|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Acer Aspire 7739g
Pozz Frend mi ima navedeni laptop koji služi isključivo za tri stvari net, Fifa 13 i League of Legends , znači ništa prezahtjevno.E prije tjedan dana je sve počelo čudno štekati.Naišao sam na dvije stvari koje su po meni čudne temp proca mu je 90c što mi je i za laptop previše(aida) a CPU-z pokazuje da mu je brzina FSB 133Mhz(133x4=532 ??? a proc mu je na množitelju 19x133=2527Mhz koji se mjenja pod opterećenjem ali preko 19 ne ide).Nije li to malo premalo za FSB??Po meni bi trebalo biti 266Mhz(266x4=1064).komp je pod garancijom pa ga ne smijem otvarati da ga ispirim ako se što zaštopalo.Kupljen je u Protisu.Šta raditi??Jel to sa FSB-om OK ili sam ja nešto pogrešno shvatio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nosi ga na reklamaciju. btw, obzirom da je riječ o Aceru, preporučujem ti da odmah uzmeš produženu garanciju na 3g. (cca. 400kn) jer imaju tendenciju rikavanja nakon isteka tvorničke.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ovo je presmiješno ![]() Rastavili mi taj laptop i skinuli hladnjak da zamjenimo pastu, kad ono ima naljepnica koja ide preko onih pinova na procu da ne dođe do kratkog spoja.Idioti su uspjeli naljepnicu naljepiti ukrivo i preko rashladnog bloka proca(ima dva preko oba su uspjeli).Naravno da hladnjak nije mogao nasjesti kako treba i dok je bilo paste između još je to i hladilo koliko toliko, alo kad se pasta stvrdnula ![]() Koliki idiot moraš biti da takvo što napraviš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|