|
![]() |
#752 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo upravo odigrao jednu s Garenom onako da ga malo vidio i 10-2-8 scor. Sunfire, Guardian, Cleaver i Mallet, iskerio sam žešće, uletim u njih pet svi naravno na mene i onda moji ulete i sve ih pobiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Budem doma oko 16:15, čitam malo guides za akali, ajde baš probam..sjećam se da sam ju davno isprobao kada nisam imao pojma o igri i bio sam "fuck, kako da bacim q, pa još udarim) ![]() budem testirao danas malo btw, jučer ujutro smo trolalali ja, bobo i još jedan moj (ima +1600 winova, troller čisti) i uništavali..leona + vi botlane, ftw |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Tako su nas jednom pojeli Kha i Nunu bot lane, to je bio brate sveopšti pravoslavni užas. Kha je kupio 4 dorana ![]() Ja bum igral tek oko 18h, jer moram nešto drva izrezati i nacijepati prije ovog najavljenog snijega...
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam ju isto igral kad je free bila.. Ok champ ![]() Opet garen: 1:0:7 score solo top protiv 2, surr su u 20. min... Uspio narpaviti bootse (armor), warmog i krenuo sunfire ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.02.2013. u 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
čisto kao primjer, ovo što si ti rekao je kao da vozaču koji tek digne vozačku kažeš da vozi po poligonu bar 3 godine pa tek onda na cestu ![]() slažem se da je kretanje sa rankedom direkt nakon što dođeš do lvl 30 prebrzo i bezveze, ali ako odigraš još 150 partija nakon toga spreman si, ne dešava se ništ posebnije nego na običnom PvP, osim što ljudi više pizde ako gube, ili više se preseravaju ako pobjeđuju
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Premium
|
Ja ti velim samo jedno, na normal gameovima igrači igraju bolje nego na rankedu. Ranked je prepun djece koji to igraju samo zato što je to - ranked. A nemaju blage veze o ničemu.
![]() |
#760 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ali sve u svemu ova igra je prepuna glupe djece/idiota, trollova koji uništavaju i gameplay i community, i to je zapravo najveća boljka LOL-a, ali i svih drugih F2P PVP igara. Ja bi ranked naplaćivao 1000 RP-a po sezoni, dakle uplatiš cca 10 EUR-a u predsezoni i može igrati ranked, odgovorno tvrdim da bi se kvaliteta igre podigla za nekoliko tisuća puta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() kol'ko ima kretena koji mogu dati pare i daju. tak da ništ od toga
![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas odlučio ranked pomoći jednom frendu, odmah se dcao u que i nisam vidio što sam odabrao (client mi birao), i uletim 5 min nakon u gejm, odabrao mi client Ireliu (gg, nisam igrao mjesecima s njom), vidim i njima Janna afk...rasturili, 10/3/8 makar sam je pogrešno gradio (warmog, zephyr, guardian, black cleaver, krenuo wits end ![]() tada mi je frend ušao u qualifications, otišao na mid Lux vs Kassadin, završio 11/0/11 i da mu first win ![]() a prošle dane samo idiote u rankedu dobivao, samo idiote ![]() i opet naš garen DCa, dođe 4 min kasnije, završio 7/1/2 čim je uzeo warmog... inače, panda ti igraš na eune ili west? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
EUNE - paaaaaaanda
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Premium
|
Citiraj:
Rune, rune pageovi, brdo skinova, nekih 70 championa... I sve izgubim jer sam idiot koji namjerno feeda, ide AFK ili vrijeđam svaki game sve ljude sa kojima igram. A sad zamisli; Vjerojatno 80% igrača LOL-a će zauvijek biti na 2 Rune pagea i nikad neće potrošiti niti lipe na igru (nemam ništa protiv toga, nije neko elitističko proseravanje) i zaboli ih jedna stvar za ban. Novi mail, novi account, levelanje par tjedana i trollaš ponovo... A IP ban je gotovo nemoguć, kad velika većina ljudi nema statičan IP. Da nešto moraš platiti, nema šanse da bi i trollao. Do sada sam igrao brdo MMO-a i jedini MMO-i sa kojima sam imao problema zbog debila su bili F2P, a kada ti platiš igru cca. 60 EUR-a, pa možda i pretplatu od nekih 13 EUR-a mjesečno, nije ti baš u interesu popit neki ban. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() što se tiće plačanja i banova, kao što rekoh, uvijek ima debila koji će platit i dalje radit sranja, sjećam se dok je izašao MW2 (kad sam ga kupio), znam da je Valve objavio da je tijekom prvih mjesec dana ban od VACa popušilo oko 40k ljudi sad ti razmisli, platili igru 60€/$ i nakon mjesec dana fajrut, takvih bi bilo u LoLu isto a osim toga, Riot od toga nema kruha, njima je sve na tome da igru igra što više ljudi, a ne da si smanjuju broj igrača
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Premium
|
Citiraj:
A Tribunal uopće ne želim komentirati, uopće mi je nakaradno da ja trošim lovu na igru, a kompanija čije igra je, prepusti jedan takav bitan dio kao što je zapravo customer support (pod što spada i baniranje igrača) communityu. To je doslovno tragedija, već sam rekao neki dan mi je bilo dosadno pa sam malo čitao za kaj sve ljudi dobivaju ban (like je na kraju igre napisao "GG Easy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dok sam igrao aktivno MMO-e pola PVP se događao na forumima, a opet je bio toliko jak respect među protivnicima (bez obzira na brutalan flame) da se smrzneš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
što je najgore, taj easy u 90% slučajva izusti onaj kreten koji je najviše nafeedao / najbrže popušio svoj lane, a na kraju ipak pobjedio
![]() |
![]() |
#773 | |
Premium
|
Citiraj:
Druga stvar je ako je zajebancija kroz chat non stop, ali ono kada bude fight 60 minuta, i svaki tim je mogao pobijediti 2x, i pobijede oni, i onda napiše "gg easy". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Free champ rotacija sutra.. Talon napokon.. Gragasa želim probati i Shena ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 19.02.2013. u 00:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
|
Trundle, jedva čekam ![]() TREBA NERFATI GARENA znači kupim ga, idem odigrati prvi gejm s njim, protiv Zeda na topu završio sam 20/7/11 Mercury Threads Sunfire Black Cleaver Warmog Infinity Edge Runic Bulwark pa i moji su me se bojali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Premium
|
Citiraj:
I btw, ovaj novi, tj. nova ADC je fun za igrat i imam osjećaj da će biti full jaka, mix Ezreala, Varusa i Vayne. Zadnje izmijenjeno od: HAL. 19.02.2013. u 02:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ništ od promocije za danas, prvi game pobjedih, druga dva pljuga i sad sam se tek sjetio, i moram reć da me živcira forsanje blitza k'o supporta, meni je Taric 10 puta bolji od blitza, Taric ima i stun, i armor i heal (kol'ko god da je malen, i tih pišljivih 80 HP zna spasiti u određenim situacijama), meni je Taric, tih poslije Leone, najbolji supp Jedino mi je Leona najnaj, s njom se čuda rade
![]() |
![]() |
#778 |
Premium
|
Štrundle je prejak champ, napraviš ono polje smrdljivo, biteaš ga, trpaš i trpaš dok ti ne počne bježati, pa ga onda slowaš i gg na topu. Ekipa ga igra jungle, no to đubre ima potencijala za late game baš zbog svog buffa/enemy debuffa, ja ga igram top. Build se zna, offtank/dmg.
![]() |
#779 |
Premium
|
Da, i ja jedva čekam igrati se s Trundleom malo ![]() btw, panda, razlog zašto vole Blitza jest...kada naletiš na nekog tko igra s nim ili ima odurno masu sreće, vidjeti ćeš koje pullove će izvoditi, i neka povuče adc ili ap prije teamfighta, to je automatski 4vs5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
ma jedino i taj pull kod njega jest dobar + knockup, ali ako u laning phaseu potegne supporta i knocka ga u zrak, đabe je i to
![]() |
![]() |
|
|