|
![]() |
#1 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() Ovo je više kao obavijest nego potraga za rješenjem. Nakon nekih 4-5 dana rada isključivo u Windows 7, restartam PC i odem u Windows 8 samo da provjerim da li Multimedia Centar radi OK. Restartam da ponovo odem u Windows 7 i vidim da se prilikom gašenja Windowsa 8 instalira nekih 50 zakrpa. Pustim da se to instalira i odem i nađem PC ugašen. Uključim i PC pokreće popravak startanja Windowsa 7 i javlja da ne može popraviti. Probam otići u Windows 8 i javlja da ne može startati niti Windows 8. Odem u Repair Console, svi diskovi su markirani da ih se treba provjeriti, i pustim sve da se provjeri. Nakon toga Windowsi uredno rade s time da mi je chekiranje pobrisalo hrpu fajlova koji su nedavno snimljeni na jedan disk i jedan disk mi je u potpunosti nedostupan (Access denied). I Win 7 i Win 8 su legalni, AV u Win7, Win8 nisu niti korišteni za surfanje jer niti svi drajveri još nisu instalirani i provjera ne nalazi nikakve viruse/trojane. Smatrajte se upozorenima da jednostavna automatska radnja kao što je update u Windows 8 može napraviti velikih problema. Drugo objašnjenje ne nalazim, imam UPS, dobro napajanje i sve je radilo OK do ovog updatea Windowsa 8. Sad me još čeka postupak povrata podataka tako da veselje nije gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
To je meni isto dogodilo, prije cca godiu dana na Windows 7, kasnije sam pogledao taj update i pisali su ti simptomi kao sto se i meni dogodilo, a ocito ih nije briga i svejedno su ga pustili u produkciju. Od tada sam iskljucio updatove i uvijek instaliram updatove rucno, naravno prvo ih provjerim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
naučio sam na svojoj koži par puta divne stvari s windows updateom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|