|
![]() |
#1832 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam svoj fleshao bezbroj puta,sto cwm,sto odin i nikad nije dignuo counter osim kad se fleshao custom preko odina. Ili rom ili kernel. Uglavnom,na kraju triangle away odradi posao. AKo bas ne odradi,stavis stari 4.0.4,rootas,resetiras i updateas na offical 4.1.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Nisam toliko dobar sa tim rječnikom, pa ne znam baš što se naziva bootloaderom (iako sam primijetio da je to pisalo kod zadnjih par custom romova koje sam instalirao) i sličnim terminima, ali imam samsung galaxy 3 i5800 i planiram ga uskoro nositi na garanciju, jer mu ne radi onaj utor gdje idu slušalice baš najbolje. Jednostavno je pravo umijeće pogoditi točno i zavitlati žicu da mi muzika normalno svira, jer ako normalno uguram slušalice, uvijek jedna slušalica ne radi i slično, a probao sam sa jako puno slušalica. No, ono što mene zanima je situacija sa tim counterom, jer znam da sam to još prije negdje sasvim slučajno procitao, pa me zanima gdje se može provjeriti i jel se to može kako resetirati bez ikakvih kablova koje ja stvarno nemam i da li korištenje custom roma igra kakvu ulogu pri ostvarivanju garancije na ovo što sam ja naveo. Čitavši zadnje postove, vidim da to ovisi od servisa do servisa, no, ako bih ja vratio stock rom na njega, da li je praksa servisa da oni provjeravaju takve stvari i slično. Hvala!
![]() |
#1836 |
Premium
|
Ovisi kako stavis cwm i rom . Ako je preko mobile odina onda custom binary:no. Ako je obicno preko odina onda se digne counter. Tako mi je bilo kad sam imao bootloadere od 4.0.4 i custom 4.1.1 . Sad sam na official 4.1.2 pa je sve normal. Counter sam resetirao s triangleaway kad sam vratio sluzbeni 4.0.4 prije stavljanja 4.1.2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Premium
|
Iskreno,nisam to niti isprobao. Resetirao sam Triangleom kad je trebalo,tj za potrebe jamstva. Ostalo me nije zanimalo jel pise counter 1 ili 100 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Premium
|
Da. Samo kad sam fleshao custom fw preko mobile odina,nije mi povecao counter. Toga se sjecam dok sam imao 4.0.4 pa stavio custom 4.1.2. Ali nema veze,nije to toliko bitno,bitno da radi reset ako zatreba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Koristio sam Dorimanx kernel nekih 5-6 dana cisto da vidim sve to. Ok, ima miljon opcija jedino sto sam napravio je prebacio na battery profil i podesio cpu na 100-800 i gpu 108-200mhz uz uvijek isti underclock. Ukratko, ostavim mob 8h na wifi preko noci s 30% bat - ujutro me budi alarm i vidim 1%. I tako drugi dan, treci, reset postavki, update kernela... isto. Vratio sam sinoc Siyah 5.0.1 i podesio na isti nacin. Preko noci trosi 1% na 1h. Me happy. I osjetno glatkije radi mob na 800mhz. Valjda zbog drugog governora.
![]() |
![]() |
#1842 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Imam problemčić, pokušavam rootat mobitel pa imam par pitanja. Da li postoji negdje online ovaj službeni rom il kak se već zove? SGS+, TMobile, pošto je još pod garom skoro godinu dana pa ako nešto pođe po zlu, da mogu vratit nazad. I stvar druga, pokušo sam ući u recovery, Vol+ + Power, i pojavi mi se ona ikona s androidom i kutijom no nakon par sekundi mi se samo upali mobitel. Neuspjevam ići kroz meni, tj. po kartici da dođem do Root-i9001-signed.zip tnx
![]() |
#1843 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://www.hotfile.com/dl/170092960/...2_CRO.zip.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
helppp
pozdrav svima imam galaxy mini s5570,instalirao kies,spojio mob i da napravim update,skine update i da ga instalira i izbaci nekaki eror i od tada kad upalim mob stoji mi ikona mobitela pa zuti trokut pa ikona kompjutera,i nikako vise nece da mi prepozna mobitel na komp,pleaseee helppp |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mobitel ti je u Download modu. Ako kies ne daje nikakvu opciju da proba ponovo onda: http://www.sammobile.com/firmware/?p...ype=1#firmware To ti je firmware za hrvatsku. Flešaj sa odinom http://dj-android.blogspot.com/2012/...e-samsung.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Znaci ocekujte da cu tad flashati spanjolca ![]() Zanima me smijem li na spanjolcu (4.1.2) u CWMR-u napraviti wipe data. Jer sam citao da se na 4.0.4 hard bricka mob. A da se to izbjegne mora se flashati custom kernel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 |
Dino Saur
|
E ipak sam ovako : inst 4.0.4, pa CWMR pa Siyana pa wipeo sve i flashao rom. Ipak sam se odlucio za custom rom, a ne za spanjolca. Stavio sam Omegu i zadovoljan sam. Imam oko 3 i pol on screen timea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1851 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Imam pitanje u vezi garancije tele2, izgleda da se zagubio račun ali imam ovjeren garancijski list od strane tiska dali garancija vrijedi bez računa ili ne ? ( ZNači dali će europatrade ili agram prihvatiti garanciju bez računa) EDIT : Kriva tema vjerovatno ali mi je žurno :O Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 19.02.2013. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
49%winner
|
Vrijeme je bilo da updejtam mob (SGS2) na JB pa eto, da podjelim par dojmova. Već dugo sam na Rootboxu 1.8 ICS. Odličan rom, brz (barem sam tako mislio), multitasking solidan (barem sam tako mislio), lagan, mjesecima sam ga s vremenom prilagodio svojim potrebama od teme do funkcionalnosti... Extended baterija redovito izgura 4,5-5,5h screen on timea, ponekad i 6h. Cijelo vrijeme u paru sa Siyah kernelom 4.5+ sa zaključnom 5.0.1 verzijom. Sve super, rekli bi. Dok nisam probao SlimBeans RC2, a sada i stable1 verziju. U paru sa Siyah v5 vsync 20130204 verzijom taj rom radi pa usudio bih se reći i duplo ljepše na istim konzervativnim postavkama (100-800MHz). Ono što do sada nisam uopće doživljavao je multitasking - preko dana često palim Ingress igru koja je dosta teška i pocucla fin komad rama. Na SlimBeanu doslovno samo jednom upalim app - ujutro. Kasnije tokom dana app se instantno diže iz backgrounda što bi reklo da se nešto opako promjenilo since ICS era. Kul, a kako to utječe na bateriju? Figa svima vama koji koristite taskmanagere, baterija traje jednako dugo ![]() Nije ovo jedini JB rom koji sam probao - probao sam sve od AOKP based Rootboxa, čistog AOKP-a i možda još jedan-dva roma koji nisu vrijedni spomena. I svi do jednog imaju isti problem - zbog nekakvog CM buga ne radi im hotspot. Ma fakof! SlimBeans ima AOSP bazu zato hotspot šljaka. Eto vam jedne tople preporuke, tj dvije ukoliko ste ICS fan. Vrijeme da promijenim sig ![]()
![]() |
![]() |
#1855 |
49%winner
|
Sad vidim da imaju 2 teme - za 4.1.2 i za 4.2+ verziju. Uglavnom Slim Bean 4.2.1 (bez "s") ![]() http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2060541
![]() |
![]() |
#1857 |
Dino Saur
|
Evo ipak sam otisao na zadnki wanam rom i zadnju siyanovu betu. Mislim da cu duze vrijeme ostati na ovome. Jel se rootboox planira prebaciti na JB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |