Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.01.2013., 19:55   #5521
ivan77
Guest

innas pants na barbaru?
  Reply With Quote
Staro 28.01.2013., 20:11   #5522
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Da, jer boostaju movement speed, attack speed i crit.hit chance = debelo boostanje dps-a
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2013., 20:18   #5523
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Točno. Mislim, šta se čudiš ko pura dreku izračunaj sam ak ne vjeruješ brojkama u igri. 8-9%AS je najbolji roll za povećavanje DPSa gledano općenito. Naravno da se treba zarolat fino s ostalim afiksima da se iskoristi kako treba, jedan primjer moj off ring na tom barbaru, nemam bolji u stashu, a imam vrlo sličan sa str samo ima duplo manji avg damage

Npr imam situaciju sa DH, imam innas pants + belt. Ako zamijenim belt za witching hour s max CD i AS i main statom dex, on mora imat preko 150dexa da mi se isplati. Zašto? Jer innas ima 1%cc, 7% damage (black weapon), 2set 130dex+98dex na njemu...

Uskoro idem šiljit skill i razmišljanje o tome koji je bolji weapon u PoE, ovaj D3 je postao zaglupljujuć...
Staro 28.01.2013., 20:24   #5524
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma nevrijedi igrati veliki mp, po meni zasada (igram barbara oko 340sati,mislim), idem i cak mp5 bez beda nekog veceg kad malo opremu izmjenjam, dosta se skupilo u stashu set i leg itema.
Pokrenem ajde malo danas mp1, pade odmah na NV5 od pete elite set item, nakon par minuta jos tri legendarna, act2, i svi dobri. Barem meni. Sad cekaju.
barbar
blacers, amulet, rukavice, shoulders,ring ljevi, boots i pants sve na mp1 palo nedavno od paragon 6 pa naovamo prema 44 koji sam sad. Na vecim mp nikad nist dobro nije mi palo dosada koliko sam igrao, a opet pokusavam i s vecim mp. Ali mp1 je zakon
Staro 28.01.2013., 20:31   #5525
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ma bi krac obične minione će smazat al elite će ga zgnječit ko žohara...

Ja sa svojim jedva da mogu ležerno igrat MP3...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Y...49/hero/763326
Kad ne znate igrat.. Moj barb ide na MP10.. Većinu toga odrade dobro složeni skilovi. Ostalo odradi skorn sa 6% life steela. Ne postoji kombinacija koja me može ubit u Berserku.
Uopće ne razmišljam o eliti ili bossu. Razmišljam kako održavati Berserk i fury.

A vidim da imamo sličnu opremu.
Staro 28.01.2013., 20:33   #5526
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
ovaj D3 je postao zaglupljujuć...
Nemoj tako, s actom 3 nikad nisi sam

Jozica: ne se hvalit sa zenskim barbom, suska se da ce u 1.0.7. bllizard opalit STR penalty-je na zenske barbare
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2013., 23:09   #5527
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
I da, imho armor ti je premal, sigurno se zato i mucis. na tom levelu bi ti trebao bit 1.5-2k veci. Imas pasivni skill za armor +25%, mislim da je puno bolje od superstiona
Krivo misliš, pogledaj si po netu kako izgledaju formule pa ćeš skužit zašto, inače što se physical djela od armora tiče taj je posve nebitan mene će malo što ubit sa physicalom jer neće preživjet dovoljno dugo za to...

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Kad ne znate igrat.. Moj barb ide na MP10.. Većinu toga odrade dobro složeni skilovi. Ostalo odradi skorn sa 6% life steela. Ne postoji kombinacija koja me može ubit u Berserku.
Uopće ne razmišljam o eliti ili bossu. Razmišljam kako održavati Berserk i fury.

A vidim da imamo sličnu opremu.
Sad ga pak sraćkaš FYI igram barba od prvog dana od kad je DIII izašao i ak ja neznam igrat onda neznam ko zna, neće ni mene ubit u berserku baš lako al guess what - berserk ne traje vječno a berserkanje pa mahnito trčanje po mapi 2 minute da pobjegnem od elite-a NE smatram ležernim igranjem možeš ti igrat i sa "golim" lvl 60 na mp10 samo kolko dugo i kolko ćeš crknut je pitanje...
Staro 28.01.2013., 23:27   #5528
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Gle yedwy, ak igraš otpočetka s njim onda si previše zabrazdio u svoj skillset po mom skromnom mišljenju. Ne znam kak se healaš uopće sa tim skillovima? Imaš samo 450LoH na hlačama.

Još jednom te pozivam da pogledaš malo što sam napravio od svojeg:

-frenzy za klanje 1v1 elitea;
-WW sa 2% life on crit,
-sprint za povećanje brzine + rune za tornade = ne treba ti WW sa hurricane i još radiš ekstra dmg
-battle rage sa rune za dobivanje furya, nikad ne ostaneš bez furya dok si u rulji, ali baš nikad
-ovo ostalo je ok, superstition ti dobro dođe jer imaš nešto manje resista, ali i to možeš žrtvovat za nešto drugo što će ti dobro doć.

Pošto imaš IK set onda ti fury neće padati van borbe (ali se neće bome niti puniti ne znam kako brzo...).

Probaj se respecati malo, poigraj se. Možda da na rend staviš life from damage....

I ne kažem sad da prepišeš moj skillset, nego sam samo naveo da se vidi otprilike zašto baš koristim taj skill.
Staro 29.01.2013., 00:24   #5529
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Rend vrhunski heala ak se stavi Blood Lust to je meni primarno healanje i prakticki mi ne treba nist drugo, mada imam. AS za fury, frenzy je tu sam poboljsivac i to radi skoro kak treba za odrzavat beserka. HoA + RT je fora mada umjesto toga mogu stavit kaj god hocu. BR je sam za dignut DPS mada i da ga maknem i nemam nist opet bi mogo igrat skoro svudje.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/r...8/hero/4982597

http://diablostats.com/hero.php?id=4982597

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.01.2013. u 00:49.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 01:18   #5530
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova

al guess what - berserk ne traje vječno a berserkanje pa mahnito trčanje po mapi 2 minute da pobjegnem od elite-a NE smatram ležernim igranjem možeš ti igrat i sa "golim" lvl 60 na mp10 samo kolko dugo i kolko ćeš crknut je pitanje...
Pa u tom i je kvaka.. Berserk traje vjecno.. I nema potrebe bjezati od Elita jer u WW stignes dovoljno brzo udarat i life steelat.. Nemos umrijeti..

Ne kuzim, cemu izmisljati toplu vodu kad je blizz pustio barbarima da budu bogovi.
Staro 29.01.2013., 01:32   #5531
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008

Zadnje izmijenjeno od: lateralus_eye. 29.01.2013. u 01:42.
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 02:02   #5532
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Pa u tom i je kvaka.. Berserk traje vjecno.. I nema potrebe bjezati od Elita jer u WW stignes dovoljno brzo udarat i life steelat.. Nemos umrijeti..

Ne kuzim, cemu izmisljati toplu vodu kad je blizz pustio barbarima da budu bogovi.
Sve to stoji ali za slozit takvoga treba gomila golda, srece, kreditnih kartica. Mozda i vise nego kod bilo koje druge klase. Dovoljno je imat manjak jedne od bitnih stavki i build je osuden na propast na mp 7, 8 ... Drugi par rukava je sto svi igraju na MP1,2,3 do 5 maksimalno. To bi se moglo sredit nakon iduceg patch i brijem da ce onda bit puno manji postotak buildova sa WWom, sad je 94%.

http://diablostats.com/builds.php?c=3
Staro 29.01.2013., 02:36   #5533
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Sad su još digli monka u ovom patchu, a iskreno ljudi ga podcjenjuju. Sa 70k dps mi buraz istom brzinom čisti sve ko ja s barbom i duplo više dmg, samo zato jer imaju odličnu mantru za dodatni dmg.

Ne može se mjeriti kad upalim berserkera, ali to traje kratko. Drugim riječima, daj monku 140k dpsa i ide na mp10 bez problema.

Poglete buljatora ili the55mica.

Buljo je najjači, bez sumnje, neću ga komentirat jer je peder

Mic ubija na mp10 bez problema i tu ne mislim pod survivabilty zbog life steala, nego koliko on brže počisti mobove nego ja, dođe mi da se sakrijem u mišju rupu. Samo se naspamaju tornadi sa sweeping wind (i još 45% wep damage per sec), amplify damage od 48%, ima flash (3sec stun + 30% više damage), ima breath of heaven (heal + 15% dmg), serenity 4sec invulnerabilty...

Mislim, kad zbrojiš dođeš do prebolesne brojke od 138% dmg bonusa i u to nisu uračunati tornadići. Kul.

Onda nek mi netko kaže da je barba OP
Staro 29.01.2013., 03:06   #5534
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

To i ja kazem jer isto tak igram sa ekipom i mislim si koliko sam se ja nejebo da mogu igrat na tom levelu a tam neki sroljo igra sa manje od 100 sati i 120k dps sa manje od 30k lifea bez ikakvog znacajnijeg armora igra ravnopravno u najmanju ruku. Jedino je istina da oni svi pogibaju vise nego barbovi.

Mada vecina njih nece nikad dozivt kako je lijepo bit okruzen sa dva molten, reflect.. packa na levelu 8 kad sva tri suigraca leze mrtva i ostat ziv dok se ovi opet ne pojave mada bi prezivio da se nikad ni ne vrate i poubijo te utvare.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.01.2013. u 03:13.
Staro 29.01.2013., 12:07   #5535
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Staro 29.01.2013., 15:04   #5536
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Monkovi su i meni super. Da nisam digao WD nakon DH i ne igram sad s njim, vjerojatno bi to napravio s monkom. Igrao sam malo na burazovom accountu i onaj Tempest rush mi je zakon, dušu dalo za farmanje
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 16:21   #5537
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Citiraj:
Gle yedwy, ak igraš otpočetka s njim onda si previše zabrazdio u svoj skillset po mom skromnom mišljenju. Ne znam kak se healaš uopće sa tim skillovima? Imaš samo 450LoH na hlačama.
A belt koji nosim nisi vidio pretpostavljam?

Btw skilove sam "radikalno" mjenjao valjda 5 puta do sad...
Staro 29.01.2013., 17:43   #5538
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ma belt je kurac, to ti niš ne vredi ak si na mp5 ili više.

Naravno da se šalim, vrijedi, ali premalo je to za igranje kako treba, zato sam još na svojeg dodao pasivni bloodthirst.

Koliko god zvučalo čudno, ali ova razlika od 0.2% što bi dala 3%LS je itekako osjetna. Dakle dvije desetine postotka.

Ja bih radije da je težina inferna ostala ko i prije, kad nije bilo MP-a, samo da su maknuli onaj enrage timer i digli legendarye ko sad. AH bi bio puno manje aktualan.

--

innas hlačice +86int prodane u roku 2h za 25mil (21.25mil efektivno). Brutalno.
Staro 29.01.2013., 17:54   #5539
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Nije stvar mp lvla nego koliko dpsa imaš, pošto je fino srezan life steal na infernu.
Sve ovisi o tome koliko jake critove radi barb i koliko često, tak da nije isto (kaj se hilanja tiče) crit od 100-200k i ls od 3 i crit od 400-500k i ls od 3.
Primjer mog monka, critovi sa thunderclapom su mi oko 500-600k a ls 5.2% i to je ok, da je manji falilo bi mi, loha nemam ništa.
Kod 7 sideda mi critovi idu do 1,2 mil a to znači trenutni i max life kad opalim 7 sided, čak i na reflect healt link elitima koji su valjda najgora kombinacija elita na večim mpima.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 20:09   #5540
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ja sam sa 6% LS na Skornu najviše ćopio nešto sitno iznad 20k života sa medekima (1 cast) Brutalno, reflekt niti ne osjetim, molten i arcane sentry uglavnom mogu tankati itd. Dok god imam mane i padaju critici sam besmrtan (nisam probao iznad MP8)

Po criticu radim uglavnom od 580k do 650k, zna kojput otići iznad 700k, ali nikako da probijem 800k barijeru... za sad. Kad tome dodam castanje 17 medeka za redom sa MP6+ buildom, odnosno beskonačno sa voodoo-om.... jebenica
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 20:14   #5541
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Citiraj:
Ma belt je kurac, to ti niš ne vredi ak si na mp5 ili više.

Naravno da se šalim, vrijedi, ali premalo je to za igranje kako treba, zato sam još na svojeg dodao pasivni bloodthirst.

Koliko god zvučalo čudno, ali ova razlika od 0.2% što bi dala 3%LS je itekako osjetna. Dakle dvije desetine postotka.

Ja bih radije da je težina inferna ostala ko i prije, kad nije bilo MP-a, samo da su maknuli onaj enrage timer i digli legendarye ko sad. AH bi bio puno manje aktualan.

--

innas hlačice +86int prodane u roku 2h za 25mil (21.25mil efektivno). Brutalno.
Vjeruj mi da sa lifeom/leechanjem jako rjetko imam problema u normalnim okolnostima, imao sam i ja prije bloodthirst al sad mi netreba, naravno da imaš bolji leech sa tih extra 3% al opet nemrem imat više healtha nego što je maksimum, za reflect je bolje imat veći pool al to si nemrem priuštiti...

Ukratko ovo sasvim dobro funkcionira što se toga tiče, uzeo sam danas malo jači skorn al nemam baš neke ideje za ekstra jaču operemu za neku normalnu lovu uglavnom mi je jedina opcija zamjenit neki dio seta sa malo jačim i to je to...

A što se slkillova tiče to što ćeš koristiti je u dobroj mjeri određeno s tim kakav gear imaš btw isporbao sam na butcheru juče ovaj setup zaklao sam ga ko kokoš iako je samo jedan niš mi nije falilo furya...
Staro 29.01.2013., 20:34   #5542
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

E sad dolazi ono glavno: na kojem mpu igraš?
I na kojima si igrao bez problema?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 29.01.2013., 20:37   #5543
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Čitam, opet čitam, i opet pročitam (ovu cijelu stranicu gore), i sad tek shvacam koliko malo znam o ovoj igri i o mom barbaru

jesam njub

Ali nema veze, igram je iz gušta, malo sado-mazo, mali letim po mapama, ne opterecujem se koliko mi je LoH ili LS (kazu sto veci to bolji, tako je i u zivotu, valjda :P)

Evo sad malo WD vozam, prelazim Hell veceras pa mozda sam sutra na Inferno s WD, stvarno treba par sati da se prebacim s barbara na WD, drugi koncept, drugi skilovi, zaboravio sam koliko su psi zabavni.
Staro 29.01.2013., 20:44   #5544
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
E sad dolazi ono glavno: na kojem mpu igraš?
I na kojima si igrao bez problema?
Paa recimo do MP5 mogu igrat bez problema, više od toga već zahtjeva puuno opreza, al evo promjenit ću na life leech setup baš da vidim kolko će bolje ili lošije ići tako, pod uvjetom da me prestane izbacivat iz igre više...

O solo igri pričam naravno
Staro 29.01.2013., 21:05   #5545
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Istina da se moj monk i tvoj barb jako razliku po snazi ali čisto radi primjera što se lsa tiče, ja igram mp5 najčešće, zato jer mi najbrže ide a xp se fino puni (ispod mp5 ne igram osim ako sam sa nekim tko ne može mp5).
Do mp9 mogu igrat bez problema, mp9 i 10 ide ali sporo i zna se dogodit da koji put krepam, na mp 9 i 10 mi fali još lsa, a imam ga 5.2% na 200k dpsa unbuffed.

Nije ovo preseravanje ili tako nešto, čisto usporedba.

Ono što barb ima a jako fali kod monka je ls na passivu i na beltu, tako da ti komotno možeš imat skorn bez lsa na sebi + rend za dodatni heal.
Ne znam kakav sad skorn imaš (ovaj novi) ali trebao bi uložit (ako već ideš na njega) u što jači sa što više cda jer tebi treba sad isključivo dps. Ls ispod 100k dpsa nema nekog velikog smisla.
Ne znam koliko imaš crita? 39%? To je dosta malo za ww build.
Amu i ring sa critom, to gledaj, prvo ring onda amu.

žmnpp
Staro 29.01.2013., 21:25   #5546
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Kad popalim sve - 47,5% je krit chance i 459% crit damage bonus, suma sumarum 157k damage base i 397k berserker...

Sa ovim ww + blood funnel / rend + bllod lust kaj sam sad stavio...

Inače nije loša ova bllod lust runa al da je neka iber razlika i nije baš, kad desecratori i ostalo poseru pod opet je isti dreck, jedino što je bolje kaj se može kajtat ako je health nizak pljusnut rend pa trčat okolo dok se ne helaš al opet je problem kolko dugo to ide i ne fury chargeri tu ne pomažu ništa jer za sve to moraš stat a kad staneš sa niskim healthom to je u pravilu loša ideja...
Staro 29.01.2013., 21:28   #5547
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Igram sa 2 barbara (kolege), jači ima 160k dps i LS samo na remenu, sa hammer buildom lik melje MP10 kao iz šale, uopće nije smiješno koliko mobovi brzo padaju i iskreno mislim da su šanse da krepa minimalne do nepostojeće. Također koristi Skorn, ali bez LS-a i kaže da mu uopće ne fali. Najbolje kod ubera (MP7), nas 3 koljemo Kullea, i on sam ubije Siegebreakera prije nego mi spustimo Kullea na 1/10 hp-a Kaže da critica redovito između 2 i 3 milijuna.

Slabiji barb ima isti dps ko ja (117k, nisam ziher da li je buffed), on fura dual wield i whirlwind build sa hrpom LoH-a... on je uglavnom živ dok god ima fury-a kaže, ali na MP5-6, vrti li se vrti po neprijateljima, ali oni uglavnom krepaju tek dok ja dođem sa medekima. Tak da mi se čini da za efikasan WW build moraš imati brutalan dps kod viših MP-a, inače je pre pre sporo.
Staro 29.01.2013., 21:34   #5548
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Hammer build je teoretski najjači build koji trenutno postoji, e al za to moraš imat hebački gear da bi to išlo...

WW buildovi su puno jeftiniji i vjerojatno su zato i tako popularni ww + volcanic sa maximusom se da složit za pardesetak milja da ide na mp1 i 2 bez problema...
Staro 29.01.2013., 21:44   #5549
ShAd0w_dAnCeR
Premium
Moj komp

ShAd0w_dAnCeR's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
kak to funkcionira dok na followeru imaš +bonus gold/+mf?! i postoji li razlika u full solo igri vs solo s followerom? (sto se tice expa npr)
ShAd0w_dAnCeR je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 22:30   #5550
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Citiraj:
Autor ShAd0w_dAnCeR Pregled postova
kak to funkcionira dok na followeru imaš +bonus gold/+mf?! i postoji li razlika u full solo igri vs solo s followerom? (sto se tice expa npr)
Dobiješ 10% bonus of followea. Znači ako followeru daš prsten sa 40% MF, dobiti ćeš 4% bonus. Popularna je enchantress zbog onog staff-a što daje masivan MF i GF bonus, sa dobrim prstenjem i amuletom, možeš dobiti fini boost za solo play.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na