|
![]() |
#751 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Za moj broj xperia s je 1700kn, sasmung s3 nekeih 3000, htc one x - 2800.... Nije zabadava ali manje nego što su po oglasnicima...
![]() |
![]() |
#752 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni je u 8. mjesecu istekla pretplata pa sam ocekivao poziv jedne od njihovih teta sa nekom nemoralnom ponudom za produzenje preplate, ali nista od toga. ![]() Jos uvijek vazem dali ostati na teletini ili se prekobacit negdje...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ja isto važem al mislim da cu ostat na teletini. ova sad revolucija za 135 mi je čist OK
![]() |
#754 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako vidim, to je za nove korisnike, ili?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | ||||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dakle...prošlo je godinu dana otkako sam kupio postojeći mob lockan na tele2 i 2 godine od početka korištenja Tele2 pretplate. Prošli mjesec sam se skinuo sa pretplate i prešao na bonove i sad bih htio unlockat svoj mob (Nokia 2710) jer brijem da bih dobio koju kunu više ko ću ga ić prodavat a i veća šansa je da ga prodam. Što sve zakonski njima treba dostaviti da bi oni to napravili jer koliko poznato zakon im nalaže da oni to moraju napraviti nakon godinu dana od kupnje paketa. E sad priča ide ovako...poslao sam im upit na korisnik@tele2.hr i dobio ovaj odgovor: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Oni tebe lagano, nažalost. Njihova procedura za to što zakonski moraju je zbilja jako nekorektna za korisnike, makismalno su sve zakomplicirali i maltene samo još fali da im moraš poslati djedovu školsku diplomu, a i kad napokon sve im poašlješ što traže,onda se zbilja čeka predugo, tjednima se ne javljaju, meni čak za jedan LG su nakon mjesec dana javili da uredjaj nije moguće otključati i da im je tako javio servis, ma užasna usluga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...153152&page=64 Ovdje na zadnjem postu piše daje free za sada, jel toćno neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
hp business navigator 614c, kad je kupljen podešen pomoću ovih postavki da šalje MMS i slao normalno na knockout tarifi na bonove. prešao na revoluciju na bonove i više ne mogu slati mms. koje su postavke ili gdje je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
|
Update > otključali mi mob nakon još jedne ljubazne molbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Siguran sam da je bilo vec pitanje 10 puta ali eto topic ima 26 stranica pa nisam naletio. U web shopu pise 395kn + 100 kn mjesecno u tarifi 150 uz mjesecni racun. Koliko onda placam mjesecno??
![]() |
#767 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
plačaš svaki mjesec 100kn za otplatu mobitela,i tarifu 150 s onim što potrošiš. Dakle minimum 250kn plus radijska frekvencija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Kliknite na Tab Modem > Kliknite New Enter a name for the connection: Tele2 internet Select a modem: Cellular Line(GPRS) Kliknite Next Access point name: internet.tele2.hr Kliknite Next User name, Password i Domain ostavite prazno Kliknite na Advanced > Mora biti označeno Use server-assigned IP address Pod Tabom Servers mora biti označeno Use server-assigned addresses Kliknite OK > Kliknite Finish > Kliknite OK Tele2 MMS Kliknite Start > Settings > Tab Connections > Connections > Odaberite Edit my proxy server Kliknite na Tab Modem > Kliknite New Enter a name for the connection: Tele2 MMS Select a modem: Cellular Line(GPRS) Kliknite Next Access point name: internet.tele2.hr Kliknite Next User name, Password i Domain ostavite prazno Kliknite na Advanced > Mora biti označeno Use server-assigned IP address Pod Tabom Servers mora biti označeno Use server-assigned addresses Kliknite OK > Kliknite Finish Pod Tabom Modem kao označena konekcije mora biti označena Tele2 internet pristupna točka Kreiranje WAP konekcije Kliknite Start > Settings > Tab Connections > Connections > Odaberite Edit my proxy server Kliknite na Tab Modem > Pod navedenim pristupnim točkama mora biti svakako označena Tele2 WAP pristupna točka Tab General Enter a name for these settings: Tele2 internet Tab Proxy Settings This network connects to the Internet: označite je kvačicom This network uses a proxy server to cennect to the Internet: odznačite kvačicu Kliknite na Advanced: Kliknite na ponuđenoj listi na HTTP Username, password i domain ostavite prazno Kliknite Ok > Kliknite OK > Kliknite OK > Kliknite > Kliknite na X Kreiranje MMS postavki Kliknite Start > Messaging > Kliknite SMS/MMS > Menu > MMS Options Kliknite na Tab Profile Kliknite na New profile MMS Profile: Tele2 MMS MMSC: http://mmsc.tele2.hr Data Connections: odaberite Tele2 MMS Gateway: odaberite WAP 2.0 IP Address: 193.12.40.66 Port: 8080 Kliknite na Done Označite Tele2 MMS i kliknite na Set as active profile Kliknite OK > Kliknite na X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Da li vi možete nazvati tele2 službu za korisnike? 095 1000 445? Meni cijelo vrijeme prekida, doduše prvih par sekundi me uhvatila jeza kad sam cuo onaj zvuk koji nisam cuo skoro 7-8 godina, spajanje dial up modemom na Internet! ![]() Pokusavam dobiti neke informacije o smiley tarifi, zašto mi ovaj puta nakon nadoplate racuna bonom nije aktivirana tarifa.
![]() |
#771 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Od 1.10.2012., Smiley tarifa je samo za one koji nadoplate bonom od 100kn. Šteta, to mi je bila odlicna tarifa, ali 100kn (+50kn koje dobijem za svaku nadoplatu bonom) mi traje 3-4 mjeseca malte ne, sa obzirom da mob jako malo koristim.
![]() |
#772 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Imam važno pitanje! ![]() Stigao mi je sms u kojem se spominje ponuda prema kojoj moram do 28.2.2013. poslati kljucnu riječ PAKET5 na 855 i aktivirati će mi se podatkovni paket od 100 MB. Naknada za aktivaciju je 5 kn, a valjanost 30 dana. Ne mogu na njihovoj stranici pronaći ama baš NIŠTA o tome, pa ovdje želim pitati je li se ovo isplati, ili je nekakva navlakuša za skrivene kvake i troškove? Produžuje li se automatski taj paket svakih 30 dana? Kakve će biti cijene poziva i poruka ako to aktiviram? |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
nista vazno ne pise unutra. nigdje nije objasnjeno sto ce se dogoditi nakon zavrsetka promotivnog razdoblja, i da li se taj paket automatski produzava. mozda ce to automatski skidati tih 5 kn svakih 30 dana, sto i nije neki bauk, no bojim se da ce poslije 28.2. cijena sa 5 kn skociti na neku dvoznamenkastu cifru i eto mi nezeljenih troskova... ovo svakako nije cjelovita informacija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A gledaj, taj paket inače košta 10kn, a sad košta 5kn. Ukoliko ti tih 5kn pravi zaista toliku razliku, onda nemoj aktivirati. Inače, ti paketi na bonove se trebaju aktivirati svaki mjesec, tj. oni vrijede 30 dana, a ne od 1. do 31. u mjesecu, pa stoga nema logike da bi se ovo produljivalo. U uvjetima ove promocije piše da ono što nije regulirano tim uvjetima, je regulirano općim ili drugim, a u drugim (općenitim o podatkovnim paketima) stoji da se paketi deaktiviraju ukoliko ih ne produljiš (ovog promotivnog ni ne možeš produljit). Imaš mogućnost kupiti taj jedan paket za 5kn do 28.02. i koristiti ga 30 dana i to je to, ukoliko ne produlje ovu akciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Ako uzmem novi s2 kod njih koja je šansa da je otključan?? Tj. dal je tko dobio s2 zaključan kod njih?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Registered User
|
Izgleda da slijedi preuzimanje Tele2? http://www.vecernji.hr/biznis/preuzi...-clanak-511312 |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Imam pitanje,presao bi prvi put na pretplatu pa da mi netko razjasni par stvari. Znaci primjer Galaxy S2. Platim 395 kuna uredjaj i uzmem na tarifu Revolucija 150 kuna mjesecno 24 mjeseca. I to je to ? Znaci ja jednokratno platim 395 kuna i svaki mjesec sljedeca 24 mjeseca placam 150 kuna i imam tarifu Revolucija ? http://www.tele2.hr/privatni-korisni...9/?dvctype=2#b U cemu je caka ? Sto ako uzmem na jeftiniju tarifu ? Samo ne kuzim tamo im pise 695 kuna + 100 kuna kad udem na detaljnije izbaci 495 kuna i 150 kuna Revolucija ili 75 kuna ona druga tarifa ? Sta na kraju jel se moze uzeti uredaj za 695 kuna i mjesecno 100 kuna ? Ja znaci imam za 75 250 minuta poziva prema svim mrezama,250mb prometa i 250 besplatnih sms-ova i tako svaki mjesec ? Sta pri zavrsetku pretplate,uredaj moj ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|