|
![]() |
#1 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Zivot
Ovaj tekst je preuzet sa gamera, od anonimnog pisca.... Mene je tekst JAKO naveo na razmisljanje pa da cujem vasa misljenja Citiraj:
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Bemu! Neću sudit čovjeku jer se i meni desilo da u "žaru" nestignem il 2zaboravim" gumičak,srećom je završilo bez posljedica al ponovit istu stvar ne bi htio. Mozda upozornje mladcia AIDS is out thre don't tempt it use a kurton!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Guma glavu čuva |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
jebiga... ko sto fleks kaze guma glavu cuva
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
I mene je naveo na razmisljanje iako ne vodim takav zivot,ali jedino je zalosno sto ljude najcesce razmisljaju kada je prekasno! Ali ok od njega sta ne zeli i druge dovesti u neprilike...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
ja znam da se nadem u istoj situaciji da bi postupio kao on ali sad kad sam procitao tekst naveo me na razmisljanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Džabe si krečio!
|
Sav sam se naježio, pogotovo zato jer sam na ljeto bio u sličnoj situaciji...i polupijan. Na plaži s plavušom. I počeli smo se dirati, itd... znate kak to ide, naravno nisam imao kondom. I nisam htjeo to napraviti, iako ne znam odakle mi ta snaga, jer uvijek imam na umu što mi roditelji govore i čemu me uče... Kad sam joj rekao da stane, cura me blijedo pogledala, obukla se i otišla... Ja sam htjeo propast u zemlju. Uvijek sam se kajao što je nisam "obradio" tu večer...A kad sam ovo pročitao...Više mi nije žao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Takavi retardirani kakvi jesmo, samo bi "skakali"... ![]() Ne vrti se zaboga svijet oko toga... ![]() Đizzz ko sam ja da vam to govorim, nisam još ni punoljetan.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||
Moderator
|
Odma me podsjetilo na onu pjesmu Patrisa al jebiga sta ces, zbilja tuzna prica.
![]() |
![]() |
#14 |
Treba iz Dubrave
Datum registracije: Nov 2001
|
Decki danas nista bez zastite jer nikad neznas sta mozes pokupit!! ,a ne vi se napijete pa neznate sta radite a kamoli di je "GUMICA" a di glava ![]()
AMD Atlon64 FX Model 55,SledgeHammer,1mb Socket 939 MBO ASUS A8NSLI Deluxe,N-force4 FSB HT 1000 4x512ddr400MHz 2xSeagate 400gb SATA RAID Enlight EN-8950 460W Radeon AX700PRO ASUS 256mb ddr3 dual VGA LCD19"Samsung SM910TM Za sve one koje zanima..Na majci pise: You are naughty boy,go to my room |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Sa Curkom možete nekad i bez(ali je onda problem nešto drugo osim AIDSA ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Sada sam procitao jos jednu Istinitu Hrvatsku pricu mogu reci da sam u vecem bedu nego kada sam bio kod ovog posta eto tko voli nek izvoli...... http://groups-beta.google.com/group/...642a7443?hl=en ja jebeno nevjerujem.......
![]() |
#17 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
AIDS kills don't be silly, put that condom on your Willy!!! Stara kineska
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Zato se deca- j**ite u prkno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
: hitthewaa : Po toj logici nebi bilo side među pederima, posebice kod takvih praksi je potrebno imat gumicu ( po mogućnosti traktorsku).
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Kaj je Isus peder pa zna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Dajte malo nekih vedrijih tema, ovo stvarno ubija i potice razmisljanje.
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24 |
Tlacitelj i neznalica
|
Prica je stvarno prejeb... ako je istinita a vjerujem da je... BTW Bolje se roditi bez one stvari nego bez srece! Ovo je dokaz...
![]() |
#25 | |
Treba iz Dubrave
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
AMD Atlon64 FX Model 55,SledgeHammer,1mb Socket 939 MBO ASUS A8NSLI Deluxe,N-force4 FSB HT 1000 4x512ddr400MHz 2xSeagate 400gb SATA RAID Enlight EN-8950 460W Radeon AX700PRO ASUS 256mb ddr3 dual VGA LCD19"Samsung SM910TM Za sve one koje zanima..Na majci pise: You are naughty boy,go to my room |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Codiace... fakat znas ubit i ono lijepo u covjekovu zivotu... Mislim, ovaj prvi si je sam kriv, kaj je, je...al dogoditi se moze svakome, neki prodju "neokrznuti" a neki...zavrse ko ovaj prvi... Uglavnom, ovom drugom covjeku treba spomenik podignuti, lik je imao tisucu i jednu nesrecu u zivotu i nakon svake se vratio natrag...no protiv nesrece se ne moze non-stop boriti, na kraju uvijek najeb*mo... Stvarno covjek izvuce pouku iz ovakvih tekstova... EDIT: Covjek nakon ovih (pogotovo 2.) shvati kolko srece u zivotu ima...
![]() |
#29 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Strašno.Užas što se sve može dogoditi čovjeku.
![]() |
![]() |
#30 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Recimo da su te priče istinite, vjerujem da jesu, ali ima još ljudi koji svoje priče neće nikad staviti na internet, ja ću vam reći samo tri stvari: sa 1 god i 6mj. sam ostao bez majke (udario ju brzi vlak na želj. kolodvoru u N.G.), sa 11 god. sam ostao bez oca (umro od teške i duge bolesti), do 18 god. kod staratelja, a od tad se brinem sam o sebi.Dosta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|