|
![]() |
#30301 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() Al bome dobro izgleda ![]() http://www.youtube.com/watch?v=IWH74VAcqYs |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30302 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
1080p i 30fps = hello jello ![]() danas sam ju isprobao u polumraku kako snima, i snimka je jedno 3-4 puta cisca od hero2 youtube usporedbe i slicna sranja me ne diraju vise, jer je danas nazalost sve placeni oglas, negdje sam skinuo kao raw snimku hero3 black, i sjetim se da je imala cca duplo manji framerate nego moja sada, jel vam moram govorit da je na tom reviewu h3 black popljuvana? gopro je firma koja ima iza sebe 4 generacije kamera, svaka je bolja od prethodne i mislim da ce se netko trebat jebacki potrudit da ih makne s trona, h3 black kosta, ali toliko i vrijedi,kolko para toliko muzike, uvijek je bilo i bit ce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30303 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo napokon sam kupio gume. Hvala vam na informacijama za ove žičane, ali gnjavio sam bez veze. Na kraju sam kupio Nobby Nic 2.25" Performance i Fat Albert Front 2.25" Snake Skin TrailStar, obje folding. Stvar je što mi to donosi bratov prijatelj iz Njemačke, a baš nema mjesta u prtljazi za gume koje nisu kompaktno spakirane. Žičana verzija je trebala biti Maxxis High Roller 2.35" za 20Eur i Continental Rubber Queen 2.2" za 12Eur. To ću nekom drugom prilikom dovući iz Njeme, bit će valjda još dobrih popusta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30304 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da je najbolje pričekat Sonyjev odgovor, ionako se koriste njihovi senzori vrlo vjerojatno, a stabilizacija puno pomaže. Možda uzeti AS15 u međuvremenu jer ako snimaš u 720p nema neke razlike, a moš proći skoro duplo jeftinije... ![]()
![]() |
#30305 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
jos jednom, posto me pohrani nekaj zaribal.... ona americka stranica je glupost, nobby nic nikad pa ni onda nece biti x-country guma, makar ju neki trpaju tamo, neznam zakaj opce gledas americku stranicu... ![]() u mtbu sam od 1994, rocket ron je predstavljena, oduvijek bila i bit ce x- country guma, usporedi su sa x-kingom koji je napravljen da otme trziste rocket ronu, ![]() a di on spada, gle cuda u x-country, to je kraj price ![]()
![]() |
![]() |
#30306 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
NN PaceStar ce ici i naprijed za probu da vidim koja guma mi najvise odgovara izmedju Hansa, Fat Alberta i NN-a tako da ubuduce ne filozofiram koje gume uzeti. Da postoji Hans 2.25 trileme ne bi bilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30307 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Oce tko sutra na sljeme pjeske? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30308 |
Registered User
|
Ja sam skoro potegao na Hansa 2.35, ali to bi sigurno bio overkil, pogotovo na mojim obručima. Ova kombinacija s High Rollerom za nazad i Rubber Queenom naprijed bi isto bila dobra gledajući uloženo/dobiveno, uz nešto veću težinu, ali to me ne brine. Drugi put ću to isprobati sigurno, samo neka opet budu ovako dobre cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30310 |
Registered User
|
Mitsuoka daj molin te pogledaj ovu stranicu https://www.facebook.com/SpottedST?ref=stream. Mislim da odgovaraš jednom od opisa, ja neću reć kojem, pa ako se pronađeš može bit super ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30311 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
rice, aj da više ne trolamo postove, ti si malo više upravu od mene. ![]() Iako smo tehnički oboje upravu. ![]() tj, ja samo čitam što piše na webu od schwalbea! ![]() Mislio sam da je američka ofišl stranica, jer dok u google trazilicu ukucam: "Schwalbe", izbaci mi na vrhu schwalbetires.com. Bit će da ameri iste gume trpaju u drugačije kategorije biciklizma od europljana. ![]() Na http://www.schwalbetires.com/ uredno piše da je NN XC i All Mountain guma. a Rocket Ron, Evo Tubeless, 26x1.85, 575g (125 kg) isključivo All Mountain guma! Dok na http://www.schwalbe.de (stranica s koje ti valjda gledaš), Rocket Ron Evo Tubeless, 26x1.85 uopće ne postoji! 26x1.85 ima samo TL Ready, 375g (85 kg) - ili kako bi ti rekao, papirnate gume! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30312 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
isuse kriste, dajte se prestanite prepucavat ![]() Ja imam XC gumu otraga, čak piše XC na njoj. Kaj, to znači da mi je bajk za XC? ![]() ![]() EDIT: ispiti položeni, di je lijepo vrijeme? ![]()
![]() |
#30314 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() Sprd među kolegama iz menze. Misliš da bi neka stalkerica znala koliko jedem... da bar postoji takva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30315 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
![]() |
#30317 |
Registered User
|
Znao sam da je neka zajebancija u pitanju, ali dobro sam skužio o kome se radi ![]() ![]() Sile ovaj video je prejak, ne bi bio da nema ovog ludog psa u njemu. Kakva legenda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30318 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
koristite li aplikacije za tracking i to ? Ako da, koje ? Instalirao sam endomondo, izgleda fora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30320 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() A sve ostalo je upitno. ![]() ![]() Istinabog, mozda je u pravu.. jer non stop placem za starim Marzocchi Bomberom. Radio je ko putar, dok je na Sidu sve nekako kenjkavo, pogotovo prespori rebound (cak i nakon servisa kod Zmije). Bajk sam kupio povoljno preko bolhe, jer su se bogati trendi slovenci pomamili za 29erima! Edit: Schwalbe, tubeless, XTR and the dog Sille ![]() http://youtube.com/watch?v=608o5ownreg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30321 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Nakraju sam iso sam gore danas po Bikci brzohodajuci a dolje trceci i sad mi nije dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30322 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
...ja sam jučer se nadasko od 10 do 16h, sa 2 pauze kafene+gablec i celo vreme na nogama, tako da sam se upalio od glave do pete, a još sam i 3 puta otreso (2 puta pošteno) tako da vratom imam radijus od cca 160 stepeni...naravno kaciga popila ostalo...šta ću kad neznam ![]()
![]() |
#30324 | ||
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30325 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
zvuci kao dobar posao u italiji buduci si zamjenil pol bajka ![]() koje bremze i koja stanga? @cuks - http://www.ebay.com/itm/Shimano-TL-F...item589ae1db3e |
![]() |
![]() |
![]() |
#30326 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30327 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#30328 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
E to je poznat problem s tim načinom zatezanja kod shimana. Ak nemaš loctiteta potrebno je nakon prve vožnje još dotegnuti šarafe (a i sa loctitetom je dobro provjeriti). dDariu se isto dogodilo pa je meni prenio informaciju i stvarno mi je nakon prve vožnje dobro došlo zatezanje pogona.
![]() |
|
|