|
![]() |
#722 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ja sam npr jedno vrijeme samo jungle igrao par mjeseci samo da naucim igrat i da znam igrat sve pozicije. Sad mogu uzet Soraku i izjunglat ko WW. Garen je pre jak zbog 2.ili3. spella koji mu daje armor i meg res, zamislite da jos ima i neki cc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Tak da učim.. Uzimam Khazix-a za solo još pa ću na garenu i khau raditi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
više me jebe dok netko calla poziciju, a na kraju baš totalno zajebe na toj poziciji, jučer npr. oću ić mid i kao napiše mi tip koji je pickao 4. ili 5. da oće on, ja kao ajde, neću se svadit i naravno dođe 0/3/0 u 5 minuta Citiraj:
i jedini praktički "uslov" za ranked je znaš igrat na svakoj poziciji, jer nikad neznaš šta te može zahvatit primjerice, uvijek se sve razgrabe za mid/top/adc, a jungle ili još najviše supp kome ostane (onaj najsporiji ![]() ali zato sam ja recimo neki dan prvi put u 2 godine igranja vidio kak su se 2 tipa svadili tko će supportat ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja imam tarica, ali da znam igrati nije istina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#728 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Inače, danas komična scena, uzmem ja Nidalee mid protiv Akali...svi oni pizde, ona mene counter bla bla...kažem ja da chill, nakon 1500+ gejmova, neću igrati kao debil (naravno odmah se lik koji je rođen 1998. [bez uvrede ako netko ovdje ima 15g] koji kaže kako to znači da nemam život itd bla bla + nije da nisam student i još da ne posjedujem obrt u kojem radim svaki dan bla bla) ... i krene gejm, njihova akali na 200 hp-a non stop ne može ništa, njihov jungler 3x bio do 5te minute na midu...i ništa, ne može akali ništa, a naš yorick na topu izgubi od jaycea brutalno (jayce 70 cs, yorick 25cs)...i krenu oni roam, i akali se nafida na botu brutalno, i to je odmah "omg nidalee fail bla bla" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
solo top neće nitko, a njih dvoje se svadi tko će supportat ![]() smij'o sam se cijelu večer ![]() ne banati dariusa na rankedu ![]() @ Mommi, imaš 16 champova right ?
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 18.02.2013. u 05:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jesam. Nis' novog ![]() Ali moram priznati da su me Copenhagen Wolves iznenadili protiv Gambita, iako mi je drago da su izgubili (pola njihovih igraca su toliki zivcenjaci da je to zalosno za gledat, pogotovo ADC). |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
kao što rekoh, uzmi 2-3 champa (2-3 iz razloga što netko može tvog omiljenog pickat, pa da imaš rezervu, ili ako tvog omiljenog banaju, a 2. pickaju, da imaš još jedan sastrane) za svaku poziciju i izderi 20 gameova sa svakim, toliko da se upoznaš full sa svakim od njih, onda si spreman
![]() |
![]() |
#738 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Hehehe ja kad krenem igrati Karmu kao supporta, završim kao full AP Karma koja oneshota Teemeka sa Q praktički ![]() ![]() A jedan Trundle, čuda čini...
![]() |
#741 |
Premium
|
Ja za Shena uzimam crvene+žute armor, plave magic resist, quinte gold ili movement speed, masteries 0/22/7, itemi armor+5 potova. Jedino tako valja raditi Shena, potreban je sustain, a ne damage.
![]() |
#742 | |
Premium
|
Citiraj:
I onda se desi da ja s npr s Katarinom imam 8/0/0 u midu u 15 minuti s 130 CS i izgubim jer on igra top champa protiv nekog tko je odigrao 200 partija s svojim top champom, i stompa sve kasnije jer u S3 HP beats everything. Moj savjet, kada dođeš na 30 lv, odigraj još barem 200-400 gejmova pa onda idi u ranked. Nije da je ranked nešto bolje, dapače, veći su debili tamo. U zadnjih 15 gejmova u rankedu ne sjećam se da sam izgubio svoj lane, ali sam masovno gubio baš zbog takvih stvari, što netko dođe randomly u ranked i sjebe svoj lane da se ne možeš vratiti u igru, a community je očajan.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Premium
|
Ja sve više počinjem shvaćati taj lol totalno neozbiljno, jednostavno ti ljudi kaj igraju ranked su me ubili u pojam. Ali nema smisla ponavljati stvari koje se ovdje čuju svaki dan... Prokleti Poljaci, znao je Adolf kaj treba ![]()
![]() |
#744 |
Premium
|
Ahahahahahahahahh ![]() Evo jedan meč na koji sam preponosan.. Gledajte gear ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U ovom meču krenul sam 0:2:2, fiora 0:3, bot lane isto loše, kata preloše.. Imali smo u početku 1:8 score.. I onda ja krenuo ![]() Btw. Vayne je izgubio lane od ezraela s 150 pobjeda i healom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
|
Da, taj Garen, to je prase prejako, čim napraviš sunfire, gnoj si. Ako napraviš black cleaver, onda si ubojiti gnoj. Ako složiš još armora/hp nema te njih 5, taman da te fokusiraju punu minutu. Strašan champion. Takav je sličan Yorick, isto ga je teško ubiti kad se nafarma.
![]() |
#746 | |
Premium
|
Citiraj:
Nadam se da će ga opako nerfati, ja ga banam svaki put. Kada se igra permade 5vs5, onda je ok, ali kada igraš solo, onda ne. Nije mi pojmljivo da postoji champion koji na 13-om levelu protrči kroz 3 turreta ganjajući champa i onda ga ubije, i još pobjegne. Gdje to postoji :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
|
Sunfire, warmong, cleaver i guardian, i jednostavno, ako se tako nafarmaš nemaš šanse.. Da su imali dobrog solo topa i junglera, mogli su me genkati early kad sam napravio 6:2 score, bilo je gotovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|