Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.01.2013., 23:38   #241
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Ma neka brani smeće kad se Mirko razbranio. Samo nastaviti ovako dobro u obrani, i pripaziti na ove što sami na crti ostaju i nemaju šanse. Samo sad da ne izjednače poslije poluvremena. Imamo ih, imali smo ih i par puta tako ali svaki puta su nas slomili na psihu sad će oni laganini pakirenzi za Pariz na kroasane

Mislim da stvarno nema smisla srati po Bićaniću i Kopljaru. Dali su dečki 2-3 gola, ali su radili OGROMAN posao u obrani i ne treba samo golove gledati. Mali Mandalinić u pasivnom napadu daje super važan gol, bravo bravo!!

Što se tiče da nam vanjska ne igra, pa naravno da ne igra, tko puca preko mrcina, njih se fino na drugi način izigra, pametno, a ne kao prije, idemo vanjska linija pa Omejerčić skupi 25 obrana. Malo treba mislit
Staro 23.01.2013., 23:56   #242
Banx
Premium
Moj komp

Banx's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Balic je dao zraka Duvnjaku,a ovaj prodiso punim plucima...
Po meni kljucna odluka...
Staro 24.01.2013., 00:00   #243
vision19
Premium
Moj komp

Opet mislim da najbolji igrač koji je ikad igrao rukomet itekako može dobro doći što savjetima što sa 3-4 minute da odmjeni Duvnjaka kad je ovaj ili umoran ili indisponiran i kad se svima drugima stisne organ za sjedenje. Nebi bio toliko licemjeran da pljujem po Baliću, on treba našem rukometu kao savjetnik, fizioterapeut, pomoćni trener, igrač, bilo kako. Pa vidjeli smo svi koliko je dečkima značilo što je sjedio na tribinama. Svaki drugi gol je njemu bio posvećen. Balić je jedan kao što je Messi jedan.
Staro 24.01.2013., 06:26   #244
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
E sad treba dance dobiti, biti ce to najteza tekma. Vjerujem da cemo uzeti zlato, a isto tako bi janeze volio u finalu, iako mislim da nemaju sanse sa spanjolcima.
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 07:12   #245
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
@vision..nemoj molim te usporedivati balica i onog bahatog gnoma. Ivano je igracina, lider i dobar covjek. Hvala.

I sada na scenu stupa novi pojam u psihologiji zvan rvacki sindrom. Dok je igrao bio je kralj, a kad ga nema onda je smece. Vec videno na cro cop primjeru.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 08:04   #246
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ajde ne serite protiv Balića. Da je Balić igrao, cijelu tekmu bi bilo +4/+5 za nas i nebi se ni doveli u situaciju da su nam došli na -1 u 45. minuti.
Balić kakav je da je, potreban je repki, ako ništa zbog iskustva i karizme koju taj igrač nosi.

Ali naravno, tipični hrvacki jal i zatucanost - sad se pobjeđuje pa ko te jebe Baliću... a da smo podamfali, bilo bi kuburenja "e, da smo imali Balića"... ajde ne serite kvake.

@ Hamm - ja sam svoj post napisao prije nego sam vidio tvoj
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 08:27   #247
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Kaj si sat vremena pisao? A jesi spor.

No kako god idemo dalje na dance koji nisu baš banana repka. To će biti jako veselo ali mislim da možemo.
Staro 24.01.2013., 08:49   #248
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
hm. ali, jesmo li pobjedili madare? - jesmo. jesmo pobjedili spanjolce - jesmo. jesu francuzi jucer pali - jesu.

balic je kreator igre prvoklasni. slazem se, ima i ogromnu karizmu i autoritet. no da li je prijeko potreban u nasoj igri? ja i dalje cijenim njega kao igaca i kao covjeka jer nikada nije bio bahati peder za kojeg mozes reci da ti se ne svida.

ali je njegovo vrijeme lagano proslo. mogao je igrati jos ovo prvenstvno, ali mislim da nebi nista posebno napravio. kad se hamm dotaknuo cro copa mirka, ja bi ga trebao i dalje obozavati sto ide po batine?
rukomet i opcenito kolektivni sportovi su gro puta drugaciji od sportova gdje ti trebas imati rezultate da bi igrao u vrhu. jebiga, zamisli isto jednog ljubicica kojemu je igra jednostavno pala i nema tu zelje, da konstantno potpisuje da bi igrao protiv prvih 25 tenisaca u svijetu.......... ej........
ako nisi shvatio sto pricam - vrijeme je daleko proslo da se i mirko povuce. no i dalje se bori cisto jer je to entertainment now, neka ljudi vide krvi i plate. ako treba, doveli bi i medvjeda da se bori protiv covjeka, napravili show i zaradili pare..........

ali, isto tako se mora reci da je francuska jednostavno losa. ili da se bolje izrazim, nismo mi toliko toliko dobri (barem ne jucer, jer je tu opet odigrao respect i strah prema francuzima). ne toliko dobri da smo prvaci svemira. vaterpolisti su recimo ono, bili za klasu u svakoj tekmi bolji, jaci, znao si tko ce pobjediti.

danci nece biti niti malo ugodni. iako sam jucer gledao malo tekmu protiv madara, gazili su ih danci da bi bilo vrlo napeto posljednjih par minuta. zavrsilo je +2 danaca, no bilo je +1 i da su izgubili loptu, lako vjerovatno remi. a posto smo mi tukli madare, trebali bi i dance .

kako god, balic je mogao odigrati, ali rezultat je tu. svaki sportas ima rok trajanja, mozda je goluza smanjio balicu godinu ili dvije, ali nista extra. opet ponavljam, volim i ja balica i svu njegovu ljepotu igre, ali je vrlo upitno koliko bi on fizicki mogao.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 08:53   #249
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Nije balić za cijelu tekmu. On je za 20ak minuta i bok. On je taj koji bi trebao iskustvom i znanjem spriječiti da ako vodimo nekog sa 4-5 golova razlike da nas taj isti ne sustigne na gol razlike.
Staro 24.01.2013., 09:01   #250
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ali je vrlo upitno koliko bi on fizicki mogao.
da sjedi na klupi i da igra po 5 minuta po utakmici, bilo bi to puno bolje nego da ga nema nikako.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 09:06   #251
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Balić ili ne-Balić, to se nekako preživi. Ali ovaj Kopljar u ofenzivnoj liniji, spor, nepokretan, neodlučan, kukavica, neprecizan... mogu tako do sutra. U obrani je napravio posao kako se spada, bez veće primjedbe. No, kada se ide u fazu napada, pa makar se i kontrira, Kopljar mora na klupu, a unutra Stepančić/Mandalinić. Bar će imati okretnost i pas, već ako se ne ide na skok šut.

Što je najveća ironija, mislim da će Kopljar odigrati utakmicu života protiv manjih Danaca

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 09:15   #252
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ali ovaj Kopljar u ofenzivnoj liniji, spor, nepokretan, neodlučan, kukavica, neprecizan...

Baš suprotno, za 210cm je i više nego pokretan, ne troši lopte, nema tehničkih grešaka i solidan je u tranziciji iz obrane u napad, na cemu je naglasak na ovom prvenstvu.

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Kopljar mora na klupu, a unutra Stepančić/Mandalinić. Bar će imati okretnost i pas, već ako se ne ide na skok šut.
Kao što rekoh, nema vremena za promjene. Dosta je što se gojun mijenja obrana - napad. Ali kada se vuce polukontra, pogledaj da i Gojun ide u napad, dakle to je sve uigrano.

Sipančić je dobar, ali u ovakvoj utakmici ga forsirati - ludost. Nije konstantan i nije uigran sa duvnjakom i bičanicem. Osim toga, ima dosta krivo bacenih lopti, što je veliki minus u ovakvoj tekmi.

Da ne govorim kako je teško mjenjati kopljara, tj u jednom poluvremenu se može(ako se hoce), dok u drugom je nemoguce jer mora trcati na drugi kraj igrališta sa drugog u obrani.

Sve ima svoje, mi hrvati smo svi treneri.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 09:21   #253
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Tako je, ali Kopljar je imao cijelu hrpu izgubljenih lopti (pogrešnih dodavanja) te je krivac za oduzete lopte od strane sudaca jer jednostavno nije znao što bi s njom u tijeku napada. Gledam akciju i svaki napad staje na njemu, čim lopta ode na desnu stranu, sve postaje tromije i bezidejnije. Nemoguće da nemamo bolje rješenje od njega na desnom...

Mislim svaka čast dečku, to kaj on hrani beskućnike, svaki dan ide u Crkvu i pomaže bakicama nositi torbe s placa, ali on u napadu ne zna igrati.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 24.01.2013., 09:48   #254
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Imamo Buntića koji je nepravedno zapostavljen pokraj krakatog Kopljara, i s time da je i Bičanić dobio šansu zahvaljujući Vukoviću. Bičanić koji ima odskok kakav nema nitko u reprezentaciji sigurno, gledao sam ga još dok je igrao za RK Osijek, čovjek leti po zraku.
Staro 24.01.2013., 09:50   #255
barbir
Registered User
Moj komp

barbir's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Mene više u priči Balić smeta to šta Goluža nikad nije reka da da je on izbornik i da misli da će napravit bolji rezultat bez njega a ne izvlačit se na neke brojeve i fizičku nepripremljenost. Balić je ipak najbolji rukometaš svih vremena! Al dobro pokazali samo sinoć da možemo i bez njega iako se mora priznat da je francuska bila spora i bez neke ideje u napadu. Nisu imali raspoloženog šutera pa su sve gurali na crtu,daleko je to od prijašnjih izdanja francuske. Naravno da je to i dijelom zbog naše obrane koju igramo gotovo savršeno cilo ovo prvenstvo. Dule je sinoć svima pokaza da zaslužuje da bude vođa ove nove generacije (iako je to bilo neupitno), Mirko također odlična utakmica. Taman kad san počea dobivat malo bolje mišljenje o Kopljaru on se sinoć usra u gaće,za nekog koga se forsira skoro 5 godina mislin da bi mora puno bolje odigrat. Svako može imat loš dan i slažem se da Stepančić nije spreman za velike utakmice ali možeš mu dat bar 5 min i malo odmorit Kopljara. I po meni sinoć ključni igrač je bia Musa,čovik je odigra cilu utakmicu u obrani i nije dobia isključenje. Za mene najveće iznenađenje definitivno.
barbir je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 09:52   #256
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
da sjedi na klupi i da igra po 5 minuta po utakmici, bilo bi to puno bolje nego da ga nema nikako.
ok. sve 5, ali za tih 5 ili 15 minuta bi se ocekivalo da ce napraviti haos na protivniku .

mislim, jeste vidjeli koliko je bezidejni napad jucer francuza? gotovo svaki napad je samostalan prolaz i forsiranje, zabijanje u nas. suci su tu sudili malo vise na stranu francuza, dozvoljavali duze napade i gledali kroz prste u zalijetanja, dok se nama sudilo prakticki sve. no nema veze.

balic i da igra tih 5 minuta, pa zar svi imate muda reci da i ovakva repka nije dobra? vori je jucer igralo IMHO lose, ali zato jer ga je obrana zatvorila . da li je zato los igrac? nije. i nije u tome problem kod nas, krila i jucer i unazad valjda do dzombe mrse muda i kutevima i dobiju zajedno 4 lopte u 60 minuta....... to je prvenstveni problem po meni, kod nase igre.

igraju oni sasvim dobro i uhodano bez balica, treba biti realan. balic bi mozda vise posluzio kao pouzdanje, autoritet kako vec rekoh, ali neka se malo igra i bez njega. jos jednom, balicu svaka cast, ali vrijeme je da dodu neki novi klinci. cupic i duvnjak npr po meni igraci, plus mirko koji napokon brani konstantno iz tekme u tekmu. podjeca sada na solu, tako je i on ulijevao mirnocu u igrace, da ce ipak obraniti 20%, recimo.

i jos jednom, nitko nije rekao koliko su francuzi zapravo losi jucer bili . generalno na prvenstvu. a sada citam kurcenja i izdizanja ko' da smo pobjedili dream team svijeta . da su jucer bili francuzi prije godinu dana, eh, to bi vjerovatno zavrsilo sa marseljezom i nasim zaostatkom od par golova. realno, tako je bilo unazad par godina, i sto sam vec rekao - respect, strah, psiha, padovi u igri (sto je uobicajno za svaki nas sport valjda), fizicki mrcine od francuza, omeyer........

sva sreca sto nije nastavio jucer braniti, mislim da su bas kopljar i duvnjak zapucali dvije debilne lopte i nakon toga je omeyer poceo braniti. skroz blesavo, pucali su sa 9-10 metara kroz sumu ruku i ovaj normalno, posto je stvarno dobar golman, to poskidao bez vece muke. tako da je to jucer bio los los potez, dok opet - krila stoje i stoje i stoje i cekaju loptu i cekaju........

Staro 24.01.2013., 09:56   #257
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

A što će biti kontra Danaca?

Danci sigurno neće biti tako loši i spori kao Francuzi, znamo kakva im je igra...

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 24.01.2013., 10:00   #258
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
znamo i kakva je nama obrana, mogu se slikat.
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 10:04   #259
dav87gr
Registered User

Datum registracije: Apr 2012
Nitko ne spominje Horvata, a napravio je puno, čini mi se, baš kada je trebalo.
dav87gr je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 10:49   #260
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Naša obrana je odlična, bez daljnjeg.

Horvat klasičan, zabio što je trebalo i nije ništa osobito kiksao.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 24.01.2013., 12:04   #261
bez_panike
dijete u vremenu
Moj komp

bez_panike's Avatar

dobro je, francuzi su pali, euforija je splasnula, glave se ohladile i tako dalje i tako bliže...sve moje prognoze od sinoć su prošle :P (ako se čitali ranije postove)...naš segment igre koji me jedino brine jest naš napad na postavljenu obranu. protiv danaca to ne bi smjelo toliko doći do izražaja jer oni ne igraju s toliko kontakta kao francuzi. ali vjerujem da će nas dočekati sa 6-0 obranom pa svakako lopta u napadu mora biti tečna i šuteri nam moraju raditi na razini 12-16 golova izvana...dakle, koliko god kopljar ili bilo tko treći dobro odradi posao u obrani, trebaju nam sva 3 raspoložena vanjska igrača (tko god to bio)....krila će imati posla jedino u kontrama i sa igračem više (eventualno ako si netko 1 na 1 sam stvori šansu ali nemamo takve fintere na krilima), vori će isto primiti minimalan broj lopti
što se tiče danaca...odmorniji su sigurno jer su stigli izrotirati cijelu momčad u skoro svakoj tekmi ( i inače wilbek inzistira na tome) a naša se vanjska linija dosta potrošila protiv francuza...plus oni su već u barceloni a naši imaju taj put koji oduzima vrijeme...igraju na kontre poput nas...zasad lete na krilima koja zabijaju apsolutno sve...pozitivno je što šuteri zasad nisu došli toliko do izražaja (hansen je poluozlijeđen)
recept: brz protok lopte u napadu, 3 raspoložena šutera, ekspresno brzo moramo postaviti obranu nakon našeg promašaja kada oni žele povući kontru ili polukontru
Staro 24.01.2013., 13:29   #262
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
kako god, balic je mogao odigrati, ali rezultat je tu. svaki sportas ima rok trajanja, mozda je goluza smanjio balicu godinu ili dvije, ali nista extra. opet ponavljam, volim i ja balica i svu njegovu ljepotu igre, ali je vrlo upitno koliko bi on fizicki mogao.
Jučer je za Francuze jedina 3 gola iz vana zabio kapetan Fernandez koji ima 35.g. Zamisli scenu da Onesta prodaje priču naciji kako mu se lik nije javio na telefon i da zato neide na prvenstvo.Da, Dinart mu se isto nije javio...
Nemogu čobani bit gospoda...
Staro 24.01.2013., 13:38   #263
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

mah, ne pricam o tome. ali ok, vecina vidi samo ono sto je servirano i ok, tako ispada cijela prica. mislim, nije tajna da je goluza stavljen na mjesto line i da se ne voli sa balicem...........

no ponavljam, ne pricam o tome. cisto da se razumijemo.

Staro 24.01.2013., 14:32   #264
vision19
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
@vision..nemoj molim te usporedivati balica i onog bahatog gnoma. Ivano je igracina, lider i dobar covjek. Hvala.
To što si ti veliki hejter Barce i dalje ne osporava moju paralelu najboljeg igrača ikad rukometa i najboljeg igrača ikad nogometa. Postoje konkretne brojke i nagrade koje oboje dokazuju. Hvala

@Rodriguez Bunta je ozljeđen koliko se sjećam a Marko će biti najbolji na svojoj poziciji kroz godinu dvije. Quotat ću ti ovo za 2 godine

Za vanjsku liniju nema straha, imamo sad mladog Mandalinića s topom u ruci i Stepančića isto će biti zvijer od igrača. Samo treba sačekati godinu dvije da skroz sazriju i preuzmu inicijativu. Mali zabije iz koraka kroz blok Omeyeru gol s 7-8 m. To treba imati muda
Staro 24.01.2013., 14:45   #265
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
no ponavljam, ne pricam o tome. cisto da se razumijemo.
Jasno je meni šta pričaš,dvojiš dal je Balić u stanju zamijeniti Duvnjaka i utrpati ili podvaliti par komada. Balić više nije klinac,ali da može povući...pa tko ga je zaposlio,di igra,u Tirani?

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 24.01.2013. u 14:50.
Flood je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 14:47   #266
vision19
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Jasno je meni šta pričaš,dvojiš dal je Balić u stanju zamijeniti Duvnjaka i utrpati ili podvaliti par komada.
Na 10-ak minuta, bez priprema, bez desne noge, i bez lijeve ruke Balić je to uvijek iz zafrkancije spreman uvaliti bilo kome
Staro 24.01.2013., 20:08   #267
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Bolje da nema Balića,sad ekipa može igrati timski rukomet,svi mogu igrat...dok je balić u igri,sve je lopte tražio i uzimao,a budimo realni redovito bi dizao nervozu u momčadi svojim ponašanjem,udaranjem stolica,svađanjem s sucima,pokrivanjem ručnika preko glave itd...egocentrik,ekscentrik,otkad je dignut u nebesa u svjetskim medijima,igra preko k...isto tako,Balić,doslovno se može reć,uopće ni ne trenira više,uhvatio se cigare i šanka,takav nam ne treba.Svima sam rekao dobit ćemo francuze jer nema Balića!
Staro 24.01.2013., 21:21   #268
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Pitanje dal ćemo (i rukomet oćenito) ikad više imati takvoga igrača i zato dosta o Baliću u negativnom tonu.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2013., 01:26   #269
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nevjerojatno koliko ljudi misli da smo već uzeli zlato. Hjao, pa sad tek igramo protiv (druge) najjače momčadi na prvenstvu. Zabijali su preko 40 golova u nekim utakmicama, gro kontri, imaju opasna krila (Lindberg, Eggert) i jedini je plus za nas što Hansen nije u približnoj formi kakvoj je bio na Euru. Ovo bude finale prije finala, ako izdominiramo Dance, onda imamo zlato
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2013., 01:55   #270
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Finale prije finala su za nase bili Francuzi. Danci su svakako jak protivnik ali ne i psiholoska barijera kao sto su bili Francuzi. S Dancima je 50:50 ali mislim da nasi imaju veca krila i da ce ih proc.
Ivano je igrac koji ima muda i znanje da u najbitnijem trenutku povuce potez za zlato. Ak ne uzmemo zlato za to ce bit kriv Goluza i nedostatk Ivana. Mislim da Goluza nije trener koji ce odvest repku na vrh mada bi mu se ovaj put moglo zalomit bar zbog Francuza i sve te psihologije. Gotovina i sl. ne treba u sportu i ne znam kaj im je to trebalo da izlaze u javnost.
MAGARAC je online   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na