|
![]() |
#1172 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Napokon sam ovo iskopao!!! (Neslužbene) tablice camo skilla za vozila! ![]() [0.8.3] Tank Camouflage Tables Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Dobro je znati, ali camo skill dize te vrijednosti duplo (ako sam dobro procitao).
![]() |
![]() |
#1175 | |
Drone
|
Citiraj:
EDIT: sorry, krivo sam povezao. Podaci iz ove tablice nisu baseCamo factor iz ove formule, već postotak za koji se smanjuje dužina spotting range-a neprijateljskog scouta. Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 20.02.2013. u 13:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije 2 dana sam kupio KV1s i maloprije razmišljam dal da iskoristim sav free xp koji imam da stavim onu mrcinu od topa na njega, reko ajde, za što će mi ako ne sad, i evo prva partija. ![]() Da nisam OPET bio sa kretenima u timu pobjedili bi, tj frajer mi je pobjegao za pol sekunde iza zida kod naše zastave (da sam ga pogodio raznio bi ga) a meni ostalo još 61 armor
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 21.02.2013. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
O da,brutalan T6 tenk s tim topom...ne volim ga susrest s niti jednim tenkom,makar bio u T9 ![]() EDIT: Eto odigrao par i naravno,uvijek imaš šta za prepričat...u jednoj partiji gledam kako IS i hummel taktiziraju tko će koga na brdu,no oboje se boje prijeći na stvar,ja naravno riješio hummela iz daljine,a onda je IS počeo rokat po meni i ubio me...jer sam mu unistio arty,da je to bio njegov arty,itd... ![]() Druga partija branimo bazu,ja s SU100 na planini,4 komada sam ih riješio a T21 ispod planine na kojoj sam se ugnjezdio,kad sam izrokao na suprotnoj strani sve,krenuo sam se spuštat niz planinu velikom brzinom i dobro ga naciljao da ga rammeam,zabio sam se u njega,oduzeo mu odmah 50% healtha i u isto vrijeme ispalio jedan 122m HE,nestao je za 1 sec,brutalno sam ga riješio,a on meni "SU noob" ... da plačeš od smjeha! ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 21.02.2013. u 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Premium
|
Čekaj da dodes do ferdinanda, najzabavniji njemacki TD - obozavati ces ga. (Jgpanther 2 nisam igrao) Jučer sam sudjelovao u Hunt us down eventu - ST1 u protivničkom timu. Rokam tako sa Jgtigerom sam na jednom dijelu mape i taman skinem IS8 kad dolazi STI sa 900 hit pointova, ja na full healthu. Odlično 500 golda vđepu. Prepucavamo se sa udaljenosti od nekih 50 metara prvi hitac i spustim ST1 na 400 hit pointova kad gru ubije ga M40/43. Pogledam listu tenkova pa mi nemamo uopce M40/43, jedan arty po timu kod nas GWtigeer. Lik u ST1: There is no words to describe this. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Nije mi loše krenulo (sinoć počeo igrat) ali ima li kakav dobar tutorial za njubčine kao što sam ja? Ovo kaj sam našao na jubito je sprdnja (više-manje). Bio bi zahvalan kad bi mi netko od vas iskusnijih i dao neki savjet... Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 22.02.2013. u 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Kad počne odbrojavanje borbe, prvo pogledaj na kojoj si poziciji na ljestvici. Ak si na vrhu i heavy si, vodiš momčad, ak si u sredini 2nd level support si, a ako si pri dnu i nisi arty ili scout, budi skroz iza, sakrivaj se i čekaj svoju priliku da pukneš koji puta. Naravno, u teoriji to zvuči skroz jednostavno, ali u realnosti je dobro poznavati mape, razne puteve i kutke za skrivanje, i u principu jako ovisiš o svojoj ekipi. Ak se ponašaju svi ko pojedinci, gotovi ste , i tu nemreš niš napraviti, osim u situaciji da je protivnička momčad gluplja od tvoje. ![]() Dakle, u se, na se, poda se.
![]() |
![]() |
#1182 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
imas recimo i ovo: http://www.wotdb.info/ mozes na svaki tank kliknut i vidjet mu statistike i hit zone/weak spots gdje trebas gadjati i te sprehe...imas i ruski site sa replayevima tam su ti jos bolji igraci pa i to nije lose za pogledat. ima i jedan site gdje su mape i iscrtane linije gdje bi trebale koje klase tankova ic, npr heaviji obicno zauzimaju urbane dijelove, ulice i to, mediumi rezu i zauzimaju kriticne pozicije. scouti scoutaju i te fore. ma skuzit ces nakon nekog vremena al pogleda jsi replaye to ti je recimo najbolji nacin da ne ucis the hard way ko neki.. ![]() p.s. naoruizaj se dobrom zalihom sedativa, antidepresiva, alkohola i ostalih stimulansa jer ces definitivno prolupati igrajuci randome xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
|
@Gnomisa Kad otkrijes koji tip borbe ti najvise odgovara (scoutanje, snipanje, "prsa-o-prsa"), onda ces moci razviti afinitete prema tenkovima. Za pocetak pogledaj sluzbene WoT youtube klipove koji objasnjavaju mehaniku igre, koju mozes primijeniti na bilo kojem tenku (camouflage, penetration, physics) http://www.youtube.com/watch?v=5ML4oXjG6ag http://www.youtube.com/watch?v=wq5S8CrsUig http://www.youtube.com/watch?v=wtjuV0f2OR8 To su osnove koje ces koristiti u svakoj borbi pa predlazem da pocnes s tim.
![]() |
#1184 | |
Drone
|
@Gnomisa Kako bi što bolje razumio mehanizme iza igre, i kako bi imao što manje zabluda i iluzija, a što više čvrstih činjenica o igri (uštedit će ti nešto malo živaca ![]() Pomoći će ti i ova kolekcija korisnih linkova sa WoT foruma. EDIT: što se tiče timskog rada i kvalitete timova, odmah se u startu navikavaj na ovo: My Team Vs. Their Team ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 22.02.2013. u 13:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Prestrašno. 10,5 cm granata na Jagdpantheru košta 1030 novaca, ko da su zlatne, a 8,8 cm 252. Je gušt igrat, ali se dobiva samo exp, a novac je na pozitivnoj nuli. Ali uz malo sreće 5 komada. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 22.02.2013. u 12:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Premium
|
Evo odlična 2 kanala o wot-u http://www.youtube.com/user/Bohemian...ure=g-high-rec http://www.youtube.com/user/TheRiisi...ature=g-high-u Preporučam ti da gledaš,gledaš i gledaš,filmići su interesantni i smješni,a puno pouka možeš izvuć. Najbitnije za početak,shoot & hide,nedaj da te protivnici mogu gađat,uvijek se sklanjaj dok reloadaš,a onda peek and shoot,također vrlo bitno a tu gotovo svi se ne snalaze još,ako si na brdu,a njihov tenk ispod brda i on je jedini kojeg vidiš,tebe vide svi protivnički tenkovi,uvijek imaj na umu ako ti vidiš jednog,ne znači da tebe ne vidi pola mape. Uvijek se malo nakosi kada si 1 na 1,ako je mrtva borba 1 na 1...kad pogledaš filmiće shvatit ćeš o čemu je riječ,no čista fizika. Amdejac => prije svega,sline mi još uvijek cure od ove pive šta si kuhao ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1188 |
|
Nova vikend akcija: http://worldoftanks.eu/news/6176-med...ificent-seven/ Ukratko: - 50% popusta na 7 tier VII mediuma - 50% vise kredita na 7 T VII mediuma - 50% popust na garazna mjesta - 30% popust na Panther-M10 - X5 za prvu pobjedu u danu
![]() |
#1189 |
Moderator
|
@Thoroughbred B Ma kuhat ću još. Šta je 70 litara za prave pivoljupce. ![]() Baš šta kažeš, je skupo, ali je gušt igrat. Kad ga pogodim zboka događa se da mu uzmem ponekad i 600 domagea i zarotiram za 45 stupnjeva. ![]() Nisam JgPanthera još upgrejdao do kraja, ali posada je na osnovnom 110%. A na 73% su "Budno oko", "Braća po oružju", "Majstor na stranputici", "Izviđač"
![]() |
#1191 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Noćna mora svakog igrača kad je u igri veliki bonus na prvu pobjedu zbog jalove pobjede, ali eto, nakon što sam upao u igru sa tier 8 tenkovima, prošao sam odlično, istina potrošio sam svih 5 prem granata (komad je 4800 silvera) ali se isplatilo, sa običnim KV1 sam upazario 4000 xpa. Kupljena 7 mjesta u garaži jer nemam više kaj prodat ![]() ![]()
![]() |
#1192 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
slika: ![]() Mislim ono, pa s L1Tractor sam duze izdrzavao u igri. Neznam kako je moguce da sve njubine budu danas u mom timu, kako god dobro igrao ili lose, izgubimo danas. Jedna prije ove s amx12t, nisam ss napravio, dva platoona u mom timu, prvi, tri Lowe, drugi tri T-34 ... izgubili 15:0, toliko o premiumima, a svi kamuflaze nabacili, garant i gold municiju koriste ali mozga nemaju. Ali zato volim kad mi se slozi neka ono po mom gustu, stvarno volim igrati s aktivnim igracima, ovaj mali M46 Patton i ja, tandem boli glava, jedan melje drugi sjecka (ili obrnuto): ![]() Malinovka, preko brda do slobode ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 23.02.2013. u 14:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Premium
|
Ako netko ima problema s fps-om prilikom zumiranja u sniper modu,ovo je riješenje... Meni na laptopu padne na 10fps! Prije 8.3,radilo je normalno...nesto su zaj...no sad mi fps cak i poraste (s ovim modom)... http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1361631508 Vehicles mapu staviti u res_mods/0.8.3 i to je to...
![]() |
#1195 |
Moderator
|
![]() |
#1196 |
Guest
|
Pa što ne nosiš 88-icu? Bolji top, a granata mu 4 puta jeftinija. PaK verzija 88-ice je najbolja, cilja .6 sekundi brže nego 88-ica na King Tigeru npr., i za .02 je preciznija. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 23.02.2013. u 21:44. |
![]() |
![]() |
#1197 |
Moderator
|
10,5 brže cilja, radi veću štetu, ispaljuje 2 granate manje. A rijetko imaš šansu isti tenk dobro pogoditi 2 puta. Nije to kupola pa da ideš naprijed nazad. TD mora imati pošteni top koji razvaljuje, ako ga i ne probije treba protivnika dobro prodrmat i zamaknut po osi. Kad dođeš u fajt sa tier VIII ili tier IX heavyem nečeš imat previše šansi i dva puta pucati.
![]() |
#1198 |
Guest
|
Ma kako god ti kažeš majstore. ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
|
Preporuka svima da odu na store (iz garaze) i nakupuju si "consumables": - repair kit - first aid - fire extinguisher Sad su 50% off pa mozete osigurati zalihu do sljedeceg popusta. Lako se opet prodaju po istoj cijeni nakon eventa ako zatreba kredita.
![]() |
|
|