|
![]() |
#991 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#992 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Rusi su nekada bili dominantniji,to sada više nije slučaj. Ameri imaju odličan view range,odličan turret armor,odlične gusjenice i okretnost,gun depression....prosječan damage,ali dobar DPM. Njemci su meni recimo izvrsni,imaju najpreciznije topove,odličan armor,ok brzinu,jedini minus po meni donja ploča,često se zapale,gusjenice osjetno lošije od amerikanaca itd... Njemci su odlični sniperi,long distance shot tenkovi. Francuzi opet nude nešto drugačije,brzi su,auto loaderi su,ali je armor od papira... Rusi imaju odličan damage i odličan armor,ali to skupo plaćaju sa sporim nišanom,jako nepreciznim topovima i slabim view rangeom,brzina također nikakva. Ukratko to je to iz glave,ima dosta detalja ali ne mogu se sada sjetiti,najbitnije sam ti nabrojao. Tu su sada kinezi s kojima još nisam ni krenuo,ali vidim da je to mix ruskih i engleskih tenkova. Svaka grana zahtjeva proučavanje i studiranje,da bi znao kako najbolje izvuč iz tenka i kako ga pravilno koristit. P.S. Ja imam nešto sitno više od 3200 borbi i tek sada vidim kako sam balavo igrao kad sam bio na 500-1000 borbi,a opet i dan danas sam sebe iznenadim koliko sam zapravo još uvijek loš,jednostavno prostor za napredovanje osobnog učinka je ogroman,igra je dosta realna (koliko igra može biti),taktika je najbitniji faktor.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 27.01.2013. u 02:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() kao sto vidis preferiram arty, ne koristim premium, osim mozda 4dana ukupno prosle godine kad su bile akcije pa sam uletio s kodovima. sat ti vidi, imam preko 12k bitaka, 61% pogodaka, 471exp po bici, je malo ali nemoze vise, u zadnjih mjesec dana imam nekih 80-90% poraza, kako god igrao izgubimo, kampiram, izgubimo, napadam, izgubimo, imam nekih 18-19 tenkova u garazi i svakom dam pomalo priliku ali nevrijedi, jucer npr. s humellom 11 u nizu me skout u prvih 65sec ubio, uzmem object261 ne prezivim 2 minute, uzmem is-4, 6-7 tier X u prve tri minute mrtvo, i to samo moj tim, partije zavrsavaju u vise od 3/4 s rezultatom 15:1 ili 15:2 nocas igrao 2 sata s KV1 i KV2 ... ni jedna jedina pobjeda, nisam otada ni palio igru Kontam i ovaj acc prodat pa da sam na miru sto se WoTa tice
![]() |
![]() |
#994 |
Premium
|
Citiraj:
![]() Oni kao da neke igrače iz određenih regija/zemalja odluče taj dan malo kar...,ni moja ekipa iz platona jučer ništa nije mogla dobit,danas odigrao 4 partije dobio 3 glatko,1 izgubio zbog specijalca s loweom koji je izašao 30 sec prije kraja iz protivnicke baze juriti artiljeriju,a bio je na 87%,mogli smo dobiti (i on dobiti invadera),eto takve stvari me izluđuju,tip je imao 0k borbi,crven ali glavno da je lowe u garaži,wallet warrior ![]() Btw vidim s51 najviše bitki,to je moja nesuđena artiljerija,nešto najbolje što mi je KV2 priuštio,a nikako da je kupim,svaki put uzmem nešto drugo,treće...to ti je najbolji arty?
![]() |
#995 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Spor reload, spor tenk/SPG , ali ubitacan, s njim mi se desavalo nebrojeno puta 1shoot na Type59 (omiljena meta s S-51), IS, IS-3 da nepricam, je da mozes cigaretu popusiti dok se top napuni ali kad pogodis s njime to se osjeti. Object212 mi je bio prelazno sredstvo do object261, a s njim sam se razocarao jako, S-51 mi je i fino zaradjivao, bez premiuma rijetko sam bio u minusu, jako rijetko, desavalo mi se par dana samo s njim da igram, krenem od 1M a na kraju tjedna ono oko 3-4M (bez premiuma, napominjem). Sad nakon ovih updejta neznam kako vise S-51 zaradjuje jer sam ga prodao a posadu prebacio, ali da sam znao/imao priliku isprobati Object261/ nikad nebih isao na Object212, ali poslje **** nema kajanja.
![]() |
![]() |
#996 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Eto i mene u igri, pročitao sam prvih 20 i zadnjih 5 stranica teme, ostatak ću pročitat kad stignem. Jučer sam odigrao 15ak partija i čak večinu dobio ali me zanima par stvari: Još nisam ništa potrošio na pojačanja, igrao sam sa svim tenkovima i jedino što mi jako fali je brzina, pa ne znam dal se isplati sad ulagat u te tenkove ili skupljat za jače? Kako je to onda sa MPom, svi su kasnije tier 2 na mapi ili? Ako da, u što ulagat u Tier 1? Koji tenk slovi za najbolji od njih? Kako je sa posadom, njih se može prebacivat u nove tenkove? Ako može par kratkih crtica, čisto za neki orjentir, da ne fulam odmah u startu. Hvala
![]() |
#997 | |
Premium
|
Citiraj:
Dakle uzmeš tenk,gledaj dal možeš odmah montirat top,ako stock tracks ne mogu podnjet težinu novog topa,morat ćeš prvo istražiti tracks,onda radio,pa sve ostalo... P.S. Ako želiš biti CAR u manjim tier borbama,idi na T18 tank destroyera,tenk je jednostavno predominantan za svoj tier. Nisu svi tier 2,niti tier 3 itd... Ovo će ti pomoći,da vidiš koji tenkovi imaju najbolji MM. https://worldoftanks.com/dcont/fb/ne..._chart_eng.jpg
![]() |
![]() |
#998 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Citiraj:
Što vise igraš to više sakupljaš exp. Exp trosis na odkljucavanje jacih stvari na tenku (bolji top, jaci motor, bolja kupola, gusjenice i radio) s expom također moras odključat novi tenk. Taj novi tenk je za 1 tier (1 level) bolji od sadašnjeg. Preporucam ti da za svaki tenk sve dodatke odkljucas i tek onda ides dalje na bolje tenkove tako da dobiješ vise iskustva prije nego dođes do jacih tenkova. Naravno, kad odkljucas neki dio, moras ga kupit sa creditsima i onda ga moras rucno stavit na tenk, nece ti se automatski stavljat nove stvari. To se radi u garazi. Kasnije su na mapi vise razlicitih tierova. Mislim da razlike između najjaceg i najslabijeg tenka na mapi nesmije biti veca od 4 tiera. Tier 1-3 tenkovi su jako slabi i njih samo odigraj da odkljucas ove jace. Kad si gotov s njima prodaj ih ili sacuvaj ako mislis ponekad igrat s njima. Najboljeg tenka nema, svi imaju svoje prednosti i mane. Naravno sto je veci tier tenk to je i on jaci. Posada ti pocinje na 50% i igrajuci ih polako dozes do 100%. Sto je veci postotak to clanovi posade bolje obavljaju svoje poslove. Recimo bolji vozac brze vozi i skrece od losijeg, bolji komander vidi dalje na mapi i bolje koristi radio. Bolji loader brze puni top pa mozes cesce pucat. Bolji gunner je precizniji od losijeg... Posadu mozes prebacivat u nove tenkove ali samo u tenkove iste nacije (ruska posada moze ici samo u ruske tenkove). Ali na pocetku kad prodas tenka slobodno prodaj i posadu, a novu dobijes dđabe sa novim tenkom ali su na 50%. Tek kasnije oko tiera 5-6 pocni prebacivat posadu iz tenka u tenk. Međutim kad prebacis posada izgubi 10% expa ako ih prebacujes u situ klasu tenka. Inace i vise. Imas 5 klasa tenkova. Light - mali i brzi sa slabim topom, dobri su za scout. Medium - malo jaci od light, imaju pristojne topove i malo bolje oklopljeni. Heavy - grdosije, uglavnom spori ali dobro oklopljeni i imaju jake topove. Tank destroyer - Po oklopu su negdje u rangu sa mediumima, imaju jake i prezizne topove, ali vecina ima top koji gleda samo naprijed (nemozes ga rotirat 360 oko sebe), znaci uglavnom su najbolji za zasjede i pucanje iz daleka. RPG (artiljerija) - uglavnom jako spori, oklopa skoro ni nemaju, ali imaju najjace topove i mogu pucat preko cijele mape, također imaju jako spori reload time, Kad stisnes Shift prebacis se u pogled na mapu iz pticje perspektive i tako gađas neprijateljske tenkove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Strichek Moderator
|
Hvala, ide to već polagano. Imam pitanjce: kak igram uglavnom sa tier 1 tankovima, skupio sam kod svakog tenka podosta xpa, i istražio sve kaj mogu i postao elit ![]() Btw. ne znam kak to da tier 3 medium tank može oneshootat moj T18, pogodio me u prednji kraj.
![]() |
#1000 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
T3 oneshota T18 samo tako, pogotovo ako ispali direkt u tebe. ![]() Kako napreduješ, neće postati ništa lakše. Jedino postoji mogućnost da ćeš naučiti kako se igra s kojim tenkom, i to je najviše što možeš ti osobno napraviti, jer ovisiš i o ostalih 14 budala. ![]()
![]() |
![]() |
#1001 |
Strichek Moderator
|
Jučer sam to napravio a maloprije skužio to kaj si napisao, sve je dosta sitno pa promakne ![]() Nego, kako sam se žurio prilikom instalacije i nisam očekivao takav propust igre instalirao sam pogrešni client i sad sam na am serveru, dal postoji mogućnost ak već ne prebacivanja acca na eu bar da ne moram igru ponovo skidat? Ovo mi je sve smiješno jer, recimo, u diablu mogu u igri birat koji hoću server a ne glupo kao tu, isto tako je smiješno što je odmah na mail došao am client za skinut a ne eu, kad su se već podaci trebali unijet... Guglao jesam al nisam se usrečio sa rezultatima, možda netko od vas zna bolje. ![]()
![]() |
#1003 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
I'm having time of my life u WOTu sa T20 i max posadom....naprosto gušt za igrat i odvaljivat,WR mi je nekih 65% i to mi je rekord za sada.... samo nedo isus da te neko od heavija krivo pogleda hehehe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | |
Guest
|
Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi instaliraju pogrešan klijent pored bannera na .com stranici: Citiraj:
![]() I odakle im onda pravo žalit se na "takav propust igre" kad oni nit čitaju nit slike gledaju. Šta bi trebalo sad, i zvučna upozorenja stavit? Sorry, ali sam si mahnito klikao i sad se moraš sam ponovo registrirat na EU serveru, skinut EU klijent i krenut s nule. I da, postoji mogućnost prebacivanja viška exp. poena u "free exp" koji možeš trošit na svim tenkovima. Samo se ta usluga plaća, eurima. ![]() Ja, inače, nisam igrao već par tjedana. Igra je propala kad su se pojavili ovi koji ni klijent ne znaju skinut, i ovi koji djeci daju da voze njihove tier 5+ tenkove. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1005 |
Strichek Moderator
|
Jedino sa čim se mogu složit da ovaj download game sam pročitao download game, nigdje nisam vidio da je za am. Ali da u današnje vrijeme kad napišeš koja si država ti svejedno ponudi am server mi je tragikomično. Osim toga, pogledaj ovo: ![]() Lijepo se vidim samo download link, jer sam sve napravio preko maila, nigdje ne piše koja je regija. Niti tu, niti kod skidanja ne piše koja je regija, a bome niti u igri. ![]() Kad se uđe u Diablo 3, na dnu ekrana velikim slovima piše ime servera, a ako je krivi odeš u opcije i staviš koji želiš. Sa jedne strane je moja krivnja što ne čitam baš sve što piše na stranici jer ne mislim da je neka mudrost napravit vidljivim te stvari u igri il na početnom screenu, a bome ni dat pravi link za točan client, jer čisto sumnjam da će netko iz europe htjet počet igrat na am serveru, a s druge je krivnja proizvođača koji su na jako glup način napravili praktički 3 različite verzije igre. Kako god krečem isponova sa malo više znanja nego prije ![]()
![]() |
#1007 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Poceo i buljo igrat tenkiće ![]() Sretno, ja lagano odustajem od njih, jer u random bitkama je cista lutrija dobiti dobru ekipu (prije u D3 mi pade set item nego u WoTu pobjeda u zadnje vrijeme) kontam da ovi programeri nas koji nismo premium nikad kupili lagano bacaju u random grupe s totalnim njubarama jer drugacije nemogu opisati sto mi se sve desava u zadnje vrijeme u WoTu
![]() |
#1008 |
N0teb00k n00b
|
Neznam za vas, ali meni je w/l ratio sa kv-3 i hellcatom cca 55-60% zadnjih dana. Fino polako sa oba guram nos (previše) napred. Bas sam zavrsio partiju di sam sa hellcatom imo 13 kilova. 11 je bilo 1shot (low tier/pola hp) ali fenomenalan feeling. Evo slikice da se kur*im online, jer curu to iskreno ne zanima ![]() Slika 1 Slika 2 Album
![]() |
#1010 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Samo Švabe i Ruse vozim. ![]() JagdPz IV mi je dobar (jako je nizak i teško ga je pogodit kad se negdje izviruje), StuG III obožavam, a najviše volim Ruski SU-85. Kod TD-a mi je najbitniji precizan i jak top. ![]()
![]() |
#1011 |
Premium
|
Kad misliš da si doživio sve,opet te iznenadi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1012 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Premium
|
Izgleda da nisam pravi trenutak uhvatio,no here's the point! http://www.imagebam.com/image/a89338234812887 P.S.Našao sam neke stare slike kolege s platona kako lebdi po zraku! ![]() http://www.imagebam.com/image/26c72d234813652 http://www.imagebam.com/image/d7e90e234813721
![]() |
#1014 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
KV-3 je močan za svoj tier. Dila demeđ 300-600 dok je alfa-dmg na insane razini.... imam ga skroz razvijenog te crew sa dva perka do ibera. Malo problemčića ima s tier9 ali zato u tim partijamaigraš ko support. Ako si top tier samo naprijed i nema problema,knjiga žalbe nalazi se na šanku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Guest
|
Meh. Do cca 10.000 igara su mi teški tenkovi bili Bog i batina. Sad ni za pare ne bi sjeo u nešto sporo. Nikakvu kontrolu nad mapom nemaš u sporom tenku. Kreneš na jedan flank i nadaš se da na drugoj strani nisu idioti. A uglavnom jesu... Taj Hellcat kojeg kolega vozi dijeli debele batine svim KV-ovima. e: Svaka čast mazohistima koji s T95 i T28 odrade po 2000 igara. Ja bi u ludari završio. |
![]() |
![]() |
#1016 |
N0teb00k n00b
|
ma, kv3 igram jer mi je blizu kv4 pa sti pa onda is4, imam amere t110e5 stoji u garazi, m48 patton stoji, is7 isto tako, a najzabavnije mi je sjest za komp i polako otkljucavat... t10 igram smao da posada bude na 100% nakon retraina ili da svi imaju brother in arms ili neki perk koji mi se cini bitan ![]() edit: fakat, umirem u kv3 dok ga igram, sporo za popizdit, trosim po 5k samo na onaj gasolin da svaku partiju brze ide, s njim sam cak dobio: Kolobanov's Medal Awarded to a player who stands alone against five or more enemy tanks or self-propelled guns and wins. Unavailable in Clan Wars. nego sad opet sjedit u t34 i grindat milju i pol za t25/2. mučenje nakon malog hellcata :P
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 31.01.2013. u 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Slazem se, KV-3 je mrcina. Probija skoro sve, cak i tier 9 i 10 sprijeda ako znas gdje treba pogodit. Dmg je predobar, usporediv sa jacim tenkovima. Istina tenk je spor, ali dingaju od njega vecina istih ili manjih tierova, a ponekad i visi tierovi koji neznaju sto rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|