|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
adsl full oprema
Pozdrav! Imam par pitanja kao budući ponosni vlasnik max adsl-a 384/64 LAN start paketa. Što trebam sve za kontrolu prometa?Osim na korisničkim stranicama. Nemam flat rate pa mi je bitno. U slučaju p2p da samo smanjim upload ili mogu to kontrolirati s nekim programom? Od zaštite imam: ZA pro,mc afee virusscan 9 pro, spybot s&d, spywareblaster 3.4. Treba li mi još nešto za učinkovitu zaštitu sada kada ću biti nonstop na netu? Nemam nikakvih iskustava sa dsl-om te zahvaljujem na svakom savjetu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja koristim MAXmetar za kontrolu potrosnje koji uzima podatke u biti s njihove stranice pa ti eto njega preporucujem a sto se zastite tice, sve ti je ok mada ja koristim ZA i NOD32 i ove ostale sitnarije i zasad sve ok tako da se nemoras previse brinit. Nemoras nista smanjivat upload.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ok,nabavim si taj max meter.Ali skidam glazbu s kazaa-om i e-mule-om a i upload se računa u promet koliko znam a glupo je da zabranim totalno upload,da ga stavim na minimum ili neki program postoji koji kontrolira i po potrebi utječe na ul i dl bandwith?Imaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Skinuo ovaj max metar i meni smrdi davat podake za konekciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |