|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ajde svaka čast na prvom turniru ![]() Taric je super supp (jedini koji imam atm ![]() ![]() EDIT: Evo odigrao match s nocturne, jungle, 11:4, quadra.. Onda s gulsom odigrao 2 meča, prvi diana mid 12:5:15, drugi kata mid 8:2:9 ![]() ![]() EDIT2: Evo probao i ja Smeće.. I tako tako.. Težak je za mane, nekak mislim da ima i boljih supporta ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.02.2013. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Replay sistem na PBE verziji pusten u fazu testiranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() BTW. first look novog chara... http://www.surrenderat20.net/2013/02...-at-quinn.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ivako ionako imam 5 rune page-ova, pa champ koji me zanima jednostavno kupim, neovisno o cijeni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
|
Ja iskreno smatram da 5 rune pagova nije dosta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
|
Ovisi što sve igraš, da li igraš na razini da su ti potrebni još? Ja imam: AD AP AP+Mana Support Amumu Jungle S time da mi je to dosta za mojih trenutačno cca 1600 gejmova odigranih ![]() naravno, budem sada počeo kupovati masu random champova da popunim kako bih se mogao mijenjati kada bude ranked ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
|
Naravno da ne igram, ali npr. ja imam 3 različita supporta.. xD 2 su mi potrebna.. Jedan za tarica i jedan neki ajmo reći default za supportove... Taric treba speed dok netreba toliko armora, a ostatak ima više armora.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Druga promocija! Yay! Ak nastavim ovak, začas na silver! ![]()
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.02.2013. u 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ostalo je dost isto, samo se promjenil način na koji dolaziš do određenog nivoa npr. prije si igral igre i dobival' / gubil' elo, oviso o ratingu bio si Bronze (između 0 i 1149) / Silver (između 1150 i 1499) / Gold (između 1500 i 1849) / Platinum (između 1850 i 2199) ili Diamond (iznad 2200) od ove sezone (Season 3) su maknuli taj sistem i pretvorili ga u "ligu" U ligi imaš i dalje "rangove" (Tier) - Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Challanger, svaki od tih ima 5 divizija (osim Challangera) S tim da je divizija 1 prva, divizija 5 zadnja i sad recimo, ako želiš promociju iz jedne divizije u drugu trebaš igrat igre i osvajat bodove (League Points), dok dođeš do 100 LS, ideš u promotional igre, njih je 3, a ti od toga trebaš pobjediti 2 npr. ja ako želim iz Bronze II u Bronze I, trebam doć do 100 bodova prvo (pobjeđivanjem u igrama, ali ako izgubiš game, gubiš i bodove), i onda pobjediti 2 od 3 promocijske igre, ako to sve napravim, onda sam u Bronze I e, ako želiš iz jednog ranga u drugi, onda trebaš doć do prve divizije i onda opet 100 bodova, ali onda trebaš pobjediti 3 od 5 promocijska gejma npr. ja kad (i ako) dođem do Bronze I, ako ću htjet u Silver V, moram doć opet do 100 bodova, i onda pobjediti 3 promocijska gejma http://riot-web-static.s3.amazonaws....nal-EU_ENG.jpg
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
|
Makar je taj novi sistem malo i zeznut, frend je na gold I i treba ići u platinum (s timom), i pobijede i dobiju 4 boda, a kada izgube, onda gube i po 16 bodova ![]() Danas sam skoro srušio rekord u brzini pobjeđivanja u ranked, trebalo nam je 15:55 da srušimo nexus (rekord je bilo 13 minuta) ![]() umre im akali u 2-3 min (odmah nakon što su krenuli igrati na chatu REPORT KASSA TROLL itd. itd.) i kaže "I FEED, COME TOP FREE KILLS"...debilana, makar mi na lolkingu piše 25 minuta da smo igrali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
pobjedim, dobijem 12, zgubim, popušim 28 al' ajde, sad ovo sa bodovima kak tak ide
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jesi od prije igrao ranked pa su te odmah ubacili u lige ili si igrao onih 10 kvalifikacijskih mečeva pa su te onda ubacili u ligu? X-plosiv onaj turnir si igrao na EUNE? @Mommi Moraš odigrat 10 kvalifikacijskih mečeva i onda te ubace u ligu. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 17.02.2013. u 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Dakle igra "odluči", na osnovu raznih kalkulacija, da nekom nije skill level na dovoljnom viskom nivou za Platinum i pokušava ga srušit ili zadržat na Gold nivou. Sve u svemu opako komplicirano, pa tko voli nek` izvoli: http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system Ako se ne varam detaljno objašnjenje MMR-a ima negdje na Liquipediji, ali sam preljen za tražit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
pa su me stavili u Bronze IV, sad eto došo do Bronze II realno, ako znaš igrat svaku poziciju, spreman si za Solo/Duo Q mene to recimo najviše živcira dok doleti netko na ranked pa kaže da nezna igrat ništa osim mid/top/adc ili da nema champove za tu poziciju pa čemu onda uopće igrat ranked ? :S
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 17.02.2013. u 18:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
|
Izgubio danas 2 rankeda, i stvarno mi je dosta vidjeti Garen-a. Znači napravi warmog i sunfire, i on trči ispod 3 turreta za likom da ga zaulta. Igram sada Katarina vs Annie i izownam je na midu, ne može ništa, ali naravno, naš jungler dobije dc i započne igrati kada smo većb ili 4-5 lv..dobro, sve to ur edu ali onda draven s njegovim buildom 2x doran blade i onda idemo na..frozzen mallet. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ima dmg i sustain
![]() |
![]() |
![]() |