|
![]() |
#5101 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Istina S2 je već old timer ![]() EDIT : http://www.everbuying.com/ Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 10.02.2013. u 13:43. |
![]() |
![]() |
#5102 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
A sajt izgleda kao da je napravljen u Sj. Koreji. Tvoje su pare ![]()
![]() |
![]() |
#5103 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#5105 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kad sam ja pokušavao dovući LG Nexusa iz dojčlanda (odustao zbog čekanja) u oko mi je upao ovaj 4X zbog sl. cijene od oko 300 eura novi (a vrhunski hw). Odustao sam izrazloga što ima locked bootloader. LG nije baš ažuran po pitanju sw updejta tako da su useri kod njega su osuđeni na stock ICS mislim EDIT: Izgleda ima par dana da su objavili da JB ipak dolazi - good news, sad je situacija po meni dosta bolja ![]() http://www.gsmarena.com/lg_optimus_4...-news-5502.php |
![]() |
![]() |
#5107 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5108 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
Koliko sam upucen ne moze se otkljucat iako dugo nisam provjeravao. Znam da je na xda bio bounty za unlock i peticija Lg-u da se otkljuca s njihove strane ali ne znam do kud je to doslo.
#5109 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Uspoređujete 4X i S2 a nisu ni isti rang. To dovoljno govori koliko je S2 dobar mob. Inače bez obzira na veličinu ekrana što to LG ima a S2 nema?? Nije vam dovoljno 16gb interne memorije, 1gb rama, dual core proc, 8mp camera, mali400mp grafa, amoled ekran, JB update??? Iskreno osim veličine ekrana ne vidim di je to LG bolji?? Zato kaj ima tegra grafu i quad proc?? |
![]() |
![]() |
#5110 | |
low_rider
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5111 |
Guest
|
Ekran je veći, a sam mob je mrvu veći od S2, baterija malo veća standardna, quad core proc (što znači i downclockan će raditi super sa još manjom potrošnjom), staviš svoj ROM i vozi. To je jedini uvjet doduše. S2 ne bi stavio official JB (kao niti od jednog proizvođača da mi platiš. Iskreno, isto vrijedi za iza gejfon. Ne bi ga imao ne jailbreakanog nikad). |
![]() |
#5112 |
Banned
|
Ne vidim poantu quad proceva kada većina aplikacija i igara još ne koristi dual corove kako treba. A za grafu mali 400 da ne pričam jer tjera zahtjevnije igre i više nego dobro. A ako želite veći ekran imaš i Note što jede LG po veličini a cijena isto ko S2, ko i ostali hardveraj ;D Nije da sam fetišista ali LG mi je možda zadnja firma šta se mobova tiče. Po svemu. @Mad_Duke: Zašto nebi stavio Jelly Bean na S2??? |
![]() |
![]() |
#5113 |
Guest
|
Jer mi kao članu Vucinih apostola religija brani da imam bilo kakav tvornički ROM na svom mobitelu. Već sam napisao gore, downclockan quad mi je uvijek draža solucija od više clocknutog dualca. |
![]() |
#5114 |
Banned
|
Nemam se potrebe zezat s customima jer mi i na ICSu radi super, a na JB bi trebao još bolje. |
![]() |
![]() |
#5116 |
Guest
|
|
![]() |
#5117 | |
Banned
|
Citiraj:
A igre koje to koriste ti nabrojim na prstima ruke, barem one koje nešto valjaju. E da, jesi znao da npr RIPTIDE GP na tom LGu ide dosta sporo, jer tegra mora tjerat dodatne detalje (čitaj valove) dok na S2 bez tih dodatnih detalja leti. Šta će mi onda Tegra ako mi se grije i trzaju mi igre zbog nje?? Manja reza kod S2 meni odg, bolje vidim ikone ![]() ![]() Mislim nije da branim S2, al ono rađe uzmem rabljen i ostane mi za npr PSP pa se igram ko muško ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5118 |
low_rider
|
Mislim da je vise nije tu stvar o dualcima ili kvdovima. Bitno je to sto su s2 u njusci 1800-2000kn a lg se da nac za 2200, star mj dana. Rijetki su samsunzi sa pravom garancijom nekoristeni i jos k tome jeftini. Ove polupismene konjine koje mi nabrajaju nove nekoristene s 1god gare kod mirko d.o.o. u vukojebini gornjoj ne racunam. Novi s2 s europatrade garom je 2300 u njusci a za toliko sam ja rijesuio svoj x4
#5119 |
Guest
|
Kakve veze ima veličina ikona ili bilo čega na mobitelu sa rezolucijom? |
![]() |
#5120 |
Banned
|
Pa ako je veća reza na manje ekranu dobiš i manje ikone |
![]() |
![]() |
#5121 |
low_rider
|
ekipa jel ima neko preporuku za android mob s 5" ekranom i solidnim spec a da nije note 1. Imao sam ga dugo pa mi je dopi... volim mjenjat mobove i uzeo bi note2 ali ne svidja mi sto je okrugliji od jedinice. vise volim coskove, nekak mi mob bolje lezi. Nesto tipa nadolazeca xperia Z mi se cini ok...
#5122 |
49%winner
|
@tonisostaric: Nexus 4 naspram SGS2 ima za koliko px veću rezoluciju, pa su ikone opet iste veličine. Android uredno hendla DPI size (ne fizički PPI) u odnosu na UI layout i fizičku rezoluciju ekrana (broj piksela). Ne treba shvaćati odnost manje i veće rezolucije na istoj dijagonali ekrana isto kao što je to slučaj na pc monitorima.
![]() |
#5123 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
#5125 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ikone se ne smanjuju sa velicinom rezolucije, android iscrtava relativno uzimajuci u obzir omjer velicine ekrana i rezoluciju, ne samo rezoluciju. Naravno, ukoliko nije drukcije navedeno u objektu koji se iscrtava.
#5126 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Pojavila se konkurencija Prestigiju u Dual-SIM segmentu, a prema karakteristikama i svima ostalima, Gigabyte GSmart Rio R1 i GSmart GS202. EDIT: Mrski Vemulj ga ima i dosta jeftinije: http://www.vemil.hr/proizvod/gigabyt...1500mah/38223/ http://www.vemil.hr/proizvod/gigabyt...1500mah/38222/ Zadnje izmijenjeno od: redscro. 12.02.2013. u 13:37. |
![]() |
![]() |
#5127 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Oooooo, stigel je JB za Xperiu T...ne znam jel za druge modele, no za T je. Idem instalirat pa javim kak ide... Verzia androida je 4.1.2. Xperia radi dosta ljepše, tj fluidnije(možda zbog animacija jer ni prije nisam osjetil lag), ostalo su sve pizdarije na vizualnoj bazi, recimo Xperia T JB i HTC one X JB se nemogu pariti kaj se tiće vizualnog efekta pa i brzine tipkanja zbog rasporeda...+ za Xperiau, ostalo javim kad malo stestiram... ovaj novi android je melem za oći. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: danc00. 13.02.2013. u 02:29. |
|
![]() |
![]() |
#5128 |
49%winner
|
Pošmirglani SGS2. E sad tek fino izgleda! ![]() ![]() ![]() Kromirani bezel nisam dirao jer mi ne smeta, ali glossy plastiku sam oderao. Jedino se još dvoumim ima li smisla isto ovako obraditi poklopac baterije, tj hoće li spužvica odraditi i rupice. Dolje glossy ![]() Pošmirglano običnom spužvicom za suđe, ona žuto/zelena gdje je zeleni dio malo grublji. Da ne biste mislili na metalnu spužvicu!
![]() |
#5130 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Možeš probati i sa onom spužvicom za poliranje, recimo ak si ikad gledal kak ti plinoinstlater postavlja cijevi za cenralno, pa sa onom finom brusnom spužvicom šmirgla krajeve cijevi koje lota i spaja! Ta spužvica isto obradi plastiku i finije, odlično izgleda, samo nemoj matirat ekran ![]() |
![]() |
![]() |
|
|