|
![]() |
#1471 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Ako može strpi se još par dana da prevedem čim više. Neki stalkeri su brbljaviji i od mene, pa se ima što i prevađati. Kad napravim neće pisati text nego gamedata (u njoj samo text) tako da se ne mora tražiti gdje treba presnimiti nego se samo gamedata prekopira preko gamedate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
ma stigne čitavo i da šalješ normalno. Samo se DVD stavi u plastičnu kutiju, omota sa kartonom od jaja (npr), obljepi i stavi u kovertu sa mjehurićima. I nema šanse da mu kaj bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ove alfe mi pomalo idu na ud. Pobiju mi sve važne likove u misijama koje se događaju vani, na livadi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1475 |
Premium
|
U opcijama ''Moda'' (kad uđeš u igru stisni ESC i kad se pojavi izbornik biti će i ta opcija) možeš uključiti ili isključiti što želiš. Tako možeš isključiti Alfe, mine i još neke stvari. To što pišeš da su ti kod bunkera znanstvenika napravili pustoš, kad su te vidjeli, a uvijek su na livadi preko pruge barem 200m od bunkera, otišao si u bunker a oni normalno za tobom. Što se tiče Tetrijeba to je nemoguće. Nakon što si otkrio sa Tetrijebom Krvopije i vratio se, nakon otrilike 24 sata nađeš tijelo Tetrijeba u drvenoj kući kod Lučkih kranova. Njega je ubio tzv. ljekarnik sa Skadovska - Trema. Igra ima svoju priču i ako igraš po nekom redu biti će jasnije. Stalker COP je FPS igra sa mnogo RPG elemenata. I još malo o Alfama. Alfe su grupe po 6 vojnika, razlikuju se pojačini naoružanja a glavni zadatak im je da te pronađu i likvidiraju. U sukob s nekom drugom grupom doći će jako rijetko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
samo da pitam: narodnaya sdoliyanka je cisti freeplay? nista nije odredeno i nikamo ne moram ici osim na lokacije na koje ja zelim ili ako mi eventualni nadeni kvest odredi? jer sam se spawnao bez ikakvih instrukcija pa pretpostavljam da je freeplay. ok sve 5. osim sto velikim slovima pise na glavnom menuu "freeplay" dodatno sam se zbunio jer sam nastavio neciji save (valjda modderov). kada sam krenuo u zonu ponovo, onda je pocelo kako treba, ispocetka. dok mi dokuri narodna juha, krecem s bakicinim modom ![]() Zadnje izmijenjeno od: Charmander. 16.02.2013. u 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
opeta ja s narodnom juhom. zna li netko kako se rjesava permanent radiation bug? od kako sam poceo s modom nikako da prestane a mod je odlican ![]() edit: ovaj mod je malo drugaciji od vanilla stalkera. naime, gore navedeni permanent rad bug nije bug nego, za razliku od vanilla stalkera, u juhi je dovoljno da imas neki artefact u inv (bez obrzirta jel equipan ili ne) i ako je radioaktivan, bit ces zarazen, dok u vanilla bas mora biti equipan da bi poprimio njegove efekte. ovo je ipak ugodno iznenadenje jer dosta pridonosi realnosti. Zadnje izmijenjeno od: Charmander. 16.02.2013. u 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
BTW u krivoj si temi, Solyanka je mod za SOC a ovo je tema o COP.
![]() |
![]() |
#1481 |
Premium
|
I mene zbunio sa tom svojom 'Narodnom juhom'. Izgubio par sati kopajući po internetu, da na kraju ustanovim da je povezan sa SOC-om. Imaš pravo. Ovdje je tema COP, barem sam tako shvatio od kada sam se ovdje registrirao. Nedavno sam spomenuo da sam skoro u potpunosti preveo SOC za mod Complete 2009, ali ne treba se zato udaljavati od COP-a i raspravljati o tematici SOC-a ili CS. Nadam se da se nije netko nasao ovim pogođen. Pozdrav, stalkeri! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Antimićanin
|
Dečki, nebi bilo loše da kad imamo pitanja za mod, da lijepo na početku teksta, prije nego što se počne drobiti da se lijepo napiše o kojem modu se radi. Dakle: Gamedata v2.0 ili v2.2. *tekst* Ovako bunite i Bakicu i sve koji vam žele pomoći a ne znaju o čemu se radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Antimićanin
|
Gamedata v2.2: Sad i meni ide na živce. Moram donijeti senzor za detektor mina iz Močvare u Kordon onom Jermanu. I naravno, dođem do lokacije di je taj senzor i nemogu do njega, nit se mogu kretati ni ništa. Koje sranje. Kako doći do senzora? Edit: našao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Antimićanin
|
Gamedata v2.2: Di je vojni teret? imam geometaldetektor, a di je taj vojni teret? Prošao sam močvaru uzduž i popreko i ništa... edit: naravno, jedno jedino mjesto di nisam bio, tamo je ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.02.2013. u 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Teret ti je skroz gore na sjeveru.. pogledaj na mapi, imaš kao neke vagone.. u jednom od vagona ja taj teret, mala aktovka Na ovoj stranici ima walkthrough za mod, pa ako gdje zapnete pogledate šta trebate napraviti..LINK |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() haha, ma nisam igrao već mjesecima i sad 3-4 dana pičim 2.0 i 2.2. ![]() 2.0 sam pregazio skroz... a kako sam se sinoć grdno nalokao, danas sam malo usporen. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Premium
|
Nije samo to što nekad pošiziš od šetkaranja, nego je i opasno. Meni je odavno rekao kardiolog da moram više šetati, a ja mislio da je dovoljno ovo po Zoni i nije mi to toliko smetalo. Ha, ha, vraga je, pa sada s manje entuzijazma trčkaram simo tamo. Unuku za ruku pa vani tražim mutante. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
herr Flick
|
vozdra stalkers ![]() kad smo vec kod snajpera pa niste valjda onom bilmezu vratili dum-dum vintorez ? od njega nema boljeg, sve ostalo je macji kašalj. Jedno pitanjce isao sam u Crvenu sumu obaviti misiju, nasao one na pocetku, prosao do sredine gdje mi karta pokazuje lokaciju trazenoga i tamo je samo ona smrtonosna jama u koju ako upadnes nema van dok te ne ubije. Moze pomoc, sta treba tamo ?
![]() |
#1493 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 | |
herr Flick
|
Citiraj:
a u tome je caka. Ja sam se odmah zastitio i onda je corak od misije thks Bakica
![]() |
![]() |
#1496 |
Premium
|
![]() Kad se dogodila eksplozija u Černobilu tada je to još bio Sovjetski savez, a sada je to u Ukrajini. Stalkeri su popularni u mnogim zemljama i možda su Rusi jalni što ih nemaju. Meni se čini da su namjerno privukli meteore, izabrali grad koji se najsličnije zove - Čeljabinsk i nadaju se da će doći stalkeri. Mapa bi se mogla još i napraviti, ali udaljenost od Černobila je ogromna te bi se trebao roditi novi Nikola Tesla da napravi teleporter. Moje tehničko znanje u vezi toga je preslabo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
nema veze ideja je tu http://media.moddb.com/images/downlo...r-Sky-1282.jpg npr ova slika bez građevina u pozadini kao mjesto gdje je pao meteor. u stalker imaš teleportova kolko oš a i može biti da kao na kraju COP-a odeš u heli pa te odfura tamo u Čeljabinsk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1499 |
Premium
|
Ta slika nije ni iz jednog moda. To je slika za pozadinu (wallpaper). U Stalkeru 2, koji neće ugledati dana, trebala je biti slićna grafika. Nešto slićno bi trebalo biti u Survariumu (radi ga tim koji je radio na Stalkerima). Beta verzija bi se trebala pojaviti u drugoj polovici 2013. a finalna 2014. Živi bili, pa vidjeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|