|
![]() |
#1 |
Moj komp
Datum registracije: Aug 2011
|
Instalacija Windowsa XP na Asus Eee PC
Imam Asus Eee PC i hoću instalirati Xp na njega preko usb. Imam usb od 1Gb i preko programa USB MultiBoot 10 sam to išao napravit. I sve je ok do onog dijela kada trebam odabrati gdje hoću staviti Xp, i ja kliknem na svoj usb i kaže mi ovo "G: has NOT FAT FAT32 or NTFS Format and is NOT Valid". Ne znam u zašto mi ne želi to proći, a USB je formatiran na FAT i to preko ovog "PeToUSB" šta me nudi na početku. Zna netko u čemu je stvar i jel zna rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Izgleda da ti je stick u FAT (ne FAT32) formatu, formatiraj ga u FAT32 pa bi moralo raditi. ![]() edit: Vidim sad da pise not fat fat32, probaj ga ipak formatirat u FAT32, mozda uspije. Probaj standardnom metodom, My Computer > desni klik na usb stick > Format > vidi jel nudi FAT32, ako nudi formatiraj s tim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
koliko sam skužio tebe muči što ne uspijevaš napraviti bootabilni USB sa instalacijom windowsa? ja sam to upsio napraviti za jedan svoj laptop ali moram pogledati koje sam programe koristio. mislim da nije bio taj Multi Boot 10. Imao sam stick od 4 GB ali to nije bitno.
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nemoj formatirati u FAT32 jer je tada install dosta sporiji (čudno ali je tako), obrati pažnju da nađeš točno određenu verziju "HP USB Disk Storage Format Tool V2.0.6" ako nije u USB_MultiBoot.zip paketu, evo ovdje sve piše u detalje od autora util - a: http://www.msfn.org/board/topic/1114...l-xp-from-usb/ ima više pod varijanti pa trebaš dobro pratiti / shvatiti upute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ja već duže vrijeme koristim winfoflash i do sada nisam imao problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
PowerISO od imagea napravi bootabilni usb u 2 klika mišem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|