|
![]() |
#5551 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.01.2013. u 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5553 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Pozdrav, evo i ja sam novi na forumu, odmah sam pokupio baner u potpisu, cool mi se čini. Inače igram diablo, tag u potpisu, pa pretpostavljam da ima ekipe koja igra, pa možda nekad i zaigramo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5556 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo malo dojmova o WD nakon par dana igranja na inferno mp0, prvo i osnovno, razlika od barbara je ta sto puno cesce padaju legendarny itemi, upalim igru prekjucer, druga elita i pade set item, 4 elita i pade drugi set item. Jedno desetak legendarnih itema po actu mi pade, evo maloprije upalim opet , krenem act 3 inferno mp0 i padu legendary rukavice. Ono mislim, s barbarom sam skoro 400 sati natuko i nisam toliko legendary dobio koliko s WD u par sati. Ako kome treba pomoc za dizanje lika do lvl60 slobodno me dodajte, s WD leveliranje je milina.
![]() |
#5557 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5558 | |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() I da, što prije se probaj riješiti Pierce the Vail pasiva i počni koristiti Blood Ritual. PtV fino boosta dps, ali WD je jak onoliko koliko mu mana dopušta, a blood ritual nam je ultimativni pasiv. To malo lifea što ti spellovi kradu riješiš sa cca 100-150 life regen po sekundi ![]() EDIT: Probao sam i ja staviti ovu sliku u potpis, smanjio ispod 17kB dimenzije slike, ali ništa. U opcijama "uredi potpis" mi prikaže trenutnu sliku, ali je nema ovdje... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bartuc. 02.02.2013. u 17:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5559 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() A za potpis, samo stavis link direktan kad napravis potpis... nist drugo... i odma ti ga prikaze tipa : ****http://img46.imageshack.us/img46/819...8790d3.jpg****
![]() |
![]() |
#5560 |
The All Seeing Eye
|
Cut... proradilo. Nego, ako trebaš, prodajem svoj stari Skorn od WD-a, po sjećanju, oko 1120 DPS, 300/300 INT/VIT (nešto iznad), 195 CD. Na AH je za 1.5M, ali ako ti treba, spustim na 1M. Sa njime sam komotno igrao do MP5, iznad toga fali life steal za reflekte i jače packove ![]() EDIT: Sad radi potpis, lol... hvala na savjetu za direktan link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5561 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma nist ![]() Glavno da radi s WD idem obavezno s mojo i 20y pickup radium minimalno, ma milina jedna kod farmanja, kupim samo zute iteme, ide brzo a goldi samo se skupljaju, tako da nist od 2hand oruzja zasada, imam i sam par skornova u stashu, i za barbara cak ali vise volim 1hand oruzje, zasada ...
![]() |
#5563 | |
The All Seeing Eye
|
Citiraj:
![]() ![]() Slobodno me dodajte ako vam fali netko za coop, na mojoj frend lisit se samo par imena pojavljuju zadnjih mjesec dana ![]() Bartuc#2644 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5564 |
Guest
|
Da, WD je zbilja najbolji omjer cijene opreme i MP levela. Treba mu samo par dijelova onog zunimassa seta i jedan skorn sa socketom, CD i life on hit koji se dobije već za 3 mil. |
![]() |
![]() |
#5566 |
The All Seeing Eye
|
Hvala onome tko je pred nekoliko stranica pisao o varanju kod tradeanja ![]() ![]() EDIT: Nick mu je Manos, pa pripazite ako vam se takav javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5568 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Ista stvar s mojim barbarom, zato mi puko film i maloprije kupim rukavice i shoulders, sad imam +14y , potrosio 20k golda(strasno ![]() ![]() Odmah je druga prica kod farmanja, u sat i pol vremena skupio skoro 400k (slab mi GF, samo 170 (mislim)), a i odma na pocetku farmanja mi pade set, nesto cesto padaju ovih dana, neznam koji im je, je da nisu zanista lai ih slazem: ![]() I fali mi vremena za igranje, htio bi ali se tesko nadje
![]() |
![]() |
#5569 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() 15% blizzu je 15%, al barem dobijes ostalo garantirano preko (RM)AH. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5570 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Bidao sam neki dan bezveze blackthrones hlace (bezveze jer ne igram bas vise), 2h prije kraja aukcije, 10,999,000, i pi**ka neka mi je prodala onu foru sa dizanjem bida do max bida, tako da sam nakraju platio hlace 10mil, iako realno mislim da tolko ne vrijede.. ali svejedno, htio sam vam samo reci da pazite, i preporucam bidati u zadnjoj sekundi da ste sigurni da cete item dobiti i da vam tu foru nemogu prodat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5571 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
na koju foru mozes imati Battle Rage i War Cry???jesam li ja to corav ili je meni igra zbugana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5573 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Upališ elective mode, namjestiš skilove i onda ugasiš elective mode. Ja sam puno puta greškom premjestio skill dok se nisam sjetio ugasiti elective mode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5574 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5576 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Sutra dolazi 1.0.7 patch, ćemo da vidimo ako su šta mrdnuli sve ove mjesece ![]() http://www.diablofans.com/news/1549-107-is-tomorrow/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5578 |
Guest
|
znači sutra! Odlično , odlično! Najbolji hack and slash dobiva novi facelift! |
![]() |
![]() |
#5579 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Nekidan igram s barbarom mp5, cijeli actI prosao, ni jedan jedini legendarny, sinoc igram s mp1, iste postavke opreme i svega, u 15min 2set itema i 5legendarnih, je da nist nevaljaju i odma ih u brimstone pretvorio ali padaju. Po kojoj racunici, nebih znao. Valjda takav server bio. I imam problem opet s diskonekcijom, od kasno sinoc i danas, odigram 1 sat u komadu i diskonekta me s servera, samo me sutne van i moram se ponovno logirat, a ping mi skace opet u nebesa. Jedno vrijeme sve bilo ok sad opet poludilo. A patch 1.0.7 dolazi. Joj...5 min poslje ovog posta, nabrzaka run, 3elite na vrpi, vidim i 4, krecem, mlatnem skeletona i pade set item ![]() ![]() ja happy
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 12.02.2013. u 13:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|