Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.02.2013., 20:45   #601
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
ja koristim "običnu", službenu Twitter aplikaciju, i nemam zamjerki

što ove druge imaju od funkcionalnosti, a da ova nema?

probao sam rowi free, ali nešto mi nije valjalo, ne sjećam se točno što pa sam je maknup

baci oko na seesmic, navodno ga hvale

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2013., 22:31   #602
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor daxxx88 Pregled postova
ja koristim "običnu", službenu Twitter aplikaciju, i nemam zamjerki

što ove druge imaju od funkcionalnosti, a da ova nema?

probao sam rowi free, ali nešto mi nije valjalo, ne sjećam se točno što pa sam je maknup

baci oko na seesmic, navodno ga hvale
Ne rade mi notifikacije kako treba na original twitteru, također nekada zna loše složiti ili uopce ne složi conversation kako treba. Kada odgovaras na tweet, ne predlaže ti hashtagove, nego ih moras ti unositi. Ako želis nekoga dodati(@) moras ici u onaj izornik i tamo odabrati koga, dok mi recimo na mehdoh-u nakon sto stavim @ kako tipkam tako mi predlaze koga s tim slovom ili slovima imam, to mi je daleko bolje i jednostavnije. Uz to ima jos dosta stvari i opcija koje originalan twitter app nema, kao sto je npr. opcija listening to i mogućnost automatskog dodavanja album arta i sl.
Staro 22.02.2013., 11:19   #603
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Citiraj:
Autor AtOmIc Pregled postova
Ne rade mi notifikacije kako treba na original twitteru, također nekada zna loše složiti ili uopce ne složi conversation kako treba. Kada odgovaras na tweet, ne predlaže ti hashtagove, nego ih moras ti unositi. Ako želis nekoga dodati(@) moras ici u onaj izornik i tamo odabrati koga, dok mi recimo na mehdoh-u nakon sto stavim @ kako tipkam tako mi predlaze koga s tim slovom ili slovima imam, to mi je daleko bolje i jednostavnije. Uz to ima jos dosta stvari i opcija koje originalan twitter app nema, kao sto je npr. opcija listening to i mogućnost automatskog dodavanja album arta i sl.
uh, zbilja ima nedostataka
ne koristim twitter toliko često, osim povremenog prelistavanja, pa nisam ni uočio te stvari koje nedostaju

isprobat ću mehdoh, tnx

Staro 25.02.2013., 19:53   #604
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Citiraj:
uh, zbilja ima nedostataka
ne koristim twitter toliko često, osim povremenog prelistavanja, pa nisam ni uočio te stvari koje nedostaju

isprobat ću mehdoh, tnx
np

p.s. whatsapp ponovno izdao update... mislim treci ovaj tjedan sada je na verziji 2.9.4
Staro 25.02.2013., 22:58   #605
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Citiraj:
np

p.s. whatsapp ponovno izdao update... mislim treci ovaj tjedan sada je na verziji 2.9.4
je, evo moj WA se danas cijeli dan nije htio ni otvorit
sad vidim na marketplaceu da ima update
edit: i opet se ne otvara
edit2: nakon paljenja/gašenja je ok

Staro 26.02.2013., 13:48   #606
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Neznam,meni radi savrseno, uz samo jedan bug. A taj je od pamtivjeka prisutan. Naime kada se pauzira glazba na mobu, ako se poslje toga otvori whatsapp i zatvori,u zune historyu umjesto zadnje pjesme se pokazuje pozadina od whatsappa umjesto album arta, takodjer kada zelite nastaviti slusati tu pjesmu, otvori vam se prvo whatsapp :-s
Staro 26.02.2013., 19:10   #607
stipe1771
Premium
Moj komp

stipe1771's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Jel ima tko mozda problema sa lumiom 800.
Blesavi se mob najcesce resetira dok slusam muziku sam od sebe 3-4 puta dnevno.
stipe1771 je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2013., 19:13   #608
stipe1771
Premium
Moj komp

stipe1771's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
dupli sry
stipe1771 je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2013., 23:37   #609
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Probaj napravit reset na tvorničke postavke, makar mi ovo smrdi na hardversko crknuće jer sam dosta dugo imao WP7 i nijedanput mi se mobitel nije zblesirao, a kamoli restartao.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2013., 15:16   #610
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 02.03.2013., 22:41   #611
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Da to je vec nadaleko poznato. Rekli su da razmisljaju da izdaju ili hotfix ili kompletan update (nebi vjerovali jos jedan). Ja se nekako nadam da ce ih Nokia malo pritisnuti ili uzeti stvar u svoje ruke tako da bar nekako dodje taj update.

Osobno nisam primjetio taj problem, ali cini mi se da mi baterija manje traje od updatea tako da je vrlo moguce da ga imam. To me cak i ne sekira toliko, koliko lag pri kliku na live tile, koji je takodjer dosao sa updateom

Moram priznati iako mi je wp odlicna i draga platforma, Microsoft mi je ovim 7.8 updateom jako pao u ocima i ozbiljno sumnjam u njihovu mogucnost da prezive u mobile svijetu.
Staro 03.03.2013., 18:45   #612
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Imam nokiu lumia 800 i zadnju nadogradnju na windows phone 7.8 a problem prvi je da mi nikako ne radi internet sharing. Probao sam neke stvari kao ručno upisivanje IP adrese, dodavanje apn postavki ali uglavnom pokaže da je spojen i ima dobar signal ali ne može otvoriti nijednu internet stranicu, na windowsima kaže da je spojen "local only". Nisam probao hard reset ako bi pomogao jer u nekim slučajevima koje sam vidio na forumima ni to ne mora pomoći a baš mi se neda probavati jer time gubim podatke koji su gore. Drugi problem je zune music player kada imam spojene slušalice i dok svira glazba ako puno skrolam i tražim joše neke pjesme u njegovom meniu zamrzne cijeli uređaj i mora se raditi reset i poslije opet sve radi normalno. Kada nema spojenih slušalica onda se to ne dešava ali se opet ne dogodi svaki puta, kao da je neki bug u softveru. Ovo sve što sam nabrojao se dešavalo i prije ove nadogradnje tako da nije zbog toga ali izgleda da nije ni riješeno kao što sam se nadao. Ima li još nešto što bi mogao pokušati osim eventualno hard reseta?

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2013., 22:38   #613
n30n
Premium
Moj komp

n30n's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Meni na 710 isto ne radi internet sharing, probao sam hard reset i radilo je 1 dan, poslije toga opet ništa
n30n je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2013., 16:20   #614
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Citiraj:
Autor max111 Pregled postova
Imam nokiu lumia 800 i zadnju nadogradnju na windows phone 7.8 a problem prvi je da mi nikako ne radi internet sharing. Probao sam neke stvari kao ručno upisivanje IP adrese, dodavanje apn postavki ali uglavnom pokaže da je spojen i ima dobar signal ali ne može otvoriti nijednu internet stranicu, na windowsima kaže da je spojen "local only". Nisam probao hard reset ako bi pomogao jer u nekim slučajevima koje sam vidio na forumima ni to ne mora pomoći a baš mi se neda probavati jer time gubim podatke koji su gore. Drugi problem je zune music player kada imam spojene slušalice i dok svira glazba ako puno skrolam i tražim joše neke pjesme u njegovom meniu zamrzne cijeli uređaj i mora se raditi reset i poslije opet sve radi normalno. Kada nema spojenih slušalica onda se to ne dešava ali se opet ne dogodi svaki puta, kao da je neki bug u softveru. Ovo sve što sam nabrojao se dešavalo i prije ove nadogradnje tako da nije zbog toga ali izgleda da nije ni riješeno kao što sam se nadao. Ima li još nešto što bi mogao pokušati osim eventualno hard reseta?
Također @N30n , meni radi Internet sharing besprijekorno. Ali tako je radio i prije updatea.

Sto se Zunea tice također nisam primijetio taj problem, iako rijetko kada dok slusam glazbu preko slusalica, cackam i po zuneu, cesce tipkam neke poruke, checkiram se ili odgovaram na mailove, a u tim slucajevima takodjer nisam primjetio nikakve probleme.

Meni se Omnia 7 znala randomly resetirati i do dana kada sam ga prodao se to dodgadjalo, te kroz sve updateove od NoDo pa na dalje. Ako je suditi po tome male su ti sanse da se to popravi, iako bar postoje jer takodjer vjerujem da je problem u softwareu, dok je vjerovatno kod moga bio problem u software/harware kombinaciji.

P.s. izasao je novi official Twitter app, totalni redizajn, jos da nam puste i onaj Fursquare redizajn(wp8 ga je dobio) I would be happy as a clamp :P

P.s.2 izgleda da ce doci jos jedan update za 7.8 koji bi navodno trebao rijesiti dosta bugova koje trenutno imamo, samo se nezna tocno kada, moja pretpostavka je prije ljeta nista, a realno vjerovatno tek negdje u q4.
Staro 05.03.2013., 19:20   #615
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Probao hard reset i nije pomoglo Internet sharing i dalje ne radi ikao javi da je spojen.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 05.03.2013., 19:22   #616
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Citiraj:
Također @N30n , meni radi Internet sharing besprijekorno. Ali tako je radio i prije updatea.
Kod mene nije radio nikada, ni prije ni poslije. Da reklamiram kod t-coma gdje je uređaj kupljen ako to ima svrhe?

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 05.03.2013., 19:45   #617
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Citiraj:
Kod mene nije radio nikada, ni prije ni poslije. Da reklamiram kod t-coma gdje je uređaj kupljen ako to ima svrhe?
moguce da je do firmwarea. Ja sam na Samsungu Omnia 7 imao neku glupu verziju VIPovoga firmwarea i nisam uopce imao omogucenu tu opciju. Znaci kod mene uopce nije postojala opcija da iskljucis/ukljucis internet theat. Jel moguce je da mozda s time ima veze ? Jer znam da je ona internacionalna verzija(omniaje 7) imala tu mogucnost.
Staro 06.03.2013., 19:00   #618
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Ovdje opcija uredno postoji kod mene i može se uključiti i sve kao radi i pokaže da je spojeno dijeljenje interneta ali na računalu koje se spoji ne mogu se otvoriti internet stranice, na starijoj nokiji n82 je to uredno radilo doduše preko usb kabela a ovdje bežično ne radi iako je sve spojeno i kao trebalo bi raditi. Ako je problem u firmwareu tu vjerojatno ne mogu ništa napraviti pretpostavljam? Ali zašto onda neke lumie rade ili je samo problem sa ovima iz t-coma? U biti sam radio reset koji mi je sve obrisao a ništa nisam napravio tako da bolje da nisam ni pokušavao ali eto nekima je i to riješilo problem a ja baš nemam sreće. Kako to može biti da sam platio uređaj koji to podržava a sada je objašnjenje da na nekim mobitelima radi a na nekima ne? Mislim kakav je to odgovor, ova funkcija je dio sustava mobitela a nisam je instalirao kao posebnu aplikaciju sa marketplacea. Da li mogu tražiti zamjenu za drugi uređaj u t-comu pošto još imam jamstvo skoro dvije godine?

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64

Zadnje izmijenjeno od: max111. 06.03.2013. u 19:07.
Staro 07.03.2013., 10:29   #619
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Citiraj:
?
Koliko sam ja shvatio, iako postoji ta mogucnost, telekomoperateri mogu dobiti/traziti svoj firmware zbog kojekakvih specificnosti, i onda u tome onemogucitiili omoguciti neke opcijr. Zbog toga moja omnia 7 je imala neki firmware specifican za vip i na njemu nije bila omogucena ta opcija. Moguce je da je TMo radio nesto slicno pa usro motku. Sto se firmware tice, koliko znam njega je moguce promijeniti na global verziju ali je za to potrebno imati otkljucan uredjaj. Sam proces koliko sam skontao je malo tricky... Bar za mene koji to nije nikada prije radio
Staro 09.03.2013., 10:19   #620
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Još malo problema (hoće li tome biti kraja?)
http://www.gsmarena.com/microsoft_ha...-news-5666.php
Staro 09.03.2013., 11:08   #621
Godfather0501
Tata
Moj komp

Godfather0501's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Meni se moja lumia 610 vuce ko krepana macka od update-a na win 7.8...
Staro 10.03.2013., 15:24   #622
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Još malo problema (hoće li tome biti kraja?)
http://www.gsmarena.com/microsoft_ha...-news-5666.php
Zavisi kako gledas na to

Problema ce uvijek biti jer niti jedan os nije savrsen i uvijek ce biti nesto za raditi na njemu, s druge strane sto se wp7.8 tice mislim da je cak i dobro da su to stopali jer bi sada trebali dobriti bolje ispeglan os. Kada budu izdavali fix tj. update za probleme koje je 7.8 imao, dodati ce jos neke stvari i dodatno ispeglati sam os. To je bar za mene pozitiva u ovoj situaciji. Naravno ne trebamo se praviti blesavi. Da su zasrali, bome zasrali su, ali jbg nije da mozemo ista po tom pitanju.
Staro 15.03.2013., 00:32   #623
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Pozor ! Pozor !

Stigao je novi 7.8 update. Dize os build sa 8858 na 8860 . Iako neznam puno vise, navodno da ispravlja probleme sa lagom i losim/neispravnim updateanjem live tileova. Kada mi se do kraja instalira update dodam prve dojmove.

P.s. update mi je pokupio mob automatski kada sam ga spojio na zune... no tricks needed. Radi se o tvornicki otkljucanoj T-mobile Lumiji 900
Staro 15.03.2013., 09:50   #624
the.elles.d
Registered User

Datum registracije: Jul 2010
Diže build na 8862
the.elles.d je online   Reply With Quote
Staro 15.03.2013., 14:54   #625
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Citiraj:
Autor the.elles.d Pregled postova
Diže build na 8862
to je drugi update

Prvi je dizao na sa 8858 na 8860, a danas je stigao drugi update koji je digao 8860 na 8862

Instalirao sam oba, mob bolje radi, neke aplikacije se brze ucitavaju, manje laga i sl. sto se live tile buga tice, nisam siguran.
Staro 16.03.2013., 11:20   #626
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Prve izmjene u okršaju s googleom ...
http://wmpoweruser.com/7-10-8862-144...calendar-sync/

Zadnje izmijenjeno od: Xenon. 16.03.2013. u 11:33.
Xenon je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 11:57   #627
Godfather0501
Tata
Moj komp

Godfather0501's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Ovo je sad puno bolje,sve napokon radi ko prije nakon ova 2 nova update-a!
Staro 16.03.2013., 16:03   #628
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Citiraj:
Autor Godfather0501 Pregled postova
Ovo je sad puno bolje,sve napokon radi ko prije nakon ova 2 nova update-a!
Ja ipak kao da jos osijetim lag, ali moguce je da je to zato jer sam koristio i onu lumiu 920 pa sada imam vece zahtijeve od ove moje
Staro 06.04.2013., 11:52   #629
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Viber je gore, s pozivima!

Staro 06.04.2013., 13:01   #630
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Viber je gore, s pozivima!
Di ti vidiš to? Ja vidim samo 2.23.0.0 s pozivima za WP8 i 2.20.0.0 bez poziva za WP7.
doky je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na