|
![]() |
#30271 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Ja sam super zadovoljan sa HD na TLR obručima, jedino da ovo mlijeko više zabrtvi sve mikrorupice. Al to je ipak do mlijeka pretpostavljam... mogao bih ga malo više ulit isto. Stavio sam 125ml po gumi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30273 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Da nisam dozivio ne bi nista rekao ali sve ovisi o velicni rupe koju napravis. Ja sam imao udarac i u drugoj sekundi sam vec ljubio pod... jednostavno sam odmah izgubio tlak, nije bilo ono polako pa da skuzis i stanes na vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30274 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30275 | |||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nego, gdje ti pusta, na rubovima gdje sjeda na felgu? Nekuzim. Doletis sa optimisticnim tlakom na neki malo zesci kamenjar, recimo na onaj gadni na sredini 20-ke, gdje drzim putanju skroz lijevo po najgorem kamenju ![]() Citiraj:
![]() Ajd ako se skrsi na zadnjoj nekako ces jos i stat, al meni se recimo snakebite desio na prednjoj na gore spomenutom kamenjaru i sasuo sam se ko ckapi. Prebrzo sam dosao da bi uopce mogao stat, i prebrzo je tlak pao da bi uopce mogao doc do dijela na kojem bi stao. Jebat ga, ponekad nemam srece. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30278 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel itko pokušao složiti ghetto tubeless sa žičanim gumama (znači ne folding)? Pretpostavljam da će biti problema jer će se ta žica deformirati i onda neće dobro dihtati na obruču, pa je neću ni uspjeti napumpati. Žica me vuče prvenstveno zbog cijene, pa bi samo zadnju kupio žičanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30279 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30280 |
|
Kod mene su obadvije gume zicana verzija, WTB Stout 2.3 i Schwalbe Albert Performance 2.25. Radi bez ikakvih problema. Obruci su WTB Laserdisc FR prednji, Alex Rims Supra 34 disc zadnji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30281 |
Registered User
|
Ma mislio sam ako naručim te žičane gume da će doći složene ko i ove folding, pa će se ta žica iskriviti i onda će mi tu puštati zrak kad idem složiti tubeless. Ja imam Mavic XM117 obruče i s folding gumama sam složio ghetto bez problema. Naravno to je teorijski model, neću znat ništa dok ne probam u praksi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30283 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Hellou..pitanjce kaj velite na sic Fizik Nisene ??? Zakapario sam ga kod Pekara...cijena je 200kn i nov u kutiji dolazi ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30285 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Da to mi je jasno...mene je zanimalo mišljenje o kvaliteti i tako to...a pretpostavljam da bu mi bio ziher bolji izbor od sadašn jeg koji je bio stock opcija na Koni Blast...nekakav WTB Speed V Sport SE... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30286 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Kupio sam hero3 black danas ![]() kamera rastura, nemre se uspoređivati uopće sa hero2, gro je bolja, posebno u uvjetima lošeg svjetla, dinamički raspon je puno bolji, točnije mjeri svjetlo itd... i remote radi mrak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30287 |
Registered User
|
Pa kako bi onda zapakirali te gume ako šalju poštom? Vjerojatno ih saviju u osmicu, pa onda suprotne krajeve preslože jedan preko drugog. Čini mi se da tako ne bi deformirali žicu. Evo jedan zanimljiv pokus čike Sheldona http://www.sheldonbrown.com/rinard/tirebead.htm . |
![]() |
![]() |
![]() |
#30288 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30289 | |||
|
Citiraj:
I ja sam imao taj na svojoj Koni. Ok je sic za gradsku voznju, ali za duze rute zaboravi. Ono na sto trebas pazit je da ti sic nema debelu spuzvu, a ti uz to jos recimo nosis bicke sa pelenom. To ce te nazuljat sigurno. Ja sam trazio sto tanji sic, da skoro uopce nema spuzve bas zbog toga sto furam pelenu pa da me ne zulja na duzim rutama. Citiraj:
![]() Citiraj:
Da, u pravu si. Saviju ih ali im ocito ne smeta jer se ne spiga zica. Bar tako pise na netu, i nitko se ne zali. EDIT: sad vidim da je Deda dobio normalno zapakirane. Ocito jedni salju ovako, drugi onako, no nebi trebalo biti problema - bar tako ljudi kazu. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30290 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Moje ti je iskustvo da je zicani HighRoller drzao tubeless od prvog do zadnjeg dana dok je foldable HR2 burpao, a ja sam opet ljubio pod. Obje gume nisu bile predivedjene za TL. Po meni zica daje vise krutosti na spoju sa felgom pa bi to bilo bolje za TL, naravno pod uvjetom da nije nista spigano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30291 | ||||
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Stare gume, tj. Specialized Fast Trak su u mint stanju! Ripne se nisu potrošile ni pol milimetra, a gazio sam ih poprilično, em po cesti svakodnevno em po šumi povremeno! Dok ih budem prodavao, navest ću: stanje kao novo 98%. ![]() Kad opipam njih i NN, kao da pipam silikone i prave sise! Potonje ti utonu u prste! ![]() ![]() ![]() Očekujem trošenje po cesti na očigled.. ![]() ![]() ![]() Za 1.85 širinu 575g Rocket Ron i nije neka sreća za skidanje grama. ![]() Citiraj:
Jedino mi je super legla crvena boja, (model 2010god.) radi naljepnica na felgama.. ![]() A narucivanje naljepnica prek ebaya je triper kombinacija, jer nije to to,, sve su neke skenirane ne kompu i nekvalitetne! Mozda, ako se bobo911 bude rješavao svojih RM ZERO, ja ih upiknem. (ali bojim se da ih nece prodat, vec sam ga pitao) Baš smo ih vagali ovaj ponedjeljak kod Danijela u MP. Šiša me za cca. 900g (vagano s mojim starim gumama). Još samo trebam kupiti karbonski volan, lulicu, lakše kotače i skidam ga! ![]() Citiraj:
Pa priznajem da sam se zayebo. ![]() To govoriš radi zračnica, guma ili oboje? ![]() btw. kako si inace zadovoljan ghettom? Cujem da je ljudima to dosta velika "tlaka", između ostalog i radi konstantnog pada "tlaka"! ![]() Ico mi je pričao da se ispred njega na Dotki, nekom junaku u zavoju "izula" guma i da se frajer sašio po podu samo tako.. ![]() Si ti imao situacija plesanja i izuvanja zadnje gume? Citiraj:
![]() Zar se ne bi u toj situaciji sasuo ko ckapi i s ghettom? Ako je žešći i veliki snikebite sumnjam da bi uspio zacepit.. ili se varam?! Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 08.02.2013. u 15:11. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30292 |
|
![]() |
#30293 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zar si ti EVO,TL Ready gume stvarno tako cesto busio kao da su od papira? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30294 | ||||
|
Zracnica. Desi ti se snakebite i nema te. Citiraj:
No kada idem na voznje uvijek provjerim tlak. Najmanji mi je problem svratiti na benzinsku i vidjet jel sve ok. Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Na vanjskim gumama neces dozivjet snakebite, jedino ti se moze podrapat sidewall ili bas po sredini guma na neki ostriji kamen ako nemas srece. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30295 |
Avocado
|
Vozim NN 2.25 Evo triple nano compund triple ready 545g/kom već duže vrijeme. Prvo sam ih imao kao tubeless, bilo je sve ok (imao sam slime sranje od mlijeka), ali mi je prednja guma burpala na ex1750 kotačima. Na UST XT kotačima sve ok. Sad ih vozim na zračnicama i isto se ne buše ništa više nego bilo koje druge gume, fat albert, običan albert... Prednja guma mi je burpala u vožnji na medvedgradu, agresivniji zavoj i prenizak tlak (bio je oko 1.5 bar, ne mogu ti reći točno, ali premalo za agresivu). Dakle ti sa XC vožnjom ne bi trebao imati nikakvih problema s TL. Na tom dijelu na 20ki sam i ja skršio gumu sa zračnicom, nema tu pomoći, ak doletiš na kamen s optimističnim tlakom, a furaš zračnicu, bye bye ![]()
![]() |
#30296 | |
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ja nisam imal TL Ready, nisam ni jednom probusio, ali zato sto drugi jesu sam ih odlucio maknut... glavna poanta je tvoje kukanje za tezinom, a rocket ron u 1.85 je cista XC guma ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 08.02.2013. u 19:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30297 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30298 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Ali u na zalost potpunosti si u krivu!! ![]() nađi mi ovdje Rocket Ron HS 406, Tubeless, Art.No. 11700015, 26x1.85, 575g. ?! http://www.schwalbetires.com/bike_ti.../cross-country Oficijelna Schwalbe stranica za XC! dok se pod Schwalbe All Mountain uredno nalazi dotični model: http://www.schwalbetires.com/bike_ti...s/all_mountain A što se tiče Nobby Nica HS 411, Art.No. 11600070.01, 26x2.1, 475g, njega su stavili i pod XC i All Mountain! živio ![]() No u konačnici sve je to malo manje bitno,, najbitnije je da se što više vozi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30299 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Jedino velik plus herou je duplo veći framerate u 1080p (iako AC ima 120FPS na 720p ![]()
![]() |
![]() |
#30300 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam pitanje za buraze. Moze i za ostale ak ste WTB gume vozili. WTB stout, weirwolf ili prowler? Sirina 2.3 za prednju, broj manje ili isti broj za zadnju. Kak drzi, kolko se trosi? Pripremam si alternativu ak nebum mogo alberte nabavit
![]() |
|
|