|
![]() |
#32 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
ovaj spominje 350$, znaci minimalno 3000 kn kod nas ![]()
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
obično je bilo kod nas $=€ tako da za 350€ što bi u prijevodu bilo oko 2650 kn, je jeftinije od Cosmosa 2, a opet nešto skuplje od 800D. U biti, kad vidim video, što sve case pruža, mislim da je i cijena odgovarajuća... EDIT: Lewis, ali nisam da je i € ojačao nešto naspram $ tako da bi trebalo to ostati isto. Sto se cijene tice, 800D se prodaje od 2100 kuna sto je opet otprilike 275€ i to odgovara otprilike tom modelu cijena gore. Ne sumnjam da ce nasi pohlepni trgovci odmah napuhnuti cijenu, ali kad se to sve malo smiri, mislim da ce i cijena doci na razinu koju sam gore napisao što je po meni, i realno. ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 08.01.2013. u 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Zaboravio s da je PDV "poskupio" i da 800D koji je nekad bio 2000kn sad kosta cak i do 2500 u nekim trgovinama ![]()
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
još malo samo što nije; http://www.corsair.com/900d |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Gledajući onaj video na jubitou, sad mi je puno jasnije zašto su Corsair-ova kućišta sve veća i veća. Zamislite onog tipa i njegove dvije ruke kad krenu zamijeniti pločicu RAM-a u nekom midi kućištu. Ili uštekati 3-pinski konektor za ventilator na matičnu (za one koji me znaju-mogu zamisliti i moje ručice). ![]() Zato za mene vrijedi čimčim veće timtim bolje. Nisam neki fan Corsairovih kućišta ali u ovo bih i ja ugurao svoju mATX matičnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Stvar ukusa, a o tome se ne raspravlja, i meni je mozda ruzna necija cura ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
bez uvrede itko molim vas neću o ničijim ukusima raspravljat ovo je samo moje mišljenje. upravo imam na stolu cosmos 2 kojeg slažem, već sam to pisao da ima problem sa kontrolerom za ventilatore čak i nova verzija v.2 koliko čujem ima isti neriješen problem. inače kučište je jako masivno i golemo. kvalitetno jest osim one plastike okvirne oko bočnih vrata sa jedne i druge strane koja izgleda jeftino na dodir ,izgledom je ok mada iskače dizajnom za razliku od corsair obsidian serije ali to je već druga tema inače drugih zamjerki nemam za sada. preporuke neću davati to ostavljam vama na vlastiti izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je 800D prekrasno kućište, obožavam taj dizajn. Obje generacije Cosmosa također. O klasičnim LianLi kućištima ne treba ni govoriti, podrazumijeva se. Prvi Raven, Silverstone Temjini... List goes on. 900D nije na toj listi, što ga više gledam, to mi je ružnije. Prednji dio mi je fenomenalan, tako kućište treba izgledati sprijeda. Ali ona kombinacija velikog pravokutnog bočnog prozora i otvora za 4 venta... To više nije elegancija, to je bezidejnost. Napominjem, govorim o dizajnu, što se tiče funkcionalnosti vjerojatno mu nema premca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Napisah već ![]() Citiraj:
EDIT: Citiraj:
Moje isprike, nisam vidio da imaš to kućište. Naravno da se ukusi razlikuju, samo nemožeš reći da to kućište nije krcato plastikom naspram jednog 800D, TJ11 i sličnih kućišta u klasi. EOD od mene što se tiče Cosmos2 kućišta.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 23.01.2013. u 15:01. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Znači kad se u tih 350+ € ubaci netko od naših dobavljača u računicu, za očekivat je 3.5K kn.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 03.02.2013. u 23:43. Razlog: tipfeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da će biti jeftinije pričekati 7. mjesec pa naručiti direktno izvana (D, SLO, IT,...). Nema šanse da skupa s poštarinom cijena bude veća nego u našim trgovinama.
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
|
|