|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Danas me ide, nema šta.. 6 izgubljenih za redom.. Predivno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
|
http://www.reignofgaming.net/tag/league-of-legends Nova rotacije je već postana ![]() Lulu i ziggs želim probati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Premium
|
Evo, odradio jedan match s Pandom.. Šta da kažem ![]() WIN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
|
Ja neznam kaj se dešava, imao samo sam omjer pobjeda/poraza: 90:76, sad sam na 93:87, zadnjih par dana neznam šta se dešava.. Igram uvijek s nekim tko uđe u champ izbor i uzme nekog champa i instant lock, i ne priča šta će, s kim će, i gdje će... I onda UVIJEK netko ima tko feeda, i jednostavno gubi se.. Jedva čekam taj lvl 30 da mogu igrati s ljudima koji su isto lvl 30, pa možda neće biti koliko izroda... Čak sam sumnjao da je u meni problem, ali gotovo svaki match imam uvijek ili više killova ili negdje podjednako (naravno ima i izuzetaka) ali kakvih ljudi ima.. NPR. neku večer igram i ja kažem mid i uzmem dianu, i ziggs neće čuti (makar je rekao mid iza mene) i ja kažem ajde idem ja bot, ti bude onda mid (instant lock).. I ja krenem 4:0:1 moj suport taric 1:0:5, a ziggs 0:6:0.. I ja kažem, ma bravo majstore, feeder, bla bla bla, i on kaže, ok, sad ću namjerno feedati.. I lik završi match s 0:24 score... :O Hebal bi mu mamicu onda kad je to počel raditi :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Premium
|
Pa bar me spaja s ljudima lvl 30, a ne s ljudima lvl 22 koji imaju 60 pobjeda overall.. Nadam se da sam dobro skužio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nije to od Riota. Grupa ljudi to radi. Btw kada dodjes do 30 lvla, nece te i dalje spajat sa igracima istog levela. U queue te stavlja s ljudima slicnog levela i onih koji imaju slican hidden elo kao i ti (normal gejmovi). Igraj draft pick, nema insta lockanja i idiota je u manjim kolicinama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Malo sam se krivo izrazio. Htio sam rec da nije bas cvrsto pravilo da cim lupis lvl 30 da te automatski nece spajat sa ljudima 1-2 lvla nize ili cak vise. Ovisi ti i ako je od cetvorice suigraca s kojima te spoji u tim, da li je netko od njih premade pa igra balansira mix manjih i vecih levela. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 31.01.2013. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Budemo vidli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Protiv šefa yi-a sve kaj ti treba je stun. svaki heroj koji ima stun je njegov counter :P Ak me neko oce dota - fakergrga, samo mi posaljite pm ovde da znam ko je ko ![]()
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 31.01.2013. u 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jučer baš igrao adc na botu i sona mi bila sup, ona ga je ultala i yi je krepao za 2 sec.. Ali kad ga je fulala, ošli mi papa ![]() EDIT: East ili west? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma s AP Yi-om se samo treba skrivat u team fightovima i onda kad je neki champ low njega napast i naravno ubit i s njim oštetit još par njih od kojih će još jedan onda bit low i naravno 1. spell ti se refresha, napadneš ga, treći protivnički champ low... i gg wp |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Stun protiv yi-a cuvat iskljucivo za prekinut heal u lane fazi. Recimo moji jedini ap za mid s kojima se usudim igrati su ziggs i malzahar. Silence, knockback. Frajer me harrasa, ali i ja njega. kad krene racunat na heal knockback ili silence i da vidiš! Nakon njegovog q-a nemojte se bojat ga tuć autoattackom. Općenito ak ste već popušili neki spell (poke) od nekog. Vratite im istom mjerom. U pravilu ako krenete bjezat i splašite se on ce vas nastavit tuć sa aa i onda ste duplo popušili. Ovak ostanete na istom, jer velka vecina heroja imaju relativno isti trade off na pocetku. Naravno ako se skillšot fula a cd je poveći - trći miki daleko, daleko ![]()
![]() |
#562 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Tako se mid igra, čim on wastea sve što može na tebe, ti uzvratiš njemu. Ja midam isključivo sa Ahri jer ne očekujem nikakvu pomoć od tima (iskustvo jbg). Ali protiv Yi-a se mogu hebat, nema te sile da ga counteram, osim ako ne igram protiv nekakve budale.
![]() |
#563 |
Premium
|
Napokon dobra ekipa sad se skupila.. Pojeo sam ih s katarinom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
|
Very nice ![]() Ovak, imam pitanje, pošto sam si rune više manje složil i uzel budem Tarica za support za početak, odlučil sam napravit listu champova koje hoću kupiti. Uzel sam neke kriterije (da se igra na lvl 30, da mi se sviđa, da ga igraju pro-i). Lista je: Kha'Zix, Nidalee, Darius, Elise, Vi, Zed, Varus, Cho, Thrash, Talon, Riven, Nocturne... Više manje tim redosljedom.. Pa bi molio ljude koji imaju dosta iskustva da mi vele kaj misle, i koliko je to teško igrati.. Mjerilo bi bila npr. katarina koja je lako do osrednje teška za igrati ![]() Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Sve ovisi, svaki champion je OP ako se igra pravilno. Vidio sam 200-300njak katarina, i nisu igrale sve tako dobro, možda 20-30 njih. Nemoj gledati champa kao "PROoo ga igra, rasturati ću s njim"...pro uzme LeBlanc AD i ode 20/x/xx na 2300 ELO (gledao stream). Svi su oni dobri, to ti moram reći, ja evo planiram kupiti Elise ako ne bude free slijedeći tjedan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Premium
|
Citiraj:
Gore je moj redosljed ![]() P.S. Mislim da neće biti elise free, nego thrash od tih novih... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|