|
![]() |
#30452 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Koji Deuter ruksak je po vama najbolji? A koji ako ne volis nositi puno stvari, a zelis imati objesenu kacigu na njemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30453 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ima li netko alat za skidanje krune s vilice? Nakon pola sata nabijanja po sarafcigeru odustajem do improviziranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30457 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Obavio sam prvi dio pripreme za sezonu..nakraju je vilica isla na 150..al sam stavio da propadne nekih 2.5-3cm...bit ce mi cudno sad..odmah sam moro pumpat shock zbog drugog rasporeda tezine...i kupio sam MICHELIN Wild Grip˙R 2 26x2.25 nakraju..jos ostaje promjena zbica na zadnjem kotacu i to je nadam se to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30458 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa 2,5-3cm je normalni SAG od 20% na 150mm vilici Daniel ![]() Jack i ja danas odvozili Sljeme. Cesta gore i dolje. Kondicija je na opasno niskom nivou (iako je tu i cesta imala utjecaj na psihu), ali bit će bolje na proljeće nadam se. Gore miljon snijega, bome ga je napadalo. Već je i kod tunela skoro nemoguće za voziti, a kamoli gore. Isprobao novu opremu i dopada mi se shoping. Bicke su za 250kn super, iako danas nije bilo vjetra, bilo mi je ugodno u njima, niti vruće nit hladno. Za dolje nadhlače tip-top, samo ih streseš i nema više ništa na njima.
![]() |
#30460 |
Moderator
|
Pa i nije, dosta sitne kapljice. Najviše me Jack zašpricao kad je bio naprijed. Mislim na spustu jel. Na usponu ništa, suva cesta. EDIT: U vezi špricanja, ipak ovaj mudguard i pomaže nešto. Jack nije vozio svoj klasični bajk već HT-a i nije imao mudguard i nakon par min spusta više nije ništa vidio. A meni očale i oči skoro bez kapljice.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 16.02.2013. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30461 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mogli ste napisat da idete cestom. Ja sam si bas premisljao bi ne bi isao, onda kad sam vidio onu jutarnju kisicu rekoh nejdem, pa sam na koncu ipak otprasio vrlo angaziranih 1.5h ceste. Upravo se vratio. Za razliku od vas ostalih ja sam utreniran na najjace, bilo za bajk bilo za snowboard (napokon otpustila rebra pa mogu vjezbat ko covjek), snaga i razgibavanje prakticno svaki dan...samo jos da kile spustim, i da se snijeg otopi, i mogu odmah startati po onom svom popisu vrhova za 2013. s DB-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30462 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Hebate kolko ima snijega gore..nego cujem da se je Destroj poceo bavis servisima shockova..bas me nes rebound zeza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30463 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ja si trebam posteni alat nabaviti, zmija je majstor ![]()
![]() |
![]() |
#30464 | |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() Ja isao malo bordat danas, gore stvarno ima hrpa snijega tak da jos neko vrijeme bajk miruje. Ali fala Bogu nasao sam dostojnu zamjenu. OT: Na proljece napokon planiram zamjenit kocnice, sadasnje MX4 sa Deore m596, sto mislim da ce mi bit dovoljno za sada. Nazalost za zamjenu bajka se trenutno nema para ![]() Trenutno mi se ovo cini kao najbolja ponuda: http://www.bike-discount.de/shop/k49...t.html?mfid=43 Neka preporuka za rotore? Isao bi naprijed na 180, a iza na 160. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30465 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Jucer sam kupio od mckinleya ruksak crxss 18 jer mi treba neki tanki i lagani ruksak za treking i tek kada sam dosa doma sam skuzio da ima i mrezicu za kacigu. Cifra je bila 210kn sa popustom. http://db.tt/T7xSfOiu |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30466 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#30467 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Gore je za divlje bordanje sve dušu dalo. Gledam onu 57-icu i mislim si - jebote što bi bilo dobro zbordat se dolje ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#30470 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Kontam da je Platak, rice je Goranin ![]()
![]() |
#30471 |
|
![]() |
#30472 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Te SLX sam bas i gledao, tak da ce vjerojatno ti i past. Tnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30473 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zlayo ti ima Avid HS1 za stvarno sitne novce, sam ne znam jel mu 180 na raspolaganju, samo 160. Te Slx sam ja mislio uzet ali nisam kad su ovi HS1 od Zlaye jeftiniji, a ništa lošiji. Na Grmi rade dva dečka (grma boy i frend sa Demom) neku novu suludu stazu, kreće kod vrha u smjeru pogleda na grad, trenutno je još probijaju. Tko ima muda i bajk sa opakim HA bi mogao se dobro zabavit.
![]() |
#30474 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30475 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30476 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() 57ica je bezveze za boardanje, treba ici na sto strmije, inace nije zanimljivo. U donjoj polovici ima premalo snijega tak da nista od spusta s vrha do dna - osim ako ne napada Od srijede do subote opet snijeg (4 dana!!!), cim padne novih 20-30cm morat cu opet na GO i izvozit sumu uzduz i poprijeko. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30477 |
|
![]() |
#30479 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Uzmi ti SLX i mir. Ne kažem da možda ti avidovi neće raditi ok, ali sa ovima nećeš i ne možeš fulat. Primjer formulini rotori su očajni na shimanu, i to u više slučajeva provjereno. A i inače nisu nešto, a i avidovi su skloniji piganju, ne puno ali jesu.
![]() |
#30480 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|