|
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
KV-5 mi se cini najbolji iz osobnog iskustva. Na wot forumu sam vidio sto pisu ljudi o premium tenkovima. Naravno svakom je trava zelenija u susjedovom dvoristu. Iz osobnih susreta sa tim tenkovima došao sam do zakljucka da je kv-5 gori neprijatelj nego svi ostali. Istina spor je, ali cesto se dogodi da ga s leđa dingam, ravnu kupolu pod 90 dingam... Istina ima ono malo govno naprijed, ali vidim kako ekipa sakriva taj dio i owna po mapi. Dmg mu je solidan, penetracija isto. Recimo ako moram ic 1 na 1 protiv premiuma nekog, rađe bi se tuko s lowetom nego kv-5. Kad naiđem na KV-5 sa tier 9 ili 10, naravno izownam ga, ali isto tako i ove ostale. Nekako i matchmaking favorizira kv-5, ali to je subjektivno opazanje. btw, koliko vise permiumi dobivaju kredita od ostalih? Hmm, u zadnje vrijeme dosta igram wot, mozda bi i dao tih 220 kn za tenka, barem bi si rijesio problem sa parama. I mogao bi igrat u miru tier 9 i 10. Ovako kad god sjednem u is 4 samo zbrajam dmg i uzalud potrosenu municiju (dinganje, promasaji...). Cekam dok mi se ciljnik ne smanji do kraja iako bi nekad mogo i riskirat i puknut ![]() Zadnje izmijenjeno od: orbital_station. 05.02.2013. u 08:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Najbolje je prije shoppinga skinuti test klijent kad bude aktualan i isprobati što ti od tenkova paše. Imam Leve, Kv5, T34 i tip 59, najzabavniji mi je u zadnje vrijeme t59. Onda idu kv5 i leve tu negdje, s tim da kv5 ima daleko bolji MM. Sa svakim od navedenih profit je uvijek tu, ma koliko siemaka bilo u timu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
test server se pojavi prije novih patcheva, bude obavijest pod news kad pokreneš klijent. koliko znam nije aktivan, ali bit će u slijedećih mjesec dana sigurno, pa ako ti se ne žuri... bude ljudi, i tenkovi se kupuju, s tim da dobiješ 20tak tisuća zlata. sve se briše kad se test server ugasi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
30€ je koštao...ali koliko ja znam on se više ne prodaje.. ja osobno bi radije išao na t26e4 SP lowea ti ne preporucam jer je odvratno spor i mekan za popiz*** |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Maknuli su kv5 iz ponude opet,ne vjerujem...ja sam superpershinga zamjenio za kv5,superpershing me samo živcirao,nije heavy ali je sporiji od heavya,ima slab top i malo hit pointa...spaced armor samo na kupoli,tko danas više gađa drito u kupolu,u top...nitko,svi rokaju po donjoj ploči ili sam vrh kupole,tako da,superpershing je po meni jedno veliko ništa,oslabljeni i usporeni običan pershing s prosječnim armorom,osim na turretu.Uglavnom,tenk koji ne predstavlja nikome problem...imao sam ok statistiku s njim,ali nije mi sjeo. Type 59 je moja tiha patnja,samo čekam da ga vrate u shop.
![]() |
#1060 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Da li znas mozda kolika je penetracija kv-5 sa normalnim granatama. Nemam ni jedan tier8 premium tenk, uplatim si premium svaki mjesec, i mogu igrati sve jedan tenk,a da ne gledam na gubitke. Pare najčešće zaradjujem tako što igram specijale, pa na taj način stalno igram različite tenkove pa mi ne dosade. Ako bi uzimao neki tier 8 premium tenk uezo bi francuskog. Dosta brz, dobra penetracija (215), dobar for, oklopa nema, ali sto ti oklop znaci kad sad svatko moze uzeti gold granate i izbušiti te kao švicrski sir. I evo ako nekom treba zlata i premium tenkic http://e-sport.hr/forum/showthread.p...d=1974#pid1974 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo i mene u ovoj zarazi! Igram već desetak dana. Naravno najprije sam, naučen iskustvom sa serverima iz Diabla, instalirao NA verziju i bacio tri dana u vjetar. Krenuo sam na njemačke tenkove iz čisto subjektivnih razloga. Za mene je tenk = panzer. Znam da su dev-ovi nepristrani ko slovenci oko Piranskog zaljeva, ali još je slađe biti underdog :-) . Trenutno garažiram: - PzKpfw 38 nA za scoutanje. Prezabavan mali tenk za šuljanje i spotanje ako me MM ne baci u neki V+ tier. - PzIII za jurcanje po mapi. Fol medium, ali samo frontalno. Grindam za PzIII/IV kojeg si planiram ostaviti. - T-25 premium za $kupljanje i trening njemačkih med tank posada. Ingame nick mi je ck84 pa ruf mich an :-) .
![]() |
#1063 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1066 |
Guest
|
Šteta, poslije M3 Lee-a Ameri nemaju niti jednog lošeg tenka. U TD granama imaju par očajno sporih tenkova ali to je to, svi ostali su OK. Definitivno su najbolja nacija. |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() T82. Preciznost 0,55 na 100 metara, a šteta 410/350. 5 kom/min. Cilja 2,3. Ili TD sa topom SU-85. Preciznost 0,34 na 100 matara, a šteta 180/180/300. 10 kom/min. Cilja 2,3. Njemci su tu negdje kao i rusi, ali njihovi topovi večinom brže ciljaju. Ameri imaju jače topove, ali neprecizne. Vidjet ćeš koliko puta ćeš potrošit po nekoliko granata, a nećeš moći pogoditi dio tenka koji viri. Sa ruskim i njemačkim gađaš picinu dlaku. ![]()
![]() |
![]() |
#1069 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1070 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1072 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Krenut cu onda i USA granu u paraleli s njemačkom. Morali su nekako hendikepirati (=balansirati) švabe inače bi svi samo panzere vozili (izuzev potlačenih nacija u WW2). Moram naučiti gmizati iz baze jer odjurim i onda me pwnaju prije nego moj tim izgubi svoju zastavicu iz vida. Najbolje rezultate postizem kad ostanem 30 sec u bazi pa se onda pokrenem.
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 07.02.2013. u 08:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | ||
Guest
|
Ma gdje? Ima ih pet, 5 od 38 kategorija. A oni bi trebali biti precizni, jer im je to, navodno, prednost pred ostalim tenkovima. Kad se god priča o UP njem. tenkovima uvijek se poteže taj argument: "možda nisu najbrži, možda nemaju najbolji oklop, možda nemaju alfa dmg, možda nemaju DPM, ali su precizni". Precizni MAY ESS. Pogotovo u bitnim tier-ovima ih nema. U T6 i T8 TC-ovima ih nema nigdje, nigdje. U T6: KV-1S (RU) je osnova, T-150 (RU) i ARL44 (FR) su nekad blokeri, a sniper je isključivo M18 (US). U T8: baza su T32 (US) i AMX50-100 (FR), za rush IS-3 (RU). Scout je AMX13-90 (FR). Švabo je konkurentan jedino za SPG slot. I E-50M rastura u klanskima, jedini njem. tenk koji se koristi. Vozim/o ja Jagdpanthera, Tigere, E-75, E-50 i oba Panthera. Ali to je isključivo za moju zabavu u randomima. Nigdje gdje treba bit kompetitivan se ne smijem pojavit s njima. ![]() Citiraj:
![]() Kod Amera, a i općenito, osnova je T110E5 teški tenk. To je trenutno prvi pick svima koji traže T10 tenka. A i čitava ta grana je pre*ebena. Stvarno trenutno nemaju lošeg heavy tenka. ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 07.02.2013. u 11:53. |
||
![]() |
![]() |
#1074 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Guest
|
Pa normalno da ne valja kad si ga tek kupio. Treba ti 6th sense, rammer, vert. stab., motor, top i vjerojatno promjena taktike. P.S. Nije ti ni sa T20 išlo posebno dobro... Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 07.02.2013. u 15:05. |
![]() |
![]() |
#1078 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Nije jel mi neke mape ne pašu i onda se zaletim da izgubim,potom sam ga skorz apgrejdo,uzeo po prvi put premium,složio par dobrih partija i eto me na pershingu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Par korisnih linkova: http://www.wotdb.info/ Karakteristike tenkova, sa grafičkim prikazima kritičnih zona (vulnerability). Pitali ste se gdje gađati tenkove? Više ne! ![]() http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks Korisni modovi za WoT. Preporučam Scope Shadow Remover (uklanja zatamljeni dio ekrana u sniper modu), Accurate Damage Indicator (precizni indikator smjera od kud ste pogođeni), J1mB0's Crosshair Mod (odličan mod za nišan, dolazi u nekoliko verzija), i DAR Artillery Sight (nišan za artiljeriju sa kalkulatorom vremena leta granate i kuta trajektorije, vrlo koristan pri gađanju pokretnih meta na velikim udaljenostima). http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu Kaklulator za efikasnost. BTW, zbog mnogih stats paddera koji su iskorištavali ovaj sistem kako bi prividno imali bolju efikasnost, jučer je prepravljena formula po kojoj se računa efikasnost. http://www.noobmeter.com/ Kalkulator za performanse. Sadrži i WN6 Rating, po mnogim igračima najbolju formulu za praćenje performansi. http://hr.reddit.com/r/WorldofTanks/ World of Tanks na redditu. Nuff said. Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 09.02.2013. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|