|
![]() |
#1111 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 15.02.2013. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Guest
|
2 sekunde ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
VIP ima problema, ne dolaze SMS...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Da sam imo premium u trenutku partije sa skrinšota taman bi imal koji kredit manje od tebe. ![]() Uploaded with ImageShack.us
![]() |
#1118 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne znam koju posluku porati gledajuci ove screenove, a jos sam u fazi da za te pare kupim tenk :-) . Grindam VK3601 s ovim zlom od PZ IV. Nadam se da nece biti problema s prebacivanjem posade kad VK kategoriziraju kao heavy.
![]() |
#1119 |
N0teb00k n00b
|
Eh, sad me ceka za 50k expa 3 milje za t28 i za cca 70k expa sti :P cca 4 milje. Sad sam u dilemi taman dok itkljucam oba, imat cu cca 40k free expa i sad ne znam dal da trosim na tracks + kupola na st-i da ga odma igram sa t10 gunom ili da pol potrosim na 105icu na t28 prototype, jer imam feeling da bude jako grdo igrat t8 sa 90mm gunom, trosilo se bu zlatne municije ko pljeve... edit: danas me nesto mm nejde sa t34, stalno u t10 partijama, jedini slabiji tenk (po tieru) od sebe kaj sam videl u zadnjih 5 partija je bil t7 arty :S
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 15.02.2013. u 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Danas je neki šugav dan i odustal sam. Odigrao sam preko 20 partija i svaki put me baci sa nekim idijotima da nemigu bonus uzet. Jedva uzeo 2 bonusa. Prstrašno, odustao sam. Kako igrat? Trebamo čuvat bazu, ništa lakše, zbuksaš se i lagano ih čistiš, ali ne nađe se jedan idijot koji vikne Napad i za njim odu još četvorica i izginu u 2 minute. I tak u startu izgubiš 3 HT-a i 2 TD-a. Možeš sjest i plakat.
![]() |
#1121 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1122 |
N0teb00k n00b
|
Osobno bi glasal da ides na type 58, pogotovo ako nemas vec neku granu dublje istrazenu. Razlog je da light tenkove nerjetko baca u puno veci tier i ti si tu kao neki scout. Para ni za lijek jer nemres nist probiti, a ako nisi naviknut igrat scouta i neznas di kuda i kako prošmugnut skrivat se i bit prvi koji ce detektirat sve nece bit niti expa. Mediumi imaju u pravilu puno blaži mr. Za primjer mali m5a1 stuart (kinez t4) kojeg tu i tam igram ima u vecini partija veci tier protivnike nego sherman m4 (amer t5).
![]() |
#1123 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
P.S. nisma cital temu konstantno pa da vam velim za paysafe bonove koje mozete kupiti na TISAK i tisak medija ducanima... najbolji nacin ak mislite utrpat lovicu rusima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Moderator
|
Krenem jutros uz kavicu i oped isto. Psujem nenormalno. Na onoj mapi sa dva brda i razrušenim mostom moramo obranit bazu. Ništa lakše. Poskrivamo se u šumu i nema boga da ju netko osvoji. U prvoj minuti ostajemo bez 3 tenka i jednog SPG-a. Nijemi jasno kud je išao sa SPGom u napad. I pišeš im obrana, vrati se nazad, ma kakvi. Nakon 3 minute više od pola ih izginulo, nije mi jasno šta traže na drugom brdu. Na kraju nas je ostalo četvoro u šumici, ali su ovi krenuli sa 10 tenkova u napad i razvalili nas. Nemoguće je tako brzo puniti topove koliko ih je bilo. Lud sam. Kako drugačije objaniti, ako u svakoj mapi imam napravljeno preko 1000 domaga i uništim 5 do 6 tenkova, a izgubim. Lud sam. Likovi samo srljaju u napad ili stanu na takvo mjesto ti pika 5 minuta i zadržava njih 5, a nas 4 čekamo da se samo malo pomakne nazad kako bi ovi ušli u klanac da ih porokamo. Očigledno ima 3/4 ljudi koji nikad nisu igrali nikakav MP ili FPS. Nekad je stvarno milina, ja krenem desno, lik iza mene lijevo i tu se protivnički tenk nemože obranit, ali da ima budala da ti ideš desno, izviriš van, a ovaj ti na guzici i nemožeš u rikverc.
![]() |
#1125 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Moje iskustvo u obrani je potpuno drugacije: svaki put kad je ekip ostala braniti svi unutar 2-3 kvadranta oko zastave, to je bio takav poraz da me bilo sramota sudjerlovati, po meni, moras obranu postaviti siroko, oko pola mape i tu ih cekati, ovi iz pozadine snajpaju, ali mora biti po nekoliko tenkova istureno, jer ako si ti zbuksan u malom prostoru, a oni ti uvale scoute negdje ubit ce sve do zadnjeg a da ih vidjeti neces...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Rijetko kad ekipa zna koristiti taktiku,ali dogodi se i to,TD,SPG i sniperi trebaju ostat na brdu,heavy tenkovi jedan kod kuće,drugi blizu šume s druge strane i mediumi iza njih...nema šanse da izgubiš ako se tako postaviš,što je najgore,ne možeš ekipu ni naučit...jučer sam s TD-om vrijeđao ekipu koja kampira s mnom na brdu a redom heavy i mediumi,jedan je popustio mojim zahtjevima i otišao dolje,rekao mu da se spusti i da stoji,da skautira,ode on u šumu idiot i to mucho duboko i naravno poginuo,opet sve isto,svi na brdu,nitko ne skautira,na kraju sam ja s tank destroyerom išao skautirat debilima na brdu. Mislim da o random matchu ne treba uopće trošit riječi,nikada neće biti normalnih borbi i suboraca. Inače,ovo je odličan filmić o idiotima ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AlbTRb4FNi4
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 16.02.2013. u 12:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1128 |
Premium
|
![]() |
#1129 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1130 |
|
Primjetio sam da moj Pz IV tuce para i para, evo zasto: http://worldoftanks.eu/news/6113-spe...sert-campaign/ 70% vise kredita za odabrane tenkove.
![]() |
#1131 |
Premium
|
Neki dan ostao s KV5 bez ammoa,srećom 10 golda uvijek imam u rezervi,pogodio sam 2 puta bočno typea 58 s gold ammom i nisam ga probio! ostao sam WTF,da ne vjeruješ...naravno riješio sam ga na kraju no i dalje sam šokiran,baš sad idem pogledat kakav armor to čudo ima,jer nije bio nakošen već sam ga baš dobro pogodio. Inače meni frend s platoona zna vozat type 58,a ja su100,dosta dobro odigra svaki put i dosta ga komplimentira.
![]() |
#1132 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma igra je nebulozna totalno, maloprije, s IS-4, dodjem do baze , Hummel me ceka, prvi shoot 0 dmg, penetration, drugi rikoše, sve s svojih 50-60metara .. i onda sam se zabio u njega, za nevjerovati. 6 u nizu i tek x2 napravio. Sto reci. kad u prvih 90sec izgine 8 Tier X mog tima. Za nevjerovati. A sve pocme odma na pocetku s siema,simea, kurwa i slicno . Glava me zaboli odmah.
![]() |
#1133 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zstrasujuce koliko idiota igra ovu igricu http://img22.imageshack.us/img22/7443/shot007l.jpg Stupac iza imena tenkova je ukupni damage. Grindanje t92 je epska muka, volim arty ali bratko 326 000 expa sa m40/43 je previse + exp za top i gusjenice, pa nikad kraja grindu Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 17.02.2013. u 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1135 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ako vam je lakše moj hummel ne dinga.. Moj eksplodira ako netko pukne tamo di sam bio prije 5 sekindi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Moderator
|
Morao sam maknuti 8,8 cm top i prijeći na 7,5 jer nisam mogao bez gold municije probit oklop na tier 8 i 9 tenkovima, a i na tier 7 sam morao imati sreće. Sad pomalo skupljam exp.
![]() |
#1139 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Može se probit bez problema,8.8 je odličan top...samo puno faktora ovisi o penetraciji,gađaj donju ploču,vrh kupole,gunnera itd...taj top je na jagtigeru koji je redovito s tier 9,to je stvarno moćan top...
![]() |
![]() |
|
|