|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ma neka brani smeće kad se Mirko razbranio. Samo nastaviti ovako dobro u obrani, i pripaziti na ove što sami na crti ostaju i nemaju šanse. Samo sad da ne izjednače poslije poluvremena. Imamo ih, imali smo ih i par puta tako ali svaki puta su nas slomili na psihu sad će oni laganini pakirenzi za Pariz na kroasane
![]() |
#213 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Gledam ovu tekmu i mislim si, francuzi su toliko losi da je za ne vjerovat i samo zato vodimo. Nismo ni mi puno bolji. ![]() Hvala Duvnjaku i Mirku da imaju dan. Edit: Vidi Pimpilinica. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#217 |
PizzoZder
|
Svima im sve ***em po spisku. Ispraznio sam frizider, neam vise sta jest. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
PizzoZder
|
Cupko za pobjedu. Francuzi katastrofa od momcadi. Sad Danci. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
PizzoZder
|
Hvala i Ivanu B. da ga nema. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Eliminacija Balića je izgleda bio pun pogodak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To te ja pitam ![]()
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bravo bravo naši!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Za Balića bi se uvijek našlo 5 minuta u igri a ostatak na klupi dijeleći savjete mlađima, Vori invalid je bio sam bezbroj puta i da je Ivano bio u igri našao bi ga zasigurno. Druga stvar što je Goluža egoistična osoba koja mora biti autoritet bez obzira vodio cijelu ekipu u ponor, pa je samim time i maknuo Ivana. Francuzi loši, ponajviše u obrani.
![]() |
#236 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Samo se rezultat gleda, a činjenica je da sve pobjeđujemo bez njega, toliko o tome da nam je on prijeko potreban. P.S. Nisi li ti rekao da više nećeš pratiti: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Niti nisam pratio, pogledo sam 20 minuta utakmice jer volim Hrvatsku više nego tebe. Još nešto, čovjek koji je proglašen među najboljim ako ne i najbolji igrač IKADA na svijetu je tebi precjenjen. Dečko jesi popio lijekove? Goluža zvan Keta, a prije kreten kojem je igrački vrhunac bio stati na sedam metara i gađat golmana u glavu je osoba koja nebi trebala zvat rukometnog genija na SP? Kao što sam naveo Balić više nemože igrat kao 2003 u Portugalu ali zasigurno može odigrat 5 minuta i malo više i donjet koju svoju majstoriju za razigrat suigrače.
![]() |
|
|