|
![]() |
#1355 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
"Uđi u igru bez ikakve gamedate ako ne možeš sa njom i ako ti na početku kad se otvori meni u donjem lijevom kutu piše v.1.6.02. onda ti je patch već integriran u igri. U starijim verzijama (original ili pirat) to nije bilo pa se moralo naknadno snimiti." kaj iako nema game data u folderu integriran je ako to piše dolje ? niš ne kužim , totalno zbunjen Ako nema ni game data kako može biti instalirano ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Ja skinio bez problema i brzo! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 | |
Premium
|
Citiraj:
no tako baca grešku xray kada gamedata maknem sve radi ok jel treba možda iz foldera gamedata prekopirati direktno sve foldere , rako da ni nema famedata folder nije mi jasno kako ubaciti taj dodatak u prevodu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Antimićanin
|
Ajmo ovako. Deinstaliraj SVE vezano za Call Of Pripyat (save fajlove, baš sve). I onda napravi clean install igre. Tada kopiraj gamedata folder u Call Of Pripyat direktorij. Nakon toga, u direktoriju Call Of Pripyat otvori file "fsgame.ltx" u WordPadu. I u redu gdje ti piše gamedata, sve gdje piše false, promjeni u true. Taj redi ti onda mora ovako izgledati: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ Sejvaj taj file i to je to. Sada MORA raditi. Ako ti i sada neće raditi, ti i dalje radiš krivo i ne onako kako smo ti objasnili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() neide me ovih dana pa se ni ne čudim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | |
Premium
|
Citiraj:
može da je do toga jer neznam što više pobrisao sam sve iz dokumenata , cijelu mapu , ali radi samo ako nema gamedata idem se lječit s kuhanim vinom u obilnim količinama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Premium
|
uspio sam startati , vic je da sam morao startati igru i napraviti u dokumentima sejvan user.ltx s orginalnom igrom onda ubaciti gamedata , i ne brisati ništa učitavanje traje i traje istina zanimljivo da onaj fsgame kada se raspakira patch meni nije dobar dakle vic je da treba živaca pokrenuti rusku tehniku, ali kada proradi ne staje ni na -50 sada se moren malo zagrijati vinčekom i u boj za narod svoj ! hvala svima na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() A za učitavanje nabavi SSD. Da vidiš onda kako se lijepo brzo učitava ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Registered User
|
Na žalost, moja stara kanta ne može više pokrenuti ovu gamedatu...no, ne sekiram se jel' uskoro planiram uzimat novu pilu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Premium
|
Da, nažalost. Kompovi sve brže zastarjevaju. Stalker COP i bez moda je je dosta zahtjevan (čak i od Crysis2) a ovaj mod ima 6 mapa više od originala, a sve to dosta crpi resurse. Ovu gamedatu sam skratio, ustvari izbacio neke dijelove tekstura da bi bila igrivija, a veću si čuvam za dan kad ću si moći priuštiti jaču konfiguraciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Premium
|
Citiraj:
kakva nam je situacija u državi i kako osobno od bogataša preko noći postajem socijalni slučaj zbog promjene zakona , možda i to da zaspim od votke nije loša ideja iako je OT ja i žena imamo preko 15 000 000 kn vrednosti u nekretninama , a nemamo kome što prodati neče nitko ni za đabe ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 | |
Registered User
|
Citiraj:
Bakica svaka čast na trudu...bilo je tu dosta posla! |
|
![]() |