna zaštekat, troši bateriju ko blesav (30% preko noći)... Ima fora nekih novih stvari kao Dailydream - vrti slike dok je telefon spojen na punjač pa služi kao photo frame... i tako, ima još nekih sitnica poput widgeta na lockscreenu, al ništa pretjerano, sve u svemu, za mene je manji update. Za sad se vraćam nazad na zadnji 4.1.2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1906 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam SGS3 i htio bi ga rootat po ovim uputstvima i sada me muci koju opciju da odaberem na ovom koraku? Jel moram bas flashat sa insecure boot image-om ili mogu flashat sa stock boot image-om? I koja opcija je najbolja ako moram birat insecure? Ja mislim rootat sa opcijom 3 onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Zaboravi to http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1957273 Drugi post imaš upute. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pozdrav svima. treba mi par potvrda jer sam nazalost totalno van toka. poceo me zezat S2 na nacin da mi pozdere puno bat preko noci, a ne kuzim sta je. nije nis mjenjano ni updejtano vec dugo. mislim da je najbolje da roknem gore neki noviji firm i krenem ispocetka, daklem htio bi da se sve pocisti/resetira (a nisam siguran da se to desi samo sa flashanjem ROM-a). imam GB 2.3.3 gore sa CF-Root kernelom. mob je kupljen u UAE: PDA: I9100JPKH1 PHONE: I9100XXKG5 CSC: I9100JPKH1 gt-i9100 LKAXSG - kutija kojim nacinom (kies, odin 1.85, mobile odin) mislite da mi je najbolje roknut gore stock rom + root i koji mi stock rom preporucate da je stabilan? ne sjecam se vise dali smijem stavljat ROM-ove koji nisu za UAE podrucje, npr ovaj od teletine sa prve stranice I9100XWLPD - ICS 4.0.3 Stock Tele2? neznam samo kako ga root-nut poslje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Rootan je mob. Fakat je bilo lagano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1911 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 | |
Premium
|
Citiraj:
sto je sa root-om? ako flasham kao sto je opisano na 1. stranici gubim root. kako ga vratiti? vidim da si stavio tamo kernele za vip i tkumu za root-at, ali ja ako idem stavit HR ROM onda bi isao na tele2, iako mozda bolje da idem na neki open europe, samo neznam koji (preporuka?; naglasak na stabilnost). CF koliko vidim vise ne updejta svoj kernel za SII. meni je cilj imat stock + root. custom ROM-ovi me ne interesiraju. mob je cisti i9100. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Gle, onda ti je ovako najjednostavnije - ovdje nađeš rom koji hoćeš (ja sam uzeo recimo španjolca, I9100XWLS8) i fleshah ga kroz odin, te s CSC programom promijeniš na EU regiju (ja čak i nisam, ali ako ideš - pazi jer vajpa cijeli mob). Tako dobiješ službeni JB ROM (pazi, nije ICS) i onda ga rootaš vrlo jednostavno s ovim ovdje i to odabereš zip na osnovu LS8 roma (to ti je za španjloca ovaj << 12.02.2013 - PhilZ-cwm6 v4.35 with CWM 6.0.2.8 based recovery >> verzija XWLS8) , samo ga baciš na stock rom na externu SD karticu i fleshah ga iz stock recoverya, pa tako nemaš niti problema s custom counterom, odnosno žutim trokutom. Uglavnom, dobiješ stock JB, rootan, bez glupog brojača koji registrira da si fleshao custom rom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 | |
Premium
|
Citiraj:
jel ima neki poseban razlog zasto si iso na spanjolca ili samo zato jer si za njega "nasao root"? razmisljo sam da stavim neki od ovih, samo moram skuzit dali mogu napravit root snjima kak spada: United Arab Emirates, 4.0.3, I9100JPLPF, I9100OJPLPC Open Europe, 4.0.3, I9100XXLPJ, I9100OXALPJ United Arab Emirates, 4.1.2, I9100XWLSD, I9100OJVLS6 jel JB stabilan (i slican kao GB i ICS), jer to mi je jedino bitno. ne patim od toga da imam zadnje na mobu. trokut/counter me isto previse ne brine jer ionak nemoram pazit u vezi garancije jer je mob nema. a imam i jig samo neznam dal to jos pali. i netreba mi HR jezik na mobu, eng mi je ok. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Administrator
|
Španjolac je bio prvi ofišl JB, pa sam zato uzeo njega - a i odmah je izašao root pa je bilo najjednostavnije. JB je stabilan, tu nema što. Jedino što troši bateriju više nego ICS, a pogotovo naspram GB, pa budi spreman na to. U principu, ako već hoćeš ICS; stavi bilo koji open EU, ne znam zašto gledaš ove ostale - nema nekog smisla. A onda napraviš root, zavisno od verzije roma, imaš na XDA par metoda, ona moja ti je najjednostavnija, bar od onih koje sam ja isprobao. I svi, bar ovi za Eu ti imaju eng jezik, tak da ne moraš brinuti o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Administrator
|
A gle, sad sve radi ok, hoćeš preci na JB ili ne - tvoja odluka, po meni jedino je baterija na strani ICS-a. Sve ostalo - JB je u prednosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1918 | |
Premium
|
Citiraj:
dobro da si mi reko za bat. def se drzim ICS-a u tom slucaju. gledo sam UAE ROM-ove jer je tamo kupljen jer nisam bio siguran da mogu na open EU ici. zahvaljujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Administrator
|
Da, na ICS-u bez imalo problema izdržim 24h, s upaljenim svim živim. Na JB s istim setup - nema teorije da dođem ni blizu toga. Nije neki problem, jer ionako ne radiš na njemu 24h naravno, no eto - to je jedina i najveća prednost ICS-a. Ovih par sitnica na JB (multi w., smart stay i slično) samo dođu kao šlag na tortu uz bolju ili u najmanju ruku istu brzinu, responzivnost, stabilnost kao i na ICS-u. Najbolje probati, pa odluči što želiš i što ti treba - u tome i je ljepota droida ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|