|
![]() |
#721 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Da vas pitam: koju voip aplikaciju koristiti za pričanje osim skype-a. Nimbuzz je samo messenger. Viber, iako kažu da nokie imaju calling, nema nigdje za skiniti. Fringa nema. I da, može li se region na wp8 minjati on the fly? ukoliko može, kako?
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
u odnosu na 620, a i recimo ostatak mobitela u cjenovnom rangu, kakve su fotke na HTC 8S?
#724 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Danas su mi bas rekli da su ih zvali iz T-Mobilea da ih cekaju zamjenski. Izgleda(nagadjam) da neki HTC 8S uredjaji imaju problema sa baterijom, jer sumnjam da bi im T-mobile iz dobrote srca svoga samo tako dao nove uredjaje. Vjerujem da i oni znaju za neki bug ili problem. |
|
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Sada se me ponukali da si i ja uzmem jedan WP8. Radije bi Lumiu zbog dimenzija, a HTC-a zbog baterije. Kako HTC ima nešto veći ekran, postoji li negdje usporedba baterije u istim uvjetima?
![]() |
#726 |
PRO
|
Čita sam negdje, HTC ima bolji battery life, ali stvarno nema prostora, te nema navigaciju, koju dobiješ sa nokiom. A i da imaš navigaciju, nemaš mjesta za instalirati mape... ![]() Pogleda sam nokia collections, nema viber. ![]() sad sam pročita na netu da su povukli viber, a nitko ne kaže zašto.
#727 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zato kaj je u betafazi već lagano pol godine i ne radi nikak. I bolje da su ga povukli.
#729 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
'Samo' 150MB??? U normalnim programima za navigaciju (Navigon, iGO,...), bilo na mobu, bilo na PDA, toliko je 'teška' Italija koja je kudikamo veća i bolja obrađena od Hrvatske. Hrvatska mi ni u jednom nema preko 20Mb.
#730 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ne pričamo o mapama nego internoj memoriji, "samo 150MB" zato što tih 150MB stane u internu memoriju 8S-a zajedno s 10ak aplikacija i nekoliko normalnih igrica, znači manje zahtjevnim userima dosta. Sad žašto je koja mapa koliko teška nije bit rasprave kad se ionako nema normalne (cijenom prihvatljive) konkurencije. |
![]() |
![]() |
#731 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
|
Nešto su znači radili s mapama za Drive, ja sam na Lumiji 710 koju sam imao preko ljeta prošle godine imao mapu Hrvatsku od 150MB. I sad mapa Hrvatske u nativnim mapama WP8-a ako se želi preuzeti ima oko 150MB, a mape su iste (od Nokije). |
![]() |
![]() |
#733 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#734 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je na Lumiji 710 Hrvatska velika 71 MB (Skinuto negdje u 10. mj prošle godine
#737 | |
PRO
|
Citiraj:
Ovaj vikend ću vjerojatno snimiti neki filmić pa ga uploadati, da viditi kako radi. Igrice još nisam isproba, ne igram ih baš na mobitelima. Ništa ne svijetli kad dođe poruka ili imam propušten poziv.
![]() |
#738 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Baš razmišljam sad da će mi faliti breathing light sa Symbiana na novom mobitelu. Mogli su bar u okvir integrirati takvo svjetlo, da rub svijetli kod nove poruke/maila/poziva.
#741 | |
PRO
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#742 |
Premium
|
Slabija ponuda kao što i sam možeš vidit na Marketplaceu. Jedino što ih MS ne pušta ako nisu kvalitetno napravljene tako da nema štekanja, rušenja i sl. Sve super rade. |
![]() |
![]() |
#744 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#747 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Cudno, ja ga mogu skinuti za w7.8 @wolverine Meni, iako ga rijetko koristim, viber radi savrseno, no vidio sam da po netu ljudi imaju dosta problema, eto iz nekog razloga ja do sada niti jedan problem nisam imao. Notifikacije dolaze normalno, mogu se normalno dopisivati, obavio par poziva, zvuk savrsen i sl. |
|
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Prema Engadget Awards’12, ljudi su odabrali Lumiu 920 za najbolji smartphone u 2012 godini, zauzela je prvo mjesto sa 43.7%, drugo mjesto ide Samsung Galaxy S III sa 15.6% i treće mjesto je uzeo Apple iPhone 5 sa 13.4% glasova. ![]() Malo da se podsjetimo značajke Lumie 920: 1. The best screen – 2.4x faster than Samsung S3′s screen and 5.4x faster than iPhone 5′s screen (tested with Lagom test). You can use its screen with gloves on. It’s the first smartphone in the world to deliver a full 60 frames-per-second (FPS) without any blurring. 2. It has 3pcs HAAC (High Amplitude Audio Capture) microphones and so the recorded audio is distortion free also at the loudest music performances and it can record also very low bass sound vs its rivals has nonHAAC mics and so the recorded audio at music concert recordings is mostly distorted and they can’t capture low bass sound. 3. Nokia Lumia 920 is the first smartphone which has pentaband LTE support. 4. Nokia Lumia 920 is the first smartphone with OIS (Optical Image Stabilization) system which makes it possible to get better photos in the low light and it makes more stable videos than its rivals can do. 5. Nokia Lumia 920 is the first smartphone with integrated Qi standard wireless charging. 6. WP8 is smooth, efficient and simple. MS Word & Excel seamlessly integrated. 7. Cover of Nokia Lumia 920 is made by through painted polycarbonate – the same material which is used with bulletproof windows – so it is much more durable and scratch resistant than aluminum of iPhone 5 and Samsung S3 8. Free innovative apps: Nokia City Lens, Nokia Drive, Nokia Maps, Nokia Music, Smartshoot, CinemaGraph |
![]() |
![]() |
#750 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|