Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.02.2013., 18:02   #5611
Mirrim
Registered User
Moj komp

Mirrim's Avatar

Datum registracije: Jun 2012
picajzlaaa slažem se s tobom u potpunosti.
Igro sma D3 neko kratko vrijeme, zaradio nekig 120-150€ na RMAH i sve to što sam tamo zardaio + od prodaje D3 accounta sma lijepo njima za support dao.
D3 se ne može mijeriti sa svojim prethodniciama (D1 i D2) a ni nakon cca 100 updateova neće biti ni blizu PoE.
PvP u D3 najavili davno prije bete, s time se reklamirali i dan danas nisu u stanju srediti igru kako spada i dodati PvP... Žalosno
Mirrim je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2013., 18:18   #5612
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ja danas ušao nakon update-a i treće elite odmah dobijem Plan : Amulet s Strenghtom .....nakon toga odmah Plan : Rukavice .....i poslje toga dam bratiću da malo farma i liku odmah ispadne legendary set spirit stone znači ne vjerujem ja nikako ništa , on sjedne 2-3 elite i PAF legendary
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2013., 18:38   #5613
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Ne zelim trolati tu u D3 threadu sa PoE, ali samo sam htio postati jedan detalj iz patcha koji su danas za PoE izbacili, usporedbe radi, posto je sinoc i D3 patch izasao.

Dakle GGG patch igru otprilike jednom tjedno, kako kad, a evo sto je samo jedan DIO patcha:

"End-game Map Changes:
Added 11 new types of Maps: Arsenal, Arcade, Ghetto, Promenade, Temple, Colonnade, Bazaar, Crematorium, Precinct, Shipyard and Shrine.
Map progression now extends to area level 77.
Maps which had the same level topologies as other maps now have their own new layouts.
The Labyrinthine mod now provides a more consistent increase in maps and is comparable to the Massive mod on applicable maps.
Some existing maps have had their bosses changed or reworked.
Some recipes for upgrading maps produce a different map than they did previously."

Dakle, igru radi 18 ljudi i BETA je...Activision/Blizz je multi nacionalna mulity-billion kompanija i treba im tri mjeseca da izbace patch koji se ne dotice ni jednog bitnijeg dijela faila kakav je D3...ok, uveli su BRAWLING, svaka cast

Jos jednom sori kaj trolam, ali tesko je preci preko ovako necega

Naravno kad je PoE beta izasla poprilicno nepotpuna u smislu levela i sad je dobila povecu nadogradnju. Nemres to usporedivat.. Ak bu im svaki patch bio takav onda svaka cat ali nebu.

Dalje o D3. Sve je isto bar za meni. Isto smece, iste frustracije i besmislenost. Odigro skoro 2 sata danasi najradje bi opet uzeo pauzu. Osim toga sam negdje u ono malo igranja prije patcha slucajno vendoro ring od per sto milja i to bi mi mogla bit tocka na i. Odokativno imam 100njak eura u opremi i mislim da cu to sve postavit na rmah i dalje cu igrat ak cu igat, gol.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2013., 19:10   #5614
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Ljudi, meni niste vi jasni. Osim ivana77 koji je fanboy/trol samo takav (you go, girl! ), svi pljuju po igri, ali je i dalje igraju.

Ja sam svoje o D3 odavno rekao, deinstalirao i nisam je taknuo par mjeseci. Ovdje dođem vidjeti da li se nešto promjenilo nabolje i da li je ima smisla opet instalirati, ali čitajući postove, vidim da D3 postaje sve veće smeće (ako je to uopće moguće)...
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2013., 19:16   #5615
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Kad u PoE skupite 1000+sati igranja kao u diablu, onda usporedite te 2igre. Diablo ima jako puno nedostataka, ali je PoE smeće.. sumnjam da će biti ljudi koji će to igrati dugo.
Sto se tiče dropa, zavrnuta je igra za mene totalno. Nisam dugo ništa dobio, ali sada bar leveli idu brže i može se igrati public MP po izboru.
Staro 13.02.2013., 19:18   #5616
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
možemo mi tu razglabati koliko želimo, ali činjenica je ono što ivan77 kaže ... Diablo 3 je trenutno najbolja h&s igra koja postoji ... ako gledamo mehaniku, igrivost, mogućnosti, grafičku komponentu, zvuk i sl. to je ukupno solidni poluproizvod ali je dovoljno da pomete konkurenciju. probajte zaigrat Diablo 2 i vidjet ćete da to ne prolazi više. u ono doba je to bila vrh igra, ali to vrijeme je prošlo.

osobno odigram koji sat-dva D3 tjedno, mogu oni stavljati patcheve koliko žele, praktički se ništa nije promjenilo i igra je sve dosadnija a uskoro će izgubiti igrače. PoE je trenutno zanimljiv, ali neke stvari ne mogu prožvakati i kroz neko vrijeme će postati sranje.
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2013., 19:30   #5617
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Ljudi, meni niste vi jasni. Osim ivana77 koji je fanboy/trol samo takav (you go, girl! ), svi pljuju po igri, ali je i dalje igraju.

Ja sam svoje o D3 odavno rekao, deinstalirao i nisam je taknuo par mjeseci. Ovdje dođem vidjeti da li se nešto promjenilo nabolje i da li je ima smisla opet instalirati, ali čitajući postove, vidim da D3 postaje sve veće smeće (ako je to uopće moguće)...
Iskreno? Igram je zato jer nemoram igrat u kontinuitetu da nebi izgubio "nit" kao sa witcherom ili većinom drugih rpg-a, s njima kad ne igraš 2-3 tjedna neznaš više di si u igri, što si , kamo trebaš ić, a u diablu je totalni brain dead - sjeci, crkni, sjeci još malo i tako dalje, nema opće potrebe razmišljat tipa di sam našo onog krelca što mi je dao quest taj i taj ili di sam našao onaj item u kojem dućanu je bio da ga odem kupit kad sam skupio gold...
Staro 13.02.2013., 19:52   #5618
Garro
Premium
Moj komp

A znam, ali da od igre tražim braindead, igrao bi pasijansa.

Mislim, svakom njegovo, o ukusima se ne raspravlja, ali da mene toliko igra smeta kao što je moguće iščitati iz komentara, ne bi je igrao. Ovako mi igrači D3 ispadaju mazohisti.

Zeka, zeka!
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2013., 19:56   #5619
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Išao sam malo wda provozat da vidimo o kakvim se planovima radi i padne mi plan za int shouldere, odma sam roknuo 8 puta i dobio shouldere kaj bi na ah vrijedile 100 mil barem

Razmišljam da vratim monka samo da se dokopam recepata za wda...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2013., 19:59   #5620
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Išao sam malo wda provozat da vidimo o kakvim se planovima radi i padne mi plan za int shouldere, odma sam roknuo 8 puta i dobio shouldere kaj bi na ah vrijedile 100 mil barem

Razmišljam da vratim monka samo da se dokopam recepata za wda...
ne razmišljaj nego napravi to da se možemo šlepati na tebe!
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2013., 20:07   #5621
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova

lol ma kakvi.. Osobno upalim dablo jednom u dva tjedna, odigram 15 min i odmah se sjetim zakaj sam prestao igrat.. gasi, pali poe il nesto trece i deri.

da imam 1000 sati u diablu valjda bi se propucao

a oni koji kazu da je poe smece, bas me zanima do kojeg levela su dogurali?
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2013., 21:27   #5622
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ok, PoE ima ogroman skill tree. I razlicito je od D3 na svoj nacin.
Kad predjes diabla, dalje samo dizes level tezine i grindas ponovo iste levele i nadas se itemima.

Kad predjes PoE, jel se dobija nova radnja? Nova podrucja? Nije, opet grindas i levelas se za bolje iteme.

Za mali tim ljudi, PoE je fantastican uspjeh sta su napravili. Al mi se ne svidja bas, D3 ima puno bolje i ispoliranije kretanje i nisanjenje mobova, doduse puno vise ljudi je radilo D3.

I na kraju se namece ponovo usporedba diabla i dungeon siegea kao u svoje vrijeme, slican sistem igranja, diablo ima nestos voje, drua igra nesto svoje a fanboysi se svadjaju koja je bolja.

Sta se tice igranja diabla i sranja po njemu, kupio sam igru i igram, i to mi daje pravo da komentiram sta mi se svidja a sta ne u patchevima. Em je ovo D3 topic a ne prepucavanje oko D3 = PoE.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2013., 00:19   #5623
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Danas dobio 9 legendi i ukupno 6 planova Đorao sam se sa STR planovima za INT planove, tak da imam fino 3 INT plana, pa bum malo probao da vidim jel ima smisla
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2013., 02:54   #5624
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma ti planovi padaju kao gljive poslje kise, ielite ih daju a cak i Skeleton King bacio jedna odma na pocetku jutros, jos mi ostala dva STR plana u stashu viska koja nitko nece ako se tko oce mjenjat za bilo koji drugi plan neka mi se javi, stvarno su povecali drop, igrao sam mp0-1-2-3 danas, cijele actove a i na preskakanje, nevidim razliku u kolicini Demonic essence koji pada, nema pravila, evo maloprije na mp0 s NV1 mi pade skorn od 1300dps s dex, pa sad ti misli.

Uglavnom, sad na mp3 je milina gledat kako se paragon dize, osobno mi se svidja ovaj patch. Nije lose.
Staro 14.02.2013., 07:56   #5625
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Demonic essenci i planovi se broje ko rareovi. Tj. efektivno su smanjili rare drop.

Dobro su to oni upakirali da se "ne skuži"...
Staro 14.02.2013., 10:35   #5626
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
A bas sam to komentirao sa kolegom, jesu planovi upali na listu kao +1 drop, ili su zamjenili mjesto vec jednim postojecim. Efektivno, jedan drop manje.

Ne razumjem kako igra radi loot drop, tipa ako rolals rare, dalje rolas hoce bit recept a ako ne bude recept hoce se rollat za drugi rare ili se degradira u plavi. Ko ce znat inner working sistem..

Edit:
Jucer sa kolegom bacio siege-cydea-azmy run, i guzicar na Mp2 dobije 2 recepta u prvom runu. Ja nista, al zato 4 legya. Sve smece, standardno. Ali je jedan bio komedija, vidim goblina, roknem ga jednom i gledam legendary na podu...a gob jos ziv. WTF, onda se sjetim da mu nekad zna ispast item iz djepa kad ga udres na random. Ajde i to sam vidio.

BITNO.
Krepao na eliteu, warp nazad na kolegu, uletim u sobu a legendary na podu. Ok, on je ubio elitea i pao je item, sad jel to bilo kad sam se ja warpao unutra ili prije neznam, al legendary nije davao ni zvjezdicu na minimapu ni na mapi. Tako da ako se netko oslanja na ovaj novi signal sistem da samo uskoci na mapu i opali TAB da vidi jel ima sta, moze bit zajeban. Pa se pazite.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2013., 10:43   #5627
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Nekom logikom, svi itemi klasificirani kao određene kvalitete (rare, legendary, set), uključujući i recepte, su jedna vrsta itema. Dakle nije da rolla prvo recept pa onda dalje ili obrnuto. To naprosto nema logike

Svi žuti recepti su ekvivalent rare itemu, to se može skužiti kad imaš 5NV i dropa ti samo recept od elite.

Žalosno je da i dalje moram skupljati stotine milijuna golda da bih se dokopao željenih itema, a ne da imam nekakvu šansu da mi taj isti item padne. A i kad padne onda je u većini slučajeva instabrim. 20mil golda za najjači gem koji ne možeš kasnije ni prodati na AH. Moš mislit.
Staro 14.02.2013., 11:26   #5628
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Napokon da sam napravio dobar posao u diablu, jučer su cijene goldu na rmah bile ekstremno niske, a kako sam imao love na bnet acc kupio sam sav gold koji sam mogao, ugl za 30 € sam kupio 240 mil golda.
Danas se cijena vratila na staro i stavio sam u prodaju 250 mil golda, 65€ - prozivija i sjeda na paypal, dakle oko 40 € bi trebao dobit van.
Ja zadovoljan.
Ali mi se monk gear nije prodao niti jedan komad...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2013., 12:28   #5629
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Ja sam jako zadovoljan igrom sada poslije ovoga patcha, konačno će biti kraftanja svega i svačega. Drop me stao max, a onda sinoć u 2runa cijeli set chantodo za mog wizza, pa set helm za monka, vile ward za barba i manticore sa 1socketom, ali puno jači od starog koji sam imao. Bio sam očajan, ali mi se vratilo.

Prije patcha run mi je bio max 20m exp, a sinoć 90m. Kada doguram wizza na lev100, wizz ide u mirovinu.

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 14.02.2013. u 12:38.
dean225 je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2013., 15:33   #5630
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

uspio prodat WH belt za 300mil golda! wuhu!
Staro 14.02.2013., 16:38   #5631
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ja skrafto do sad 50 ringova za baraba i 49 ih je totalno sranje, jedan je ok. Ajd bar je to zanimljivo i isplati se faramat na visim levelima.

Staro 14.02.2013., 18:41   #5632
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Kripparianov pogled na revolucionarni patch 1.0.7

potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2013., 18:50   #5633
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ma ja na AH nist nemogu prodati vec danima, valjda losi itemi

Uglavnom danas mi palo za barbara bracers i belt, fino dizu dps i life, sad ih malo nosim, da isprobam . I sve palo na mp0, stvarno nema pravila.

Isao sam praviti si rukavice s STR, 65komada, ni jedne jedine koje valjaju. Sutra nanovo.
Staro 14.02.2013., 18:53   #5634
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Čekaj, Krip je isto prestao igrat?
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2013., 19:12   #5635
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Nije to. AH je bio pao. Možda zbog toga ništa ne prodajete. Jeste primjetili da je igra dosta olakšana? I da monsteri imaju manje lifea.
Staro 14.02.2013., 19:25   #5636
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Čekaj, Krip je isto prestao igrat?
Dok je došao GW2 je njega par tjedana igrao (dok ga nisu bannali), od onda pa igra samo Path of Exile i povremeno raida u WoWu tu i tamo (ali jako rijetko).
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2013., 19:36   #5637
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ovak Krip bi trebo radit neke vjezbe za vrat, dubit na glavi ili nest jer me svaki put fascinira kakv tanki vratic ima ili je to opticka varka zbog izuzetno velke glave.
Staro 14.02.2013., 21:51   #5638
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

lol

(za ovo gore)

evo pao i prvi marquise plan kod mene, i to na mp0, kad oce onda oce ... :

Staro 14.02.2013., 21:54   #5639
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Meni je jučer pao za marquise ametist al sam ga frknuo za nekih 1.7 milja...
Staro 14.02.2013., 22:57   #5640
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

BO-tao sam Tal's amulet i nema ga nigdje, odlogirao sam se, prebacio RMAH pa nazad na gold i nema ga... jel moguće da je netko u istoj sekundi napravio buy out i da je njemu otišao prvome, a meni svejedno uzeli 25mil golda?!?!?!

EDIT:

sve ok. zablokirao prokleti AH -.-

nabijem ih...

Zadnje izmijenjeno od: lateralus_eye. 14.02.2013. u 23:03.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na