|
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa mogo bi pleksi dobro izgledat umjesto tih vrata.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
rEaL GanGsta !
Datum registracije: Jun 2005
|
Cekaj ovo kuciste je ful dobro za sredit.... pa veliko je !! 1. rastavi pc... neka bude prazno da mozes lijepo raditi pa ako te nazivcira pa ga bacis s 5og kata... komponente su ti jos tu ![]() 2. Sada rastavi i kutiju na dijelove i dooobro ju ocisti posto se na slici vidi da je jaaaako prljava ![]() 3. bocnu stranicu sredi, odrezi nekakav oblik, lijepo to napravi... 4. ja bih ju prefarbao u neku dobru boju... uzmes neku plavu, crvenu ili zelenu boju ZA AUTO. To napravi u KOMORI, i sa spricom obavezno! 5. LAKIRANJE da bude jaka,sjajna i da ti se ne guli boja.... 6.Stavljanje pleksiglasa na stranicu koju si rezo.... (br.3) TO JE TO , U AKCIJU ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
meni je malo bezveze sto se u zadnje vrijeme "moddanje" casea svodi na rezanje bocne stranice i stavljanje plexija te ugradnju neonki ili cega vec svjetleceg unutra... Dobro je xerox rekao, pofarbaj to lijepo i polakiraj (airbrush recimo, znam da je malo skuplje al je *ebena opcija)... dodaj neke detalje izvana koji ce odvuc paznju sa toga da je ispod obicno kuciste, fino iznutra slozi kablove (ne samo sleeving, nego ih probaj sto vise kamuflirat, ako se vec vide, da se ne vidi da su kablovi)... Ima ona dobra fora da iznad optickih pogona izrezes prozor i zamijenis recimo gornji lim DVD-Roma sa plexi povrsinom... onda, za*ebi "nuke-radiate-doom" fan grillove, zmisli nekaj novo s cim ces pokrit usisne rupe (ak imas para i smisla za crtanje nacrtaj kaj oces i daj nekome istokarit to kaj ti treba)... i tako dalje.... ak oces napravit nekaj guba, uzmi si jedan dan online, pregledaj parstotina case modova i onda napravi nekaj kaj nigdje nisi vidio... ![]() P.S. Skoro pa i ocekujem flame zbog ovoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Makni prednju stranicu, stavi perforirani lim i iza njega umjesto neonke možeš stavit VU metar od 20-ak LEDica, tako bi ja napravija... dalje ne znam ![]()
![]() |
#8 | |
rEaL GanGsta !
|
Citiraj:
Ja imam mrezicu na kucistu, ali nemogu poslati sliku ! Mi mozete objasniti kako jer sam novi ovdje ! Uglavnom slika ima nekih 260kb a dozvoljeni attach je oko 100kb??? da zipam il sta?
![]() |
![]() |
#9 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
@ostali: Jel zna ko raditi dobar itching pleksija? @seth: Mrežicu na pleksi. To mi prejebeno izgleda. Onak mrežica u ravnini stranice, a ispod pleksi u nekoj crvenkastoj boji i ultra brigh ledice u svakom kutu. To mi je danas palo na pamet.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
rEaL GanGsta !
|
Evo moje slike, znam ... da nije nesto .... radio sam to tek tako bezveze za probu jer mi je to staro kuciste... znam i to da je jaaako lose izrezano ali sta je tu je VI NEMOJTE TAKO A JA CU DRUGI PUT NAPRAVITI Z-A-P-R-A-V-O ![]() http://img151.echo.cx/img151/8818/p10100922vx.jpg http://img151.echo.cx/my.php?image=p10100981cf.jpg http://img204.echo.cx/my.php?image=novo00193rl.png onda?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
rEaL GanGsta !
|
nemoras me tjesiti :clap: izdaleka je dobro ali .... nije to to... sada kad napravim novo... e to ce biti pravo ![]() Sta se tice linije. ..... to je MHC 551... ZVJER, cuje se ko blesava ![]()
![]() |
#14 |
rEaL GanGsta !
|
a koja je razlika izmedju te dvije ? Jel tvoja ona sa 3cd-a u changeru ? Moja ima samo jedan. Jel istina da ima 60w? :confused:
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
razlika je u tome što moja ima 3cd-a u cd changeru, i jače zvučnike, tvoja ima 2x40 + ugrađeno pojačalo (ne mogu se sjetiti od koliko), a moja 2x80+ pojačalo al to su pravi watti, a ne ono kad piše 300w na zvučnicima, a nemaš ih šta vidit ![]() ješ nešto: jel ti radi cd? meni krepao laser prije par godina...a nisam jedini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
rEaL GanGsta !
|
Sada sam gledao papire od linije, JEDVA IH NASO ! Pise mi ovako : 2 x 60w, a za pojacalo pise 2 x 75 (150) w Meni je isto cd riko pred jedno 4 godine ![]() Samo sto je meni ta linija pala sa ormara.... ![]() Ali zvucnici su najjaci..... bass reflex i ostala sr... i rastura ko blesava , a kad se samo sjetim koja je godina bila kada sam je kupio ........................ -----------------------------------1997--------------------------------------- ![]()
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam svoju uzeo 1999 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|