|
![]() |
#572 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Svi čekamo zune, koji očito zabušava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: Xenon. 29.12.2012. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Iskreno sam u nedoumici, dal uzet novu lumiu 900 za cca 2200,00kn ili čekat da padne cijena HTC8X na prihvatljive okvire? |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
kaže (rumor) danas rollout počinje http://www.wpcentral.com/big-rumor-w...s-matter-hours edit: evo izgleda po komentarima da i nije samo glasina ![]() na nokia hrvatska kažu da kroz iduća 3-4 tjedna na sve 7.5 uređaje stiže 7.8 (nadam se da ne vrijedi samo za nokie)
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 30.01.2013. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Banned
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/windows_phon...-news-5450.php |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Jucer updateao moju (legalno) otkljucanu lumiu 900. Moze se napraviti koristeci zune trik da se forsira update. Sto se mene tice radi ok, svidja mi se, ali imam osijecaj kao da malo sporije ulazi u app. Dali ste vi ostali to primjetili ? @Bezecinho Lumiu se isplati kupiti ako je mozes naci po 1600, 1700 kn. Ja sam uspio prosli tjedan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Premium
|
Citiraj:
p.s. kako se namjesti da mi je default trazilica google ? meni nudi samo Bing i t-search ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
|
updateana omnia 7 ![]() novi screen je superkul, no istražujem sad ima li uopće još što novog (osim novih boja i bing lock screena)
![]() |
#585 |
Premium
|
osim ako nešto treba posebno uključiti (a nisam našao gdje), da ne vidim ga u file exploreru kao npr usb ili nešto, ako to pitaš (ne znam je li placebo, no zune i marketplace mi sad nekako brže rade) + još nema hrvatske tipkovnice ![]() internet i BT sharing samo za nokije
![]() |
#586 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
pa evo čitam na WPCentral, taj 7.8 nije donija ništa pametnog, osim ekrana i lockscreen slika: http://www.wpcentral.com/get-you-sta...ndows-phone-78
![]() |
#587 |
Premium
|
ja sam prezadovoljan s novim startscreenom, jer to je točno ono što mi je trebalo no da, za ne-nokia aparate nema ničeg drugog posebnog ali da nisu mogli ubacit orientation lock i screenshot, i još te neke sitnice koje bi trebale biti standard - to mi nije jasno viber također - ništa od talk varijante
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 01.02.2013. u 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Premium
|
Citiraj:
za moju omniu7 je upalilo: - uključit airplane/flight mode na mobu - pitat ga za update - kaže nema - opet ga pitat ali potom isključit net nakon 2-3 sekunde - reći će ti da ga ima - spoji se na net i rokaj prvi dan nije htjelo drugi dan su prva dva updatea (tri ih ima sveukupno) prošla ko po loju, za trećeg (koji je THE 7.8) sam se mučio jedno 20 minuta pogodit trenutak ![]()
![]() |
![]() |
#592 | |
Premium
|
Citiraj:
Moguce je doduse da je i to samo za Lumia seriju, ali ako se dobro sjecam postojala je svojevremeno neka sema da i non-Nokia mobiteli dobiju pristup Nokia app storu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ovo govorim samo za "službeni" update koji je moja omnia dobila
![]() |
![]() |
#594 | |
Premium
|
Citiraj:
Sada kada sam kupio lumiu 900 isao pogledati i nasao ![]() P.s. si siguran da se ne moze bez stavljanja custom roma ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
|
ako ne postoji neki drugi način za skinut aplikaciju osim preko marketplacea na mobu i putem weba na kompu (pošto tamo "vidi" koji mob imam i u searchu mi daje samo messenger), jesam
![]() |
#596 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Napravio update na HTC 7 trophy prije par dana. Super izgleda i puno je funkcionalnija. Mene uzasno zivcira kaj su od manga izbacili pretrazivanje teksta u exploreru. Nemrem vjerovat da su to izbacili i nisu vratili s ovim updateom. Inace, sve radi glatko kao i prije. Negdje sam citao o problemu s prebrzim trosenjem baterije. Ja ne primjecujem nikakvu razliku na mom htcu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Premium
|
Citiraj:
jel ima netko da mu search gumb baca na bing u browseru, umjesto na onaj klasični? oko potrošnje baterije - koliko sam čitao, shema je bila da je lik imao nekakvu aplikaciju koja se refreshala s nepostojećeg linka, pa je mob svako malo pokušavao dakle bilo je i do konkretne aplikacije i do samog OS-a, jer nije znao kad treba stat pokušavat ![]()
![]() |
![]() |
#599 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
|
Izasao update za whatsapp, navodno velik update. Također za one koje to interesira, izasli Angry Birds Seasons za wp7.x p.s. vi koji koristite twitter, koju app koritite na wp7.x uredjajima ? Ja sam stvarno u dilemi i nikako da nadjem odgovarajuću, a free twitter app. Za sada sam na mehdoh app i cini mi se da je to najbolja free twitter app. Što vi mislite, kakva su vaša iskustva ? Zadnje izmijenjeno od: AtOmIc. 21.02.2013. u 19:03. Razlog: nove info |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|