|
![]() |
#2491 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Znači da Sneijder nemože igrat, odlično! ![]() Nadam se da će se i KJH vratit igri, već dugo izbiva, ajmo Schalke!
![]() |
#2493 |
Guest
|
Ma Bracelona će rutinski pobijedit a Schalke i Galatasary će biti dosadna uspavanka puna nerealiziranih prilika , bacanja Drogbe po terenu i trome igre nijemaca. Ako poslije 70. minute padne gol , premda mislim da je ovo 0:0 |
![]() |
#2494 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2496 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Biti će zanimljivo gledati Barcu i Milan. Po kvaliteti ih je nemoguće usporediti ali neće to biti baš lagana tekma za Barcu. ![]()
#2497 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Je vidim jako zanimljivo. Dodavaju se u obrani. Ma užas isuse kriste mili bože UŽAS. Prebacujem na galatasaray - schalke. @panda...igraju Sneijder i Drogba. ![]() Galatasaray vodi. ![]() ![]() ![]() A ovaj El Shaarawy je konj. ![]() ![]() Schalke gol. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.02.2013. u 21:31. |
![]() |
![]() |
#2498 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2500 |
Pod naletima kopita zla
|
Kaj ste očekivali od barcelone? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gledajte galatasaray - schalke. ![]() ![]() JOJ BUSKEC isuse kriste pa koji baletan. Sramota. SRAMOTA! muhahahaha pujol ![]() ![]() ![]() pao je dvije sekunde poslije "faula". ![]() TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TOOOOOOOOOOOOOO BOOOOOOAAAATTEEEENNNNGGGGGGG IMA BOGAAA IMA IMA IMA BOGA! Ah poslije dvije simulacije i kmećanja sucu evo i gola. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.02.2013. u 21:59. |
![]() |
![]() |
#2502 |
PizzoZder
|
PRINCE!!!!!!!!!!!!! ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2503 |
Premium
|
#2505 |
Pod naletima kopita zla
|
Ma joj jesi vidio ona dva simuliranja? ![]() ![]() ![]() Naravno da može još barcelona dobiti..jasno da može. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2506 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#2507 |
Pod naletima kopita zla
|
Koji Marijo? ![]() ![]() A jeste skužili da kad igrači barcelonini igrači naprave gadan faul odmah se prime KO DA I NJIH BOLI! ![]() ![]() EVO GAAAAA nakon 76 minuta udarac barcelone SVEMIRSKI NOGOMET! ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.02.2013. u 22:19. |
![]() |
![]() |
#2508 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To te ja pitam ![]() ![]() ![]()
#2509 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Ovo se rijetko viđa, Barcelona ukroćena. |
![]() |
![]() |
#2511 |
Pod naletima kopita zla
|
Joj kak sam si happy! ![]() Čini se meni da su ovi iz Milana gledali Chelsea i naučili kak se igra protiv glumaca. ![]() Dva super gola. ![]() Bečka škola pujol baci krvavi zavoj na teren. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
#2513 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Veceras je igrala samo jedna ekipa, koja je i zasluzeno pobijedila. Nadam se boljoj prezentaciji na Nou Campu, i malo ozbiljnijoj taktici ![]() Svaka cast milanu, borbeno svih 90min
#2514 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Prvo. Ovo je zločin protiv nogometa i čovječnosti. Njabolja nogometna momčad svih vremena predvođena s nadčovjekom alienom Messijem ne smije izgubiti. To je naprosto protiv zdrave pameti, skandal Drugo, suca treba isključiti doživotno iz nogometa jer nije dosudio niti jedan jedini penal za barcelonu a što je još gore i apsulutno neoprostivo, niti jedan crveni karton za milan |
![]() |
![]() |
#2515 |
Premium
|
Ako mi je zbog ičega drago to je zbog talijanskog nogometa, neka se vrate gdje im je mjesto. Svim ostalima koji svršavaju na poraz Barce (a ne na pobjedu Milana) kažem da svi mogu imati loš dan i da ovo nije gotovo, tek je pola odigrano. U svakom slučaju, jedva čekam uzvrate, prvo BvB, ManUtd pa Barcelonu. Bit će hebeno dobrih tekmi! ![]()
#2516 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Barca nije dobra kad pobjeduje, nije kad gubi ![]() Eh, sta reci nego posten kompleks je nabila svima ostalima ![]()
#2517 |
Premium
|
Ma Barca je najbolja nogometna momčad koja je ikad hodala travnjacima (osim golmana) i ima najboljeg igrača koji je ikad nabio loptu nogom. A kompleksi su gadna stvar. ![]()
#2518 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Barca je limitirana ekipa koja nema pravog napadača i nikakvu skok igru. Danas prilike nisu imali. Išlo je prije par godina ali više ne. Definitivno kraj jedne velike ekipe. |
![]() |
![]() |
#2519 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kao navijac Barce ( od kad znam za sebe ) moram reci da je ovo najgora utakmica koju sam ja gledao. Kao da su svi igraci imali los dan. Tekma do prvog gola dosadna, Milan parkirao autobus u svoj 16-erac i cekao kontre ( pametna taktika no dosadno za gledat ) ipak, cestitam Milanu na postenoj pobjedi a ja se nadam da cemo napravit cudo u uzvratu. ![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Nisam stručnjak za nogomet, ali me iznenadio ovaj rezultat. Jedan sin navija za Barcu pa je često gledam kako gazi nemilosrdno lokalce. Ova utakmica krenula nekako nezainteresovano, imao sam osječaj da bi Milan bio zadovoljan sa 0:0. Onda kad se nije moglo proći kroz dvije linije (Mesi), živci malo popustili i uz malo sreće 2:0. Šta reći uz sve uvažavanje teško da Milan primi 3 gola u uzvratu, |
![]() |
![]() |
|
|