|
![]() |
#1412 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@dfranc Taj mi je vratio lovu. Išao sam na Resolve the problem, rekao da mi item nije stigao, za razlog sam napisao da ga je ebay maknuo i tražio refund koji je stigao u roku odmah. Drugi seller mi je top.seller888 i od njega je stigla poruka da mi je tablet poslan, ali nema tracking numbera. EDIT: btw, čitam da ga je neno1985zg-hr pohvalio za kupljeni sat, ali ja ga nigdje ne vidim u ponudi sellera.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 19.01.2013. u 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Guest
|
nakon traženja tracking numbera dobio sam ovaj odgovor : Code:
Dear buyer, the project has been delivered to the post office. I will ask the post office tracking number. And tell you in 48 hours. You will track detailed information. Contact me if you have more questions. Thank you very much ![]() jel tko uopće dobio tracking number ? |
![]() |
![]() |
#1414 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Identičnu poruku i ja dobio, skup s "ok" na pitanje da li mi može poslati EU punjač. TN dobije na potvrdi tako da ne nema što pitati poštu, ali ionako mi nije hitno za novce - pričakat ću 30 dana pa otvoriti case. Isto naručio od top.seller888-a.
![]() |
![]() |
#1415 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
I ja dobio refund za tablet,te za mini pc ,sam mu poslao poruku da pošalje eu punjać, i traking number.Zasad ni a odgovora.Na my ebaj piše da je danas poslan mini pc.Sad neznam da kupim od one sisate ili da bolje saćekam.LP http://www.ebay.com/itm/321056565419...84.m1497.l2649 Zadnje izmijenjeno od: dfranc. 19.01.2013. u 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Sisata izgleda dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Guest
|
ovo je stranica od proizvođača tableta http://www.szsanei.com/en/ pa sam im poslao e-mail da vidim kaj će reći za ovo na ebay-u |
![]() |
![]() |
#1418 |
Registered User
|
Ajde ukoliko ti se javi postaj ovdje odgovor ako nije problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Guest
|
može ![]() update : dobio sam odgovor od člana neno1985zg-hr Code:
Pozdrav! Ja sam kupovao sam sat, a ne tablet, stigao je za mjesec i pol. Sat je bio u redu, ali za tablete neznam, ipak mi je to malo pre niska cijena... Neznam što da kažem... Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 19.01.2013. u 17:52. |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
btw, na jubitu brdo reviewa za Sanei N10. Problem je što ih ima k'o pljeve tj. dolazi u raznim hardverskim kombinacijama, od single corea do quada. Pa ti nađi pravog...
![]() |
![]() |
#1421 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
A ova makina .LP http://www.ebay.com/itm/Free-Shippin...item5651cb6e86 I ova. http://www.ebay.com/itm/2013-5-0-Unl...item5651cb6f6c Ovaj seler, je u međuvremenu izgleda riknuo.LP http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...k&myworld=true Zadnje izmijenjeno od: dfranc. 20.01.2013. u 10:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Premium
|
Dobro ko tu koga.... najradije bi ispraznio cijeli račun ![]() http://www.ebay.com/itm/2013-New-Fre...-/370739474413
![]() |
![]() |
#1423 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
I ja narucio quad core amp a10 pa sta bilo da bilo... nisam odmah napomenio da mi treba EU punjac,nego sam poslao kasnije,hoce li to vidjeti da mi onaj njihov ne posalje ? jel se moze preko usb puniti ? kaze mi frend da takav njegov kum ima,da steka ko lud ekran,a na video recenzijama super radi...sad ti znaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Znaci placem na ove čajniz sellere http://www.ebay.com/itm/NEW-Android-...item19d8434e63 Android Mini PC RK3066 Dual-core 1,6Ghz, 1GB Rama za 11,99usd ![]() ![]() i jos tipkovnicu dobijes ![]() Ja sam uzeo to pa sta bude bude, ak nis nek se goni u kurac i s tih 65 kuna ![]() Zadnje izmijenjeno od: ToroRosso. 20.01.2013. u 04:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1427 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Premium
|
Kad si narucio ? Na njenoj stranici pise da se salje u roku 1-2 radna dana,ja sam u subotu narucio tako da u ponedjeljak/utorak trebam cekati nego,sto sa carinom i HAKOM-om ? hoce zaebavati ako utvrde da uredjaj nije na popisu i krenu svoja mjerenja ? :S Zadnje izmijenjeno od: blava. 20.01.2013. u 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Registered User
|
Samo da podjelim sa vama...meni se danas javio jedan nas kupac i kaze da mu je dao dobar feedback jer mu vjeruje iako tablet nije dosao jos kod njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Registered User
|
Vise ne treba potvrda HAKOM-a, carinu ne placas vec samo PDV 25% ukoliko je racun veci od 160 krznenih zivotinjica.Isto tako placas 10 kunasa za obavijest od strane carine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Registered User
|
Prolaze, ali to je puka sreca.Iz vlastitog iskustva znam da se veci paketi vise kontroliraju.Ovo sigurno nece biti mali paket i kada dodje carina ga otvara.Kada vidi tablet ( ako uopce bude tablet ) sigurno ce traziti racun.I kao sto sam rekao nema carine vec samo pdv od 25% na onu cijenu koja je na racunu ( ukoliko je cijena veca od 160 kn ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Registered User
|
Evo javila mi se i jedna amerikanka i kaze: I will find out. For 24.00 wewill see. I bought it through paypal and it is garuanteed. we shall see. I figured the phone configuration might have made the ablet so cheap. I don't need ph. I will let you know when I get it. angel blessings |
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Premium
|
Mislim da ću popodne još naručiti onaj mobitel i 3TB FreeAgenta. Novce ću kad tad dobiti nazad, dok u slučaju da stvarno sve bude ok (za što ima 5% šanse), a ne uzmem to lupao bi glavom u zid sljedećih 5g.
![]() |
![]() |
#1437 |
Registered User
|
evo jos jedne vrste tableta http://www.ebay.com/itm/M3-WIFI-RK30...item3f2136648b |
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Premium
|
dobio odgovor u vezi tracking numbera,po njegovome ne bi trebao uopce dobiti nego moram zatraziti od njega da on trazi od poste Dear [insert name here ] Dear buyer, the project has been delivered to the post office. I will ask the post office tracking number. And tell you in 48 hours. You will track detailed information. Contact me if you have more questions. Thank you very much - top.seller888 i rekao/la da ce poslati eu punjac...viditi cemo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1440 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Takav odgovor je neko vec dobio na klix.ba, identican, on nema sta ic na postu po number, mora ga dobit cim posalje....
![]() |
|
|