|
![]() |
#5581 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Sad isao testirat Alakaizer run sa WDom kojeg bildam, Mp0, padaju jednako ako ne i vise nego na Mp2. Tj, vise sam dobio legandary itema sa NV 0-2 nego sa full 5 stackom. Go figure. Sa DH imam cca 330 MF, sa WD jedva 130MF, a palo je par finih stvari. Toliko o MF i kvaliteti, sve je puka sreca. ![]() Pocnem run, stvorim se u arreat crateru, prvi mob i bam, legendary inna belt... NV 0. Pa se ti sad misli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5584 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam ulozio 10 dana pauze i ne pada mi na pamet igrat do ne stave taj patch. Em sto je dosadno, em sto nista ne dobivam ni prodajem a nema ni golda ni da kupim nest. U zadnje vrijeme mi je postala turbo frustrirajuca i dosadna i muka mi je bilo uopce pokrenut igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5588 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() A ja sam sinoc potrosio 12M na gemove, ala je dosadno klikati, dobio konacno recept za 54 i 58 Ruby,u jendom runu, i sve crvene pretvorio sto sam imao, na kraju dobio 2 54 i 2 50 pa sad ti misli, 58 jos nedosanjan san ... crveni vise nema ... sad opet frmati za jos minimalno 200-300 crvenih ... a kako rijeko padaju. A namjerno necu kupit na AH. Kad volim sado-mazo ![]()
![]() |
![]() |
#5589 |
Guest
|
Nego mene zanima , za one koje us probali , da li su ovi itemi koji se radeod demonic essence , recimo u rangu "immortal king" seta? Ono , "high-end"? |
![]() |
![]() |
#5590 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
*ebo ih patch, osim što više nema legendary drop čak su i smanjili rare drop. Prije patcha mi elita dropala 4-5 rare sada kada dobijem 2 rare sa nv5 to je bingo. Baš mi se počeo gaditi blizzard ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5591 |
Premium
|
Da iskreno kazem, mislio sam da seres. Nema shanse da ce nerfat dropove zutih... I bacim 3 runa, pas im mamu, sad bas ako ti baci 2-3 zuta to je lutrija. Dogodilo se u 3 runa tocno 3 puta. Cijela grupa na NV5 bacila samo 2 bijela i 3 plava, goblin ne baci niti 1 zuti, i to ne samo jednom, nego se par puta dogodilo. Vjerovatno su htjeli sredit poplavu itema na AH, i smanjit dropove pa ce cjene ic u nebo, a ti neces moc kupit pa ces craftat smece za osobno koristenje. P.S. - so far nijedan recept. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5592 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Neka je smanjen drop. Samo neka nam nekada padne nešto korisno. Šta mi vrijedi 5žutih kad nisu ni za jedan moj build.. Pa danas da slažem lika, nebi bilo moguće opremit ga za igrat na infernu koliko je drop očajan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5593 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
žuti isto padaju ko prije...leg sam prvi dobio nakon 10 min...smeće naravno. Ostalo ko i prije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5594 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nema puno razlike, recepti padaju, ukupno 5 i od toga 4 sa intom i jedan sa str koji sam odmah prodao za 4mil. Pokušao odraditi brzinski 3 amuleta sa intom, sva tri normalno sranja, izgleda da će oko 100-tog biti nešta :P Sve ovo je da se smanji gold jer ga ima previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5596 |
Guest
|
Blizzard , dobar posao i support kao i dosad! Public games sa MP levelima je sam po sebi dovoljna novost, ostalo , PVP , novi itemi su samo bonus! Pravi primjer kako se pravi igra i podrška za istu! |
![]() |
![]() |
#5597 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
sev je to u startu trebalo bit tako, pvp kao arena 4v4 je najavljen od početka, i zajebali su nas, tako da krpaju svoje gluposti sada.
![]() |
![]() |
#5598 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() još će na kraju uvest i plaćanje "patcheva" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5600 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Dropovi su i dalje sranje, i mobovi su i dalje sranje pojačaju plague jer je kao preslab i nerfaju molten i onda svaki treći mob ima pagued, molten i frozen, koji krac mi znači kaj je nerfan kad me šupak smrzne i nemrem se maknut iz ghovna pol minute, svaki mob ima 5 kurchevih affixa i svaka kombinacija ti donosi isto bodova, isto golda i isto šanse da dropa nešto tukao ti njih 5 minuta i poginuo triput ili ih pregazio umjesto da naprave da ima dva max tri affixa čije kombinacije imaju smisla ili da ak već oće ovako daju različitu šansu da nešto dropaju ovisno o generalnoj težini istog... Moram priznat da mi ova igra sve više ide na jetra...
![]() |
#5605 | |
Premium
|
Citiraj:
Glede mobova, sta kolega gore rece, naletim na grupu, molten+frozen+plague i za bonus arcane i fast. Cijeli ekran u svim bojama i ljubicasta sranja sta se vrte, nemas gdje da stanes da ne dobijes 3 kviska odjednom. Barem sam bio sa WDom, spirit i adio, stoka za menom jer su pobili minione, kako ih zaljevam tako crittovi spustaju cooldown...anyway, nakon par minuta sta ni sam neznam kako sam prezivio, pobijem ih....niti zuti drop. Goddamnit. Probao sa pug ekipom MP3, ja sam znao sta ce bit al eto neka vidimo pametnjakovice, svi P50+, ja noobara sa P20. Racunam na extra komediju za oskara u keepu, i bilo je ![]() Kamikaze se zalete, a sad imaju MP3 + 4 igraca = ohoho helta, pobilo ih ko zeceve ![]() Kad najobicniji goblin ima po 1-2m helta, cijela grupa ga malti par sec, a dolaze u hordama. Kad smo dosli na grebatore (oni sa rukom kroz pod preko cijelog ekrana) u Fields of (s)Laughter, ekipa je ragequitala. Sve skupa, bolje me ide sa WDom sa 125k dpsa nego sa DH sa 220k. Nebo i zemlja razlika u igranju, WD samo trci i zaljeva kiselinom, pickup range 32+ pa i lovu i potove kupi na rubu ekrana. Trebao sam sa njom od pocetka igrat, nebalansiran lik do boli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5606 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni su u pola sata igre pala 4 recepta, 3 za blacksmitha od kojih čak nemam 1, i jedan radiant star ruby koji mi je isto falio ![]() Jedino što valja je što se može igrat mp lvl na pubu. Nadam se da će što prije otić monk gear da zaradim koji € na diablu.
![]() |
#5607 |
Avocado
|
Meni pao marquise ruby, al koji će ti iskreno to kiflek? ![]() Mislim, vidim da je pol ekipe otišlo na PoE, al meni se ni D3 nit PoE ne da igrat. Prodat CE da ostanem na nuli kolko sam ga platio je nemoguć zadatak. Who cares. No brainer igra za opuštanje na pol sata-sat će uvijek biti ![]()
![]() |
#5608 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5609 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Probao malo danas, nakon duže pauze i sve što mogu reći- back to path of exile it is.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5610 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ne zelim trolati tu u D3 threadu sa PoE, ali samo sam htio postati jedan detalj iz patcha koji su danas za PoE izbacili, usporedbe radi, posto je sinoc i D3 patch izasao. Dakle GGG patch igru otprilike jednom tjedno, kako kad, a evo sto je samo jedan DIO patcha: "End-game Map Changes: Added 11 new types of Maps: Arsenal, Arcade, Ghetto, Promenade, Temple, Colonnade, Bazaar, Crematorium, Precinct, Shipyard and Shrine. Map progression now extends to area level 77. Maps which had the same level topologies as other maps now have their own new layouts. The Labyrinthine mod now provides a more consistent increase in maps and is comparable to the Massive mod on applicable maps. Some existing maps have had their bosses changed or reworked. Some recipes for upgrading maps produce a different map than they did previously." Dakle, igru radi 18 ljudi i BETA je...Activision/Blizz je multi nacionalna mulity-billion kompanija i treba im tri mjeseca da izbace patch koji se ne dotice ni jednog bitnijeg dijela faila kakav je D3...ok, uveli su BRAWLING, svaka cast ![]() Jos jednom sori kaj trolam, ali tesko je preci preko ovako necega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|