|
![]() |
#30241 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30242 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30243 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: murina. 07.02.2013. u 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30244 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Oba bajka ne vrijede koliko za njih traze. Sad su bicikli na popustu i probaj ugrabiti neki na 20-30% (problem je naci adekvatnu velicinu). Evo ti jednog kandidata: BLACK FOREST 29r 3.0 U DSGu se da dobiti lijep popust u prednarudzbi, nazovi pa se raspitaj (ako vec nije kasno). Takodjer se da cjenkati, pogotovo ako je gazda u ducanu, ili ako nazoves gazdu ![]() Ako ti se ne zuri s kupovinom, a imas cash u dzepu laganini prati ponudu polovnjaka i garantiram ti da ces ubosti 29era za manje para od ova dva gore i za par klasa boljom opremom. Ovi novi i bez popusta sigurno nece nikuda pobijeci. Svi novi bajkovi s 5% popusta za cash su preskupi, kako god uzmes. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30245 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
sad su mi taman zavrsili ispiti i nadao sam se da ce se snijeg otopiti do podnosljivog, ali eto, jucer je opet napadalo. najveci snijeg po kojem sam se spustao sa sljemena je bilo 45 cm na vrhu, ali po stazi 12 se moglo lijepo spustiti, bas je bilo zabavno ![]() u petak sam bas planirao voznju, ali ne znam ima li koja vozljiva staza. zna li netko, jel se mozda moze doci do gorscice, buduci da ona nije tako visoko, a ima i makadam do nje? neki drugi prijedlozi za petak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30246 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() http://www.pohorje.org/mariborsko-po...e-slika-v-zivo http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...19117288_o.jpg http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...66439357_n.jpg Zadnje izmijenjeno od: crocus. 07.02.2013. u 11:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30247 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Pušiona... još prekjučer navečer bio sam pun nade, snijeg se rapidnom brzinom svugdje topio. Očekivao sam se da ce Sljeme napokon biti vozljivo ovaj vikend. Opako sam se brusio na vožnju, ali ova nova količina padalina me dotukla! ![]() Trenutno stanje na Sljemenu 55cm, od toga 22 novog snijega ;( S tim da za vikend najavljuju ponovo snijeg... Agonija se produžuje do daljnjeg! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eh.. što nisam šahist, pa sad ne bih imao ovakvih problema. ![]() Edit. Nik, (kako bi kolega Irvin rekao) "oklen" si naručio dijelove za bajk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30248 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() nego, jesi tinf proso?
![]() |
![]() |
#30249 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Makaki, dobio 11 a trebao 17. A i s tim rezultatom sam bio bolji od 70% generacije na ispitu. Ak sam vec 4 tjedna rokao po tinfu, valjda mogu jos tjedan dana intenzivno za rok ![]() Rage zbog pada sam iskalio na gradskom bicu i brijem da sam vilicu polomio ![]()
![]() |
#30250 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
ako ti je do vrcenja pedala, vozi cestu, odpeljaj se do cucerja ili nekam u posavinu... ![]()
![]() |
![]() |
#30251 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.bike-discount.de/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30252 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30254 |
|
![]() |
#30257 |
Premium
|
Iako ce vecina pocetnika prvo gledati razliku u mjenjacima (ne bas previse bitno), i vilici (jako bitno, ali na oba su entry level vilje, RS je vjerojatno bolja - bubam jer nisam probao ni jednu ni drugu), izmedju ova dva Focusa trebas posvetiti razlici u geometriji - u tom dijelu se razlikuju. Znaci trebao bi probati bicikle i vidjeti koji ti vise lezi, i naravno odabrati pravu velicinu. [edit] Naravno da se razlikuju u geometriji kad je ovaj drugi 26" ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 07.02.2013. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30258 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
EDIT:Rasprodan
"You never know what is enough unless you know what is more than enough." - William Blake Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 07.02.2013. u 22:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30261 |
Avocado
|
Evo jedna jako zanimljiva stvar za nas bajkere koji volimo blato: http://www.youtube.com/watch?v=IPM8OR6W6WE
![]() |
#30263 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Salvarezova nova pila. Napokon je nakon valjda 2 godine prešao na specku. Brzo će se on vratit na XC MTB ![]() Po ljetu se vozi po šumi, a ne po cesti :P
![]() |
#30264 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#30266 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Čak je i na Schwalbe oficijelnoj web stranici taj model pod All Mountain, dok ga pod Cross-Country nema! Apropo , upravo mi danas stigle nove gume. ![]() ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...79276&start=36 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30267 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Lijepo izgleda specka..ljubomoran sam ![]() Lovro jel je Nocni uzeo one iste zracnice koje si ti imo pa si znao po 2 puta na spustu zbusit gumu?..Nocni jesi razmisljo sta ce biti ako ti se na spustu izbusi prednja guma zbog te zracnice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30268 | |
|
Citiraj:
nejdu sve ceste po ravnici, ima vise nego dovoljno ceste koja ide po bregu, suti i pati dok se sleme ne posusi, neznam kaj bi ti drugo rekel ![]() kak nije za tebe, pogledaj tezinu, zato je to za tebe... samo jos da se resis onih teskih kotaca, uzmes barem RM3 ili neke bolje ust, budes imal lakseg worksa od icota... ![]() i fakat mi nije jasno zakaj se nisi protegnul jos tih par eura i uzel latexice kak smo ti ranije rekli...
![]() |
![]() |
#30269 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Dva puta sam se rasuo ko pichka zbog snejkbajta na prednjoj, i to na kamenjaru ![]() EDIT: Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 08.02.2013. u 09:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30270 |
Avocado
|
Čuks, ti ne znaš stat, u tom je problem ![]() ![]() Moja iskustva s TL svi znate, jedino gdje je TL bio dobar je na UST obručima, a i kad sam fat alberta snakeskin razrezo s njima sam imao belaj. Ovo ostalo je sve bezveze.
![]() |
|
|